u mnie po wczorajszej wizycie tak: szyjka skrocona, mam zrobic usg szyjki i jesli jest krotsza niz 2,5cm to mam isc do spzitala na izbe przyjec z usg i bede mi podawac zastrzyki na przyspieszenie rozwoju pluc. Poza tym lekarz powiedzial,z eto dziwne ze tak rozne wyniki po glukozie mi wyszly i ze mimo wszystko mam isc po glukometr i mierzyc cukry - tak na wszelki wypadek - Po raz kolejny dostalam za swoja szczerosc, moglam pokazac tylko te dobre wyniki. W poczelani byla dziewczyna w 30 tygodni z trojaczjkami, brzuch miala taki jak ja, a moze i mniejszy :-o
Iwee a jak u ciebie?
Jolcia a ile przytylas juz? bo mi wczoraj wskazalo 15kg +. Mi tez na poprzednim usg lekarz mpowil ze sa sluszynch rozmiarow maluszki jak na ten wiek wiec moze tak blizniaki maja, ze bywaja do pewnego momentu wieksze
Ja pytalam sie lekarke ze skoro one takie duze to ze ja nie dam rady to 36kg bo chyba pekne ;-) i znowu dostalam odpowiedz ze byleby do 34tygodnia
a jaki wozek wybraliscie? ten z wpinanymi fotelikami? jeden za drugim?
bo ja sie jednak lamie nad tym jeden obok drugiego. Patrzylam tez na wozek Inglesina Domino (chyba) i tam jest opcja ze labo jeden za drugim albo jeden obok drugiego, niezly czad, ale jeszcze go na zywo nie widzialam.
Iwee a jak u ciebie?
Jolcia a ile przytylas juz? bo mi wczoraj wskazalo 15kg +. Mi tez na poprzednim usg lekarz mpowil ze sa sluszynch rozmiarow maluszki jak na ten wiek wiec moze tak blizniaki maja, ze bywaja do pewnego momentu wieksze
Ja pytalam sie lekarke ze skoro one takie duze to ze ja nie dam rady to 36kg bo chyba pekne ;-) i znowu dostalam odpowiedz ze byleby do 34tygodnia
a jaki wozek wybraliscie? ten z wpinanymi fotelikami? jeden za drugim?
bo ja sie jednak lamie nad tym jeden obok drugiego. Patrzylam tez na wozek Inglesina Domino (chyba) i tam jest opcja ze labo jeden za drugim albo jeden obok drugiego, niezly czad, ale jeszcze go na zywo nie widzialam.