jola466
Majowe mamy'09
Iwee- po to tu jestesmy zeby sie wspierac i wysluchac. Powiem Ci ze Cie podziwiam, wiem jak jest ciezko. To moja pierwsza ciaza wiec nie mam porownania, ale zeby Cie pocieszc to mam dokladnie te same objawy co Ty. O przespanej nocy nie ma mowy- musze zaliczyc lazienke co najmniej 5-6 razy- no i ten brzuch!!!. Beez malej poduszki podlozonej nie moge lezec na boku bo mi wszystko w powietrzu wisi- no i tak strasznie ciagnie. Ja ze zgaga jakos sobie radze- reni dwie tabletki na raz i garstka migdalow w luskach- pomaga!!!Jesli chodzi o jedzenie to mam ten sam problem- nie moge zjesc objadu!!! Na sniadanie to jogurt albo mala kanapka. A o slodyczach nie wspomne- jak kiedys uwielbialm ciasteczka tak teraz od poczatku ciazy mam otworzona te sama paczke no i chyba zjadlam ze cztery. No ale moze to i dobrze.Iwee- prosze uwazaj na siebie- rozumiem Cie doskonale mam tez tak z tymi omdleniami. Nadal nic nie przechodzi. Nawet w kuchni nic nie moge zrobic bo po pieciu minutach mam czarno przed oczami. I tak caly dzien od jakis 4 tygodni. No tylko ze ja nie mam dzieci i moge sie szybciutko do lozka polozyc, ale wychodzic to sie boje sama. Tylko ze czasami nie ma wyboru....Nie wiem co to za cholera sie do nas przyplatala.... Zapytam lekarza w Polsce. Jak pisalam lecimy w czwartek a w przyszly wtorek mam badanie.Trzymaj sie i jeszcze raz uwazaj.....no i kopniaczki dla parki :-))))).LILIann co tam u Ciebie- dawno sie nie odzywalas. Pewnie znow brak czasu.....?Niczka- a jak tam z tym wyborem wozeczka? Ty tez kochana uwazaj na siebie- no i zadnego podjadania slodyczy po katach :-))))