reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniaczki 2021

O'laaa

Fanka BB :)
Hej, jak Wam idą przygotowania do tego wielkiego wydarzenia ? 😊 Wszystko już macie przygotowane i spakowane torby?

reklama
Hej spakowana już prawie ale w kartonach 😁posiałam gdzieś torby ale w końcu musze je znaleść a u was jak? Gotowi ?

Hej spakowana już prawie ale w kartonach 😁posiałam gdzieś torby ale w końcu musze je znaleść a u was jak? Gotowi ?
Walizka czeka, tylko nie ma kiedy się spakować 😁 ciuszki wyprane i wyprasowane, nawet zdążyłam już schować do komody, bo tak to w skrzyni leżały 😁 teraz zostało kupić jakieś pierdołki 😉

A samo nastawienie do porodu jak u Was? Macie szansę na poród rodzinny?
Dla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywioł 🙈😁 Jeżeli chodzi o poród rodzinny to póki co tata może być od rozwarcia na 5cm i później 2h po porodzie, mam nadzieje, że się to nie zmieni, mamy termin na 13.04 więc zobaczymy, oby malutka chciała chwile wcześniej się zebrać 😉

Dla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywioł 🙈😁 Jeżeli chodzi o poród rodzinny to póki co tata może być od rozwarcia na 5cm i później 2h po porodzie, mam nadzieje, że się to nie zmieni, mamy termin na 13.04 więc zobaczymy, oby malutka chciała chwile wcześniej się zebrać 😉
Dla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresować 😉 u mnie też póki co , to tatuś też może być , nie powiem jest to wsparcie, tym bardziej że pierwsza ciąża musiała się zakończyć CC. My mamy na 18 kwietnia termin, ale czuję , że mnie weźmie chyba wcześniej 🙈 też będziemy mieć córkę 😉

Dla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresować 😉 u mnie też póki co , to tatuś też może być , nie powiem jest to wsparcie, tym bardziej że pierwsza ciąża musiała się zakończyć CC. My mamy na 18 kwietnia termin, ale czuję , że mnie weźmie chyba wcześniej 🙈 też będziemy mieć córkę 😉
Ja tam się nie stresuje, bo raczej jestem zadaniowcem, a życie i tak zweryfikuje 😆 mój mąż bardziej przeżywa i liczy już tygodnie do końca, a ja bym chciała tak po Świętach na spokojnie i najlepiej, żeby się samo zaczęło... wiem to nie koncert życzeń, ale kto wie może myślenie pomoże 😉

reklama
U mnie też mąż bardziej przeżywa niż ja 😉 sama bym chciała jeszcze przetrzymać 2 tygodnie i urodzić, ale coś mi się wydaje , że może zacząć się przed terminem , bo już mam takie objawy... Z pierwszą córka chodziłam do samego końca i to jeszcze w masakryczne upały bo od kwietnia w 2018 lato się zaczęło 🤦 urodziła się na początku czerwca, a ja od maja się modliłam o rozwiązanie 😂

reklama
Do góry