reklama
O'laaa
Fanka BB :)
Walizka czeka, tylko nie ma kiedy się spakować ciuszki wyprane i wyprasowane, nawet zdążyłam już schować do komody, bo tak to w skrzyni leżały teraz zostało kupić jakieś pierdołkiHej spakowana już prawie ale w kartonach posiałam gdzieś torby ale w końcu musze je znaleść a u was jak? Gotowi ?
Dla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywioł Jeżeli chodzi o poród rodzinny to póki co tata może być od rozwarcia na 5cm i później 2h po porodzie, mam nadzieje, że się to nie zmieni, mamy termin na 13.04 więc zobaczymy, oby malutka chciała chwile wcześniej się zebraćA samo nastawienie do porodu jak u Was? Macie szansę na poród rodzinny?
O'laaa
Dla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresować u mnie też póki co , to tatuś też może być , nie powiem jest to wsparcie, tym bardziej że pierwsza ciąża musiała się zakończyć CC. My mamy na 18 kwietnia termin, ale czuję , że mnie weźmie chyba wcześniej też będziemy mieć córkęDla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywioł Jeżeli chodzi o poród rodzinny to póki co tata może być od rozwarcia na 5cm i później 2h po porodzie, mam nadzieje, że się to nie zmieni, mamy termin na 13.04 więc zobaczymy, oby malutka chciała chwile wcześniej się zebrać
Ja tam się nie stresuje, bo raczej jestem zadaniowcem, a życie i tak zweryfikuje mój mąż bardziej przeżywa i liczy już tygodnie do końca, a ja bym chciała tak po Świętach na spokojnie i najlepiej, żeby się samo zaczęło... wiem to nie koncert życzeń, ale kto wie może myślenie pomożeDla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresować u mnie też póki co , to tatuś też może być , nie powiem jest to wsparcie, tym bardziej że pierwsza ciąża musiała się zakończyć CC. My mamy na 18 kwietnia termin, ale czuję , że mnie weźmie chyba wcześniej też będziemy mieć córkę
reklama
O'laaa
U mnie też mąż bardziej przeżywa niż ja sama bym chciała jeszcze przetrzymać 2 tygodnie i urodzić, ale coś mi się wydaje , że może zacząć się przed terminem , bo już mam takie objawy... Z pierwszą córka chodziłam do samego końca i to jeszcze w masakryczne upały bo od kwietnia w 2018 lato się zaczęło urodziła się na początku czerwca, a ja od maja się modliłam o rozwiązanie
reklama