reklama
AceKa
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje za pomoc, jak zawsze mozna na was liczy! Jest lepiej, wydaje mi sie ze najbardziej pomogla zmiana pieluszki na bambusowe, polewanie pupci nadmanganianem potasu i maści wszelkiego rodzaju A i ząb chyba sie przebił więc juz moze będzie spokojniej
Owulacja
Fanka BB :)
U nas tormentile forteHej dziewczyny,
Ehh synkowi idą zęby, do tej pory nie mieliśmy z tym problemu, ale teraz towarzyszy temu biegunka przez co ma takie odparzenia, ze nie możemy sobie z tym poradzić.
Oczywoscie za każdym razem od razu go myje, chusteczek nie używamy wcale. Stosowalismy linomag, alantan, sudocrem, tormentalum, masc od lekarza itd. Poprawa jest niewielka.
Moze wy macie cos co warto sprawdzić a wam pomogło?
Casablanca7
Bepanthen wg mnie najlepszy.Hej dziewczyny,
Ehh synkowi idą zęby, do tej pory nie mieliśmy z tym problemu, ale teraz towarzyszy temu biegunka przez co ma takie odparzenia, ze nie możemy sobie z tym poradzić.
Oczywoscie za każdym razem od razu go myje, chusteczek nie używamy wcale. Stosowalismy linomag, alantan, sudocrem, tormentalum, masc od lekarza itd. Poprawa jest niewielka.
Moze wy macie cos co warto sprawdzić a wam pomogło?
aspekt
Ze względu na zawartość boraxu tormentile forte jest niedopuszczony do stosowania u dzieci.U nas tormentile forte
Owulacja
Miałam go zaleconego przez pediatręZe względu na zawartość boraxu tormentile forte jest niedopuszczony do stosowania u dzieci.
aspekt
On jest skuteczny, ale na własną rękę nie powinno się stosować. Wg zaleceń lekarza to inna sprawa.Miałam go zaleconego przez pediatrę
Owulacja
Myślałam, że jest bezpieczny, skoro na luzie można go kupić bez receptyOn jest skuteczny, ale na własną rękę nie powinno się stosować. Wg zaleceń lekarza to inna sprawa.
reklama
można spróbować tormentile babyMyślałam, że jest bezpieczny, skoro na luzie można go kupić bez recepty
Podziel się: