ja tez chciałam się umówić na to usg, ale pani powiedziała mi że muszą być pełne 17 tyg. a ja dopiero zaczynam, więc wpisała mnie na 15 grudnia, zapytałam jej czy mam robić w takim razie połówkowe czy nie, powiedział żebym nie robiła bo na tym badaniu u n ich dziecko zostanie dokładnie zbadane i pomierzone także czekam na wasze wrażenia z tego badania czy warto czekać czy lepiej iść prywatnie
reklama
aneczka852
Fanka BB :)
ankoz trzymam kciuki za szybki powrót córeczki do zdrowia, nie matrw się i głowa do góry napewno szybciutko jej przejdzie..
dotkass dziękuję bardzo
pianka również dziękuję bardzo za życzonka a w sumie nic nie noszę tylko raczej wyciągam z szafek i segreguje gratuluje takich mocnych kopniaczków
moncia - zdrówka
Ja dzisiaj u lekarza załatwione wszystko ale o tym w odpowiednim wątku
My pakujemy powoli nasz dobytek aż mi się płakać chce ile tego tu jest, ile przenoszenia i przewożenia.
Dzisiaj 3 lata od kąd powiedzieliśmy sobie tak. Mieliśmy świętować ale niestety mój małżonek sie rozchorował i ma 39 st gorączki,kaszel i katar kurcze miałam plany go wziąść gdzieś i już nawet opiekę dla Nikosia załatwiłam i nici Zaraz idę szykować pyszną kolacyjkę i podam mojemu do łóżeczka
dotkass dziękuję bardzo
pianka również dziękuję bardzo za życzonka a w sumie nic nie noszę tylko raczej wyciągam z szafek i segreguje gratuluje takich mocnych kopniaczków
moncia - zdrówka
Ja dzisiaj u lekarza załatwione wszystko ale o tym w odpowiednim wątku
My pakujemy powoli nasz dobytek aż mi się płakać chce ile tego tu jest, ile przenoszenia i przewożenia.
Dzisiaj 3 lata od kąd powiedzieliśmy sobie tak. Mieliśmy świętować ale niestety mój małżonek sie rozchorował i ma 39 st gorączki,kaszel i katar kurcze miałam plany go wziąść gdzieś i już nawet opiekę dla Nikosia załatwiłam i nici Zaraz idę szykować pyszną kolacyjkę i podam mojemu do łóżeczka
pscółka i spółka
oglądacie Uwagę na TVN - znowu afera żywnościowa
Wiatm serdecznie... Jestem nowa na forum, nie bardzo potrafię się tutaj poruszać... to moja druga ciaża, pierwsza okazała sie matrwa w 5 tyg. Teraz jestem w 20 tyg. i na razie chyba jest wszystko ok.W przyszłym tygodniu jestem umówiona na usg połówkowe. Mam nadzieję, że wszystko jest oki...
:-)
Wiem, że nasze malenstwo to dziewczynka... nie wybraliśmy jeszcze imienia. Chlopiec byłby Michałem... a babeczka???
:-)
Wiem, że nasze malenstwo to dziewczynka... nie wybraliśmy jeszcze imienia. Chlopiec byłby Michałem... a babeczka???
Ostatnia edycja:
aneczka852
witaj judi zapraszamy do pisania z nami
beti84
Hej Judi, fajnie że do nas dołączyłaś. Dla dziewczynki Michalinka :-) Pozdrawiam
Ella ja dziś wolno kojarzę, ale napewno nie jestem w szpitalu, całe szczęście. Pomyliłaś mnie chyba z tevą jeśli się nie mylę.No to będzimy w sobote Krakowianki wrażenia po USG porównywać co to warte ;-) Jeśłi Ypra wyjdzie ze szpitala to będzie nas 4 na tym USG. 2 w pt i 2 w sob.
Zonqa, Dorotka- niestety to nie jest "akcja" tylko po prostu jeden dr z KRk zajmujący się ultrasonografia plodów (Kontakt | www.dobreusg.pl) prowadzi co jakiś czas warsztaty szkolące dla innych lekarzy i wtedy jest możliwośc na to darmowe USG. Niestety raczej dotyczy to tylko krakowa...choc moge sie mylić(?)
Mąż wczoraj nie dał rady skoczyć po cytrusy. Byłam za to dziś z Małym. Sporo ich zakupiłam, aż ledwo wózek wytrzymał.
Mały jak tylko widzi, że odpalam komputer, to odrazu jest przy mnie i sam chce skorzystać a jak mu nie daję, to przynosi wszystkie zabawki po kolei
aneczka852
ypra u nas autka jeżdżą po klawiaturze bo jak siadam do kompa to Niko też ma mase "spraw do załatwienia"
Ella1
Ella ja dziś wolno kojarzę, ale napewno nie jestem w szpitalu, całe szczęście. Pomyliłaś mnie chyba z tevą jeśli się nie mylę.
Jeju ale jestem dekiel Strrrrasznie Cię ptrzepraszam Oczywiście że chodziło mi o Tevę Ja mam problemy z zapamiętaniem nietypowych ników- dużo łatwiej mi idzie z avatarami bo jestem całkowitym wzrokowcem;-)
asia25-No to oby faktycznie na tym USG dobrze wszystko posprawdzali..zobaczymy...;-)szkoda że się tewraz nie załapałaś, ale dobrze że chociaż za miesiąc
P.s. Ja tez od jakiegos miesiąca biore Pharmaton Matuelle i mdłosci brak Mdłości były moja zmora i koszmarem do czasu kiedy brałam Duphaston. Witaminy te łykam w trakcie śniadania i jest ok.
Tymczasem kolorowych snów Mamuśki!
reklama
myszka_1405
czesc dziewuszki - i te nowe i te stare
wczoraj srednio mialam czas zeby pisac, dzis tez cienko bedzie, wizyta przede mna, i troche latania, no ale....
mala wczoraj skonczyla antybiotyk wiec zdrowe czekamy oby do grudnia na zabieg i dopiero wtedy odetchniemy z ulga :-)
a w wolnej chwili was nadrobie :-)
wczoraj srednio mialam czas zeby pisac, dzis tez cienko bedzie, wizyta przede mna, i troche latania, no ale....
mala wczoraj skonczyla antybiotyk wiec zdrowe czekamy oby do grudnia na zabieg i dopiero wtedy odetchniemy z ulga :-)
a w wolnej chwili was nadrobie :-)
Podziel się: