reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja tez chciałam się umówić na to usg, ale pani powiedziała mi że muszą być pełne 17 tyg. a ja dopiero zaczynam, więc wpisała mnie na 15 grudnia, zapytałam jej czy mam robić w takim razie połówkowe czy nie, powiedział żebym nie robiła bo na tym badaniu u n ich dziecko zostanie dokładnie zbadane i pomierzone także czekam na wasze wrażenia z tego badania czy warto czekać czy lepiej iść prywatnie:happy:

reklama
ankoz trzymam kciuki za szybki powrót córeczki do zdrowia, nie matrw się i głowa do góry napewno szybciutko jej przejdzie..

dotkass dziękuję bardzo :)

pianka
również dziękuję bardzo za życzonka :) a w sumie nic nie noszę tylko raczej wyciągam z szafek i segreguje :) gratuluje takich mocnych kopniaczków

moncia
- zdrówka

Ja dzisiaj u lekarza załatwione wszystko ale o tym w odpowiednim wątku :)
My pakujemy powoli nasz dobytek aż mi się płakać chce ile tego tu jest, ile przenoszenia i przewożenia.

Dzisiaj 3 lata od kąd powiedzieliśmy sobie tak. Mieliśmy świętować ale niestety mój małżonek sie rozchorował i ma 39 st gorączki,kaszel i katar kurcze miałam plany go wziąść gdzieś i już nawet opiekę dla Nikosia załatwiłam i nici :( Zaraz idę szykować pyszną kolacyjkę i podam mojemu do łóżeczka :)

Wiatm serdecznie... Jestem nowa na forum, nie bardzo potrafię się tutaj poruszać... to moja druga ciaża, pierwsza okazała sie matrwa w 5 tyg. Teraz jestem w 20 tyg. i na razie chyba jest wszystko ok.W przyszłym tygodniu jestem umówiona na usg połówkowe. Mam nadzieję, że wszystko jest oki...
:-)

Wiem, że nasze malenstwo to dziewczynka... nie wybraliśmy jeszcze imienia. Chlopiec byłby Michałem... a babeczka???

Ostatnia edycja:
No to będzimy w sobote Krakowianki wrażenia po USG porównywać co to warte ;-) Jeśłi Ypra wyjdzie ze szpitala to będzie nas 4 na tym USG. 2 w pt i 2 w sob.

Zonqa, Dorotka- niestety to nie jest "akcja" tylko po prostu jeden dr z KRk zajmujący się ultrasonografia plodów (Kontakt | www.dobreusg.pl) prowadzi co jakiś czas warsztaty szkolące dla innych lekarzy i wtedy jest możliwośc na to darmowe USG. Niestety raczej dotyczy to tylko krakowa...choc moge sie mylić(?)
Ella ja dziś wolno kojarzę, ale napewno nie jestem w szpitalu, całe szczęście. Pomyliłaś mnie chyba z tevą jeśli się nie mylę.

Mąż wczoraj nie dał rady skoczyć po cytrusy. Byłam za to dziś z Małym. Sporo ich zakupiłam, aż ledwo wózek wytrzymał.
Mały jak tylko widzi, że odpalam komputer, to odrazu jest przy mnie i sam chce skorzystać a jak mu nie daję, to przynosi wszystkie zabawki po kolei :-D

Ella ja dziś wolno kojarzę, ale napewno nie jestem w szpitalu, całe szczęście. Pomyliłaś mnie chyba z tevą jeśli się nie mylę.

Jeju ale jestem dekiel:sorry::eek: Strrrrasznie Cię ptrzepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Oczywiście że chodziło mi o Tevę:sorry: Ja mam problemy z zapamiętaniem nietypowych ników- dużo łatwiej mi idzie z avatarami bo jestem całkowitym wzrokowcem;-)

asia25-No to oby faktycznie na tym USG dobrze wszystko posprawdzali..zobaczymy...;-)szkoda że się tewraz nie załapałaś, ale dobrze że chociaż za miesiąc:sorry:

P.s. Ja tez od jakiegos miesiąca biore Pharmaton Matuelle i mdłosci brak:tak: Mdłości były moja zmora i koszmarem do czasu kiedy brałam Duphaston. Witaminy te łykam w trakcie śniadania i jest ok.

Tymczasem kolorowych snów Mamuśki!

reklama
czesc dziewuszki - i te nowe i te stare :-D
wczoraj srednio mialam czas zeby pisac, dzis tez cienko bedzie, wizyta przede mna, i troche latania, no ale....
mala wczoraj skonczyla antybiotyk wiec zdrowe czekamy oby do grudnia na zabieg i dopiero wtedy odetchniemy z ulga :-)
a w wolnej chwili was nadrobie :-)

Do góry