reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ewwe :) musisz wierzyc ze wszystko bedzie ok :) i czekam w czwartek na wiesci przy pomaranczowym Kretenskim zachodzie slonca ::)
Smile gratuluje cichutko i trzymam kciuki bardzo mocno by sie udalo :) bardzo sie ciesze! w takim razie niewiem czy przydadza sie moje info o hotelu na ten rok ;)
a wszystkim Kwietniowkom zycze spokojnych ciaz i porodow bez sensacji :)

reklama
ewwe - ja się też na razie nie nakręcam, bo nakręcałam się już tak przez ostatnie poł roku i za każdym razem było rozczarowanie. Chociaż przez ostatnie 10 miesięcy ani jeden test nie wyszedł pozytywnie. Dopiero dzisiaj pokazała się blada druga kreska.
Zobaczę co pokaże test jutro i pojutrze. Na gina za wcześnie. W pierwszej ciąży w 5t1d był tylko pęcherzyk. Chyba poczekam o co najmniej 6-7tyg. O ile będzie mi dane.
Trzymam kciuki aby w czwartek lekarz potwierdził Ci radosną nowinę!

Salomi - Dziekuje.. no i rok się jeszcze nie kończy, a do kwietnia jeszcze dużo czasu. My wstępnie planujemy polecieć gdzieś jeszcze w październiku :)

Salomii:)) mocno wierzę że będzie dobrze, ale mimo wszystko strasznie się boję.

Smile, wcześnie miałaś wizytę, ale przynjamniej było wiadomo że ciąża jest w macicy - dla mnie byłaby to połowa sukcesu:)

Neli wszystkiego najlepszego!!
Smile
_witaj :) Gratuluję II kreseczek :-)
Ella1,dotkas u mnie test owulacyjny wyszedł pozytywnie 17 lipca więc owulacja była po 24-36 godzinach czyli 18/19 lipca :tak:
Ewwe spokojnie, wszystko będzie dobrze :) Trzymam kciuki za wizytę:-)

Hej dziewczynki, witam nowe kwietniówki. Za nas wszystkie trzymam kciuki żeby się udało :-)

U mnie dziś słabo. Brzuch ok, ale ćmi mnie- jest mi słabo, ciężko mi się oddycha i boli mnie głowa :/ Nie wiem czy to przez pogodę czy przez ciąże- a może przez jedno i drugie.

Nam się chyba udało na tydzień przed okresem, bo w dzień planowanej miesiączki miałam plamienie implantacyjne. A dzień wcześniej robiłam test i wychodził negatywny, kolejny zrobiłam dopiero 5dni później i wyszła blada bo blada ale krecha.

Neli również dołączam się do życzeń:)))

Ja owulkę miałam 24 lipca - w swoje urodziny:)) ale poszalelismy dwa i cztery dni wcześniej:) termin mi wypada z kolei w urodziny mojego taty:)

Dotkass- Ja tego 16-ego miałam owu. 17'ego byłam rano u ginki i na usg było widać "tulipan" po uwolnionej komórce jajowej więc zależy tylko kiedy "chłopaki" ją dorwały czy to było jeszcze 16 czy już 17 :-D w każdym razie zrobiły to skutecznie:-D:-D Plamienia implantacyjnego nie miałam więc nie wiem kiedy było zagnieżdzenie.:eek:

Smile
- Witaj i gratuluję II :-) miłego czytania wstecz :tak:

ewwe- jak mi się podoba Twoj avatar- bomba normalnie jest :-D

reklama
Cześć dziewuszki :)
Dzwoniłam wczoraj do poradni żeby dowiedzieć się kto teraz zastępuje niedawno zmarłego gin i okazało się że dojeżdża mój doktorek który prowadził moją pierwszą ciążę :)) jestem zachwycona bo nie dość że nie będę musiała jeździć na wizyty 40 km to jeszcze na nfz :) Także śmignęłam dziś na wizytę a co i jak napisze w odpowiednim wątku:) Powiedzcie mi dziewczyny z którego kalkulatora daty porodu korzystałyście? bo kurcze wychodzą mi takie rozbieżności od 8 do 14 kwietnia przy moich cyklach 26-dniowych :/ ale chyba wpiszę się na 14-tego a co :) a u mnie owulacja z kalendarzyka wypadała na środę 18 lipca (pierwsze urodziny mojej córki ;D) ale działaliśmy w zasadzie od soboty do soboty i tak też cały tydzień bolały mnie jajniki także dokładnie kiedy się udało nie wiem..
Witam kolejne mamusie :)
Lena_no trzymaj się dzielnie, życzę Ci dużo siły i żebyś szybciutko mogła cieszyć się kolejnym skarbem :)
Paulina_ co się stało że ciąża zagrożona? dużo zdrowia dla Was!!
Zonqa ja ostatnio tez marznę, wczoraj ogrzewanie włączyłam :/
Neli29 serdeczne gratulacje!! kolejnych lat przepełnionych miłością!
Gratuluję udanych wizyt!! super wiadomości jak bąbelki rosną :)
ewwe ja też mam słabość do Chojraka swego czasu nawet tak naszego żółwia ochrzciłam ;D

Ostatnia edycja:
Do góry