reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Ewwe :) musisz wierzyc ze wszystko bedzie ok :) i czekam w czwartek na wiesci przy pomaranczowym Kretenskim zachodzie slonca ::)
Smile gratuluje cichutko i trzymam kciuki bardzo mocno by sie udalo :) bardzo sie ciesze! w takim razie niewiem czy przydadza sie moje info o hotelu na ten rok ;)
a wszystkim Kwietniowkom zycze spokojnych ciaz i porodow bez sensacji :)

reklama
ewwe - ja się też na razie nie nakręcam, bo nakręcałam się już tak przez ostatnie poł roku i za każdym razem było rozczarowanie. Chociaż przez ostatnie 10 miesięcy ani jeden test nie wyszedł pozytywnie. Dopiero dzisiaj pokazała się blada druga kreska.
Zobaczę co pokaże test jutro i pojutrze. Na gina za wcześnie. W pierwszej ciąży w 5t1d był tylko pęcherzyk. Chyba poczekam o co najmniej 6-7tyg. O ile będzie mi dane.
Trzymam kciuki aby w czwartek lekarz potwierdził Ci radosną nowinę!

Salomi - Dziekuje.. no i rok się jeszcze nie kończy, a do kwietnia jeszcze dużo czasu. My wstępnie planujemy polecieć gdzieś jeszcze w październiku :)

Salomii:)) mocno wierzę że będzie dobrze, ale mimo wszystko strasznie się boję.

Smile, wcześnie miałaś wizytę, ale przynjamniej było wiadomo że ciąża jest w macicy - dla mnie byłaby to połowa sukcesu:)

Neli wszystkiego najlepszego!!
Smile
_witaj :) Gratuluję II kreseczek :-)
Ella1,dotkas u mnie test owulacyjny wyszedł pozytywnie 17 lipca więc owulacja była po 24-36 godzinach czyli 18/19 lipca :tak:
Ewwe spokojnie, wszystko będzie dobrze :) Trzymam kciuki za wizytę:-)

Hej dziewczynki, witam nowe kwietniówki. Za nas wszystkie trzymam kciuki żeby się udało :-)

U mnie dziś słabo. Brzuch ok, ale ćmi mnie- jest mi słabo, ciężko mi się oddycha i boli mnie głowa :/ Nie wiem czy to przez pogodę czy przez ciąże- a może przez jedno i drugie.

Nam się chyba udało na tydzień przed okresem, bo w dzień planowanej miesiączki miałam plamienie implantacyjne. A dzień wcześniej robiłam test i wychodził negatywny, kolejny zrobiłam dopiero 5dni później i wyszła blada bo blada ale krecha.

Neli również dołączam się do życzeń:)))

Ja owulkę miałam 24 lipca - w swoje urodziny:)) ale poszalelismy dwa i cztery dni wcześniej:) termin mi wypada z kolei w urodziny mojego taty:)

Dotkass- Ja tego 16-ego miałam owu. 17'ego byłam rano u ginki i na usg było widać "tulipan" po uwolnionej komórce jajowej więc zależy tylko kiedy "chłopaki" ją dorwały czy to było jeszcze 16 czy już 17 :-D w każdym razie zrobiły to skutecznie:-D:-D Plamienia implantacyjnego nie miałam więc nie wiem kiedy było zagnieżdzenie.:eek:

Smile
- Witaj i gratuluję II :-) miłego czytania wstecz :tak:

ewwe- jak mi się podoba Twoj avatar- bomba normalnie jest :-D

reklama
Cześć dziewuszki :)
Dzwoniłam wczoraj do poradni żeby dowiedzieć się kto teraz zastępuje niedawno zmarłego gin i okazało się że dojeżdża mój doktorek który prowadził moją pierwszą ciążę :)) jestem zachwycona bo nie dość że nie będę musiała jeździć na wizyty 40 km to jeszcze na nfz :) Także śmignęłam dziś na wizytę a co i jak napisze w odpowiednim wątku:) Powiedzcie mi dziewczyny z którego kalkulatora daty porodu korzystałyście? bo kurcze wychodzą mi takie rozbieżności od 8 do 14 kwietnia przy moich cyklach 26-dniowych :/ ale chyba wpiszę się na 14-tego a co :) a u mnie owulacja z kalendarzyka wypadała na środę 18 lipca (pierwsze urodziny mojej córki ;D) ale działaliśmy w zasadzie od soboty do soboty i tak też cały tydzień bolały mnie jajniki także dokładnie kiedy się udało nie wiem..
Witam kolejne mamusie :)
Lena_no trzymaj się dzielnie, życzę Ci dużo siły i żebyś szybciutko mogła cieszyć się kolejnym skarbem :)
Paulina_ co się stało że ciąża zagrożona? dużo zdrowia dla Was!!
Zonqa ja ostatnio tez marznę, wczoraj ogrzewanie włączyłam :/
Neli29 serdeczne gratulacje!! kolejnych lat przepełnionych miłością!
Gratuluję udanych wizyt!! super wiadomości jak bąbelki rosną :)
ewwe ja też mam słabość do Chojraka swego czasu nawet tak naszego żółwia ochrzciłam ;D

Ostatnia edycja:
Do góry