reklama
ewwe
Fanka BB :)
Hej
MeKlaudia witaj wśród kwietnióek) Gratulacje)) Pamietaj cien cienia kreski to już ciąża
Dotkass a to Ciebie boli gdzies na zewnątrz przy bliźnie? czy może macica w okolicach blizny? My po cesarkach możemy odczuwać większy dyskomfort przy rozciąganiu się blizn, a z piersiami to jest różnie, mnie w poprzednich ciążach raz bolały raz nie, teraz nie czuję ich w ogole
Ewafoto życże dobrej pogody i udanego wypoczynku kciuki za wizytkę)
Ella ten sam czas ciąży to Wy z Julianką macie liczony od ostatnich Waszych ciotek klotek) u Ciebie mogło dojść dwa dni pozniej do zaplodnienia potem może jeszcze do zagnieżdzenia i stąd są takie róznice - ze TEORETYCZNIE czas ciąży taki sam, a róznice ogromne - zreszta teraz kwestia róznicy kilku dni dla naszych zarodków jest ogromną przepaścią nie ma co porónywać) głowa do góry
Mnie dziś po nocy bolały biodra, brzuszek tez cmił, chwiliowo mam spokoj)
miłego dnia dziewczynki
MeKlaudia witaj wśród kwietnióek) Gratulacje)) Pamietaj cien cienia kreski to już ciąża
Dotkass a to Ciebie boli gdzies na zewnątrz przy bliźnie? czy może macica w okolicach blizny? My po cesarkach możemy odczuwać większy dyskomfort przy rozciąganiu się blizn, a z piersiami to jest różnie, mnie w poprzednich ciążach raz bolały raz nie, teraz nie czuję ich w ogole
Ewafoto życże dobrej pogody i udanego wypoczynku kciuki za wizytkę)
Ella ten sam czas ciąży to Wy z Julianką macie liczony od ostatnich Waszych ciotek klotek) u Ciebie mogło dojść dwa dni pozniej do zaplodnienia potem może jeszcze do zagnieżdzenia i stąd są takie róznice - ze TEORETYCZNIE czas ciąży taki sam, a róznice ogromne - zreszta teraz kwestia róznicy kilku dni dla naszych zarodków jest ogromną przepaścią nie ma co porónywać) głowa do góry
Mnie dziś po nocy bolały biodra, brzuszek tez cmił, chwiliowo mam spokoj)
miłego dnia dziewczynki
Ostatnia edycja:
Julianka33
Mama Fabiana i Dominika
Ella1 wszystko zależy od sprzętu i lekarza. I oczywiście od faktycznego wieku fasolki. Może u ciebie zpłodnienie nastąpiło w innym czasie niż u mnie - kilka dni to duuuża różnica Na pewno wszystko jest w porządku i niedługo ujrzysz swojego malucha
MeKlaudia witaj wśród kwietniowek
ewafoto trzymam kciuki za wizytę :-)
MeKlaudia witaj wśród kwietniowek
ewafoto trzymam kciuki za wizytę :-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Meklaudia, witaj, gratuluję :-)
ewwe, no właśnie nie sama blizna, a macica w okolicach blizny , ale teraz już jest ok
ewwe, no właśnie nie sama blizna, a macica w okolicach blizny , ale teraz już jest ok
ewwe
zonqa byłam na blogu i widziałam nową kartkę) bardzo ładna. Ja uważam że to i tak wymaga masy cierpliwości i samozaparcia żeby takie rzeczy wykonywać) ja bede potrzebowala jakis album na komunię swieta ale to za dwa lata dopiero i na chrzest na przyszły rok, więc w razie jak będziesz jeszcze zajmowała się to na pewno u Ciebie zamówię)
PS ładną masz buźkę
PS ładną masz buźkę
Dotkass
Ella1
Kalendarz się przydaje- Dużo miłości i samych słonecnzych dni Neli!
U mnie zapłodnienie było na przełomie 16-17 lipca coż...zobaczymy co dalej ;-)
Dziś mnie kłóje w pachwinie gdzieś głeboko..normalnie jakby mi kto mikro szpileczke wbijał- któraś tak miała?;-)
U mnie zapłodnienie było na przełomie 16-17 lipca coż...zobaczymy co dalej ;-)
Dziś mnie kłóje w pachwinie gdzieś głeboko..normalnie jakby mi kto mikro szpileczke wbijał- któraś tak miała?;-)
Dotkass
Ella, jateż 16-17 lipca miałam zagnieżdżenie :-) ...hmmm, nie przypominam sobie takiego kłucia
Smile_
Antek, Franek i Staś
No to kolej na mnie.
Test robiony godzinę temu - druga kreska blada, ale liczy się, że jest!
Okres powinnam mieć 11-12, czyli dopiero w weekend.
Nie wytrzymałam jednak i testowałam dzisiaj, bo śniło mi się, że wróciłam z szpitala z dzidziusiem
W wolnej chwili poczytam co pisałyście do tej pory.
Widzę jednak, że jest tutaj ewwe z grudniówek 2010. Fajnie, że Tobie się udało.
Trzymam kciuki za wszystkie tutaj zebrane aby w spokoju minęły wam/nam te 9 miesięcy, a raczej już 8.
Test robiony godzinę temu - druga kreska blada, ale liczy się, że jest!
Okres powinnam mieć 11-12, czyli dopiero w weekend.
Nie wytrzymałam jednak i testowałam dzisiaj, bo śniło mi się, że wróciłam z szpitala z dzidziusiem
W wolnej chwili poczytam co pisałyście do tej pory.
Widzę jednak, że jest tutaj ewwe z grudniówek 2010. Fajnie, że Tobie się udało.
Trzymam kciuki za wszystkie tutaj zebrane aby w spokoju minęły wam/nam te 9 miesięcy, a raczej już 8.
Ostatnia edycja:
reklama
ewwe
czesc Smile, gratuluję i trzymam kciuki
U mnie to jeszcze nic pewnego, w czwartek mam wizytę więc będe wiedziała więcej. Na razie nawet nie robię suwaczka, choć mam ogromną nadzieję że ciąża okaże się być umiejscowiona tam gdzie powinna, że zarodek będzie silny, i że za 8 miesięcy będę szczęśliwą mamusią dwóch kochanych urwisów.
Co do zagnieżdzenia to ja nie wiem kiedy mialam na dwa dni przed wykonaniem testu nieziemsko bolal mnie brzuch okresowo + krzyż, i byłam pewna ze to małpa pojawi się wcześniej. dwa dni pozniej test wyszedl pozytywny ( oczywiscie tylko dla mojego wnikliwego oka ) kolejnego dnia była już blada ale w miare widoczna druga kreska, po poludniu była już bez dwóch zdań z nieporannego moczu
U mnie to jeszcze nic pewnego, w czwartek mam wizytę więc będe wiedziała więcej. Na razie nawet nie robię suwaczka, choć mam ogromną nadzieję że ciąża okaże się być umiejscowiona tam gdzie powinna, że zarodek będzie silny, i że za 8 miesięcy będę szczęśliwą mamusią dwóch kochanych urwisów.
Co do zagnieżdzenia to ja nie wiem kiedy mialam na dwa dni przed wykonaniem testu nieziemsko bolal mnie brzuch okresowo + krzyż, i byłam pewna ze to małpa pojawi się wcześniej. dwa dni pozniej test wyszedl pozytywny ( oczywiscie tylko dla mojego wnikliwego oka ) kolejnego dnia była już blada ale w miare widoczna druga kreska, po poludniu była już bez dwóch zdań z nieporannego moczu
Podziel się: