reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Witam:)
Narazie po cichu chciałabym się dopisać do waszego forum:) @ powinna być w poniedziałęk ale już dziś znów wyszła blada kreseczka:) Przyjmniecie mnie?

reklama
Hej:)

MeKlaudia witaj wśród kwietnióek:)) Gratulacje:))) Pamietaj cien cienia kreski to już ciąża:D

Dotkass a to Ciebie boli gdzies na zewnątrz przy bliźnie? czy może macica w okolicach blizny? My po cesarkach możemy odczuwać większy dyskomfort przy rozciąganiu się blizn, a z piersiami to jest różnie, mnie w poprzednich ciążach raz bolały raz nie, teraz nie czuję ich w ogole:)

Ewafoto życże dobrej pogody i udanego wypoczynku:) kciuki za wizytkę:))

Ella ten sam czas ciąży to Wy z Julianką macie liczony od ostatnich Waszych ciotek klotek:)) u Ciebie mogło dojść dwa dni pozniej do zaplodnienia potem może jeszcze do zagnieżdzenia i stąd są takie róznice - ze TEORETYCZNIE czas ciąży taki sam, a róznice ogromne - zreszta teraz kwestia róznicy kilku dni dla naszych zarodków jest ogromną przepaścią:) nie ma co porónywać:)) głowa do góry:)

Mnie dziś po nocy bolały biodra, brzuszek tez cmił, chwiliowo mam spokoj:))

miłego dnia dziewczynki:)

Ostatnia edycja:
Ella1 wszystko zależy od sprzętu i lekarza. I oczywiście od faktycznego wieku fasolki. Może u ciebie zpłodnienie nastąpiło w innym czasie niż u mnie - kilka dni to duuuża różnica :) Na pewno wszystko jest w porządku i niedługo ujrzysz swojego malucha:tak:
MeKlaudia witaj wśród kwietniowek
ewafoto trzymam kciuki za wizytę :-)

zonqa byłam na blogu i widziałam nową kartkę:)) bardzo ładna. Ja uważam że to i tak wymaga masy cierpliwości i samozaparcia żeby takie rzeczy wykonywać:)) ja bede potrzebowala jakis album na komunię swieta ale to za dwa lata dopiero i na chrzest na przyszły rok, więc w razie jak będziesz jeszcze zajmowała się to na pewno u Ciebie zamówię:))
PS ładną masz buźkę:D

i bym zapomniała....:zawstydzona/y:

Neli wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu
100627_wiazanka_obraczki_szampan.jpg

Kalendarz się przydaje- Dużo miłości i samych słonecnzych dni Neli!:tak:

U mnie zapłodnienie było na przełomie 16-17 lipca :sorry2: coż...zobaczymy co dalej ;-)
Dziś mnie kłóje w pachwinie gdzieś głeboko..normalnie jakby mi kto mikro szpileczke wbijał:eek:- któraś tak miała?;-)

No to kolej na mnie.
Test robiony godzinę temu - druga kreska blada, ale liczy się, że jest!
Okres powinnam mieć 11-12, czyli dopiero w weekend.
Nie wytrzymałam jednak i testowałam dzisiaj, bo śniło mi się, że wróciłam z szpitala z dzidziusiem :)

W wolnej chwili poczytam co pisałyście do tej pory.
Widzę jednak, że jest tutaj ewwe z grudniówek 2010. Fajnie, że Tobie się udało.
Trzymam kciuki za wszystkie tutaj zebrane aby w spokoju minęły wam/nam te 9 miesięcy, a raczej już 8.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc Smile, gratuluję i trzymam kciuki:)

U mnie to jeszcze nic pewnego, w czwartek mam wizytę więc będe wiedziała więcej. Na razie nawet nie robię suwaczka, choć mam ogromną nadzieję że ciąża okaże się być umiejscowiona tam gdzie powinna, że zarodek będzie silny, i że za 8 miesięcy będę szczęśliwą mamusią dwóch kochanych urwisów.

Co do zagnieżdzenia to ja nie wiem kiedy mialam:) na dwa dni przed wykonaniem testu nieziemsko bolal mnie brzuch okresowo + krzyż, i byłam pewna ze to małpa pojawi się wcześniej. dwa dni pozniej test wyszedl pozytywny ( oczywiscie tylko dla mojego wnikliwego oka:) ) kolejnego dnia była już blada ale w miare widoczna druga kreska, po poludniu była już bez dwóch zdań z nieporannego moczu :)

Do góry