reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

noo własnie to moze o ten piec mi chodzi ;p z reszta ja od razu mówiłam do meza ze nie bede łazić i palic w piecu :p hehe

a widac u was juz brzuch? czy nic a nic?:p

reklama
hehe ja mam dokładnie to samo,
w pierwszej ciązy brzuch widać dopiero było na początku sierpnia, a 1,5 miesiąca poźniej urodziłam :p hehe
tak to chodziłam w swoich normalnych ciuchach ;p
po porodzie miałam mniejszy brzuch niz przed ciaża, a potem jak narzady wróciły gdzie trzeba okazało sie ze wystaje mi brzuch i to nie tłuszczyk tylko po rpostu wystawał mi pociążowy brzuch, i mimo ćwiczeni nie dało sie go pozbyc, takze teraz na pewno bedzie u mnie widac wczesniej jakzacznie rosnąć :p

A mi widać :-D tylko szkoda, że to nie ciążowy a wystający bęc zapuszczony po ostatniej ciąży :rofl2:

Teraz się już nim nie przejmuję, bo wiem że coś tam rośnie :-p Ale teraz już sobie obiecuję i przysięgam- po drugim dziecku w końcu schudnę!

A mi widać :-D tylko szkoda, że to nie ciążowy a wystający bęc zapuszczony po ostatniej ciąży :rofl2:

Teraz się już nim nie przejmuję, bo wiem że coś tam rośnie :-p Ale teraz już sobie obiecuję i przysięgam- po drugim dziecku w końcu schudnę!

u nas identycznie! I mogę z czystym sumieniem zacytować Nosowską:
"znowu nie zdążyłam się odchudzić":-D

Ostatnia edycja:
hmmm, a ja sobie obiecuję, że nie doprowadzę siebie do takiego stanu do jakiego doprowadziłam w pierwszej ciąży :zawstydzona/y: ile z tego obiecywania będzie- zobaczymy w trakcie :-D, wiem jedno jestem na etapie szukania ćwiczeń dla kobiet w ciąży, ale jak będę miała tyle energii co teraz to obawiam się, aby nie za bardzo przytyć będę musiała duuuuużo spać, żeby nie siedzieć głową w lodówce :-D;-)

A ja mam takie pytanie z serii głupich :zawstydzona/y:

Czy któraś z Was robiła testy ciążowe kupione na allegro? Paskowe za 1zł.

Ja robiłam dwa. Oba z z moczu popołudniowego. Jeden 4dni od spodziewanej miesiączki, drugi 7dni po. Za każdym razem wychodzi bladziutka kreska :zawstydzona/y:

Jutro chcę powtórzyć z porannego moczu i mam nadzieję że wyjdzie gruba filetowa krecha...

Interesuje mnie oczywiście, czy wszystkie tak macie, ze ta krecha taka blada- bo te testy takie są, czy to u mnie ciąża jest tak malutka (albo fakt , że to nie z porannego moczu) i wychodzi jeszcze bledziutko?

Ostatnia edycja:
natalia ja mialam paskowe testy i ciazowe i ovulacyjne:) mialam bladsze kreski testowe i w jednych i drugich;))

a czemu robisz testy i sie stresujesz??:) jeden dwa testy wystarcza przeciez?jestes w ciazy:))):tak::tak::tak:ja robilam 2 testy przed @ i juz nie robie bo po co????
daj spokoj i ciesz sie ciaza:)

a mnie syn meczy staram sie nic nie dzwigac ale kurde nie da sie chyba z nim...zabardzo..a jak u was z tym?kompletnie nic nie nosicie czy pozwalacie sobie na jakis tam maly ciezar?

reklama
A ja mam takie pytanie z serii głupich :zawstydzona/y:

Czy któraś z Was robiła testy ciążowe kupione na allegro? Paskowe za 1zł.

Ja robiłam dwa. Oba z z moczu popołudniowego. Jeden 4dni od spodziewanej miesiączki, drugi 7dni po. Za każdym razem wychodzi bladziutka kreska :zawstydzona/y:

Jutro chcę powtórzyć z porannego moczu i mam nadzieję że wyjdzie gruba filetowa krecha...

Interesuje mnie oczywiście, czy wszystkie tak macie, ze ta krecha taka blada- bo te testy takie są, czy to u mnie ciąża jest tak malutka (albo fakt , że to nie z porannego moczu) i wychodzi jeszcze bledziutko?

jesteś w piątym tygodniu? to kreska powinna być raczej ciemna

ja miałam te testy z allegro, kupiłam 5 szt, jak przyszły to miałam 10dpo owulacji i od razu zrobiłam jeden popołudniu wyszła słabiutka kreska i zrobiłam jeszcze jeden to samo/ na drugi dzien z rannego moczu zrobiłam pozostałe trzy :p hehe
kreska tez była bardzo blada.. ale ja robiłam 4 dni przed@
a potem juz ich nie miałam wiec nie powiem ci czy to taki ich feler ze wychodza jasne :p

najlepiej kup sobie jakiś test w aptece
mi te z apteki wychodziły ciemniejsze niz te z allegro

Do góry