reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

a mnie syn meczy staram sie nic nie dzwigac ale kurde nie da sie chyba z nim...zabardzo..a jak u was z tym?kompletnie nic nie nosicie czy pozwalacie sobie na jakis tam maly ciezar?

ja sie tym nie przejmuje, w poprzedniej ciąży patrzyłam zeby nie dźwigać itp nie przemęczac sie a i tak miałam rozwarcie juz miesiąc przed terminem
mam małe dziecko i musze je brać na ręce, nie mam zamiaru małej jakoś wykluczać :p
niestety jak sie ma małe dzieci to sie juz nie da tak uważać i nic nie dźwigać.. bo niby jak mam wyjść z dzieckiem na spacer ..

reklama
ja sie tym nie przejmuje, w poprzedniej ciąży patrzyłam zeby nie dźwigać itp nie przemęczac sie a i tak miałam rozwarcie juz miesiąc przed terminem
mam małe dziecko i musze je brać na ręce, nie mam zamiaru małej jakoś wykluczać :p
niestety jak sie ma małe dzieci to sie juz nie da tak uważać i nic nie dźwigać.. bo niby jak mam wyjść z dzieckiem na spacer ..
no niestety nie da sie lezec i nic nie robic przy doziecku ja mojego juz nie nosze bo juz taki malutki nie jest i wazy jakies 17 kg ale pcham go na rowerze pod gorke i musze go podsadzic na bujaczke czy cos innego .... nie da sie inaczej
naszczescie wczesniej nauczylam synka ze na rekach go nosic nie bede bo jest ciezkawy wiec sie nie domaga no ale ty masz jeszcze malutkie dziecko:))i napewno wazy sporo mniej

no wazy 9 kg :p hehehe
tez nie nosze jej na rękach, ale po schodach z mieszkania juz musze, bo sama zejdzie ze 2 piętra a dalej juz nie, a na spacer tylko w wózku
na szczęście ona sama siada na bujaki itp wiec tu nie ma problemu
najgorsze te schody :p ale spokooo od poniedziałku bedzie to tyllko 1 piętro :p

Natalia wyrzuc te testy:) a jak chcesz sobie zrobic to kup sobie jakis w aptece. Mowie z autopsji, bo ja przed terminem miesiaczki robilam te z all paskowe po zecie, i mi za kazdym razem taki bladzioch wychodzil ze zastanawialam się czy on tam naprawde jest czy to tylko moja chora wyobraźnia widzi:) nastepnego dnia kreska była o tyle mocniejsza ze widzialam ją bez wpatrywania się pod swiatło pod kątem przy słonecznym oknie, ale tez byla baaaardzo blada. Nastepnego dnia polecialam do apteki i kupilam bodajże pink express taki test strumieniowy za 12 zl i o godzinie 14 krechy jak w morde strzelił:) a tego samego dnia rano robilam z porannego moczu te z allegro i kreski byly takie jak poprzednio, mega blade.

Ladies:)) okreslam Cię mianem Kwietniowego Pocieszyciela, po Twoeje wypowiedzi darowalam sobie dziś betę:) cyferki nie są mi potrzebne ( zapewne do jutra heheh ), już czuję się dobrze - w brzuchu ćmi - więc okazuje się że po prostu wstałam rano wypoczęta hehe:))

ja dzwigam sobie synka, ale bez zbędnych gwałtownych ruchów, 12 kg to jeszcze nie jest tragedia:) gorzej obawiam się ze ta moja mała popierdółka zasadzi mi przypadkiem kopa w brzuch:) muszę się mocno asekurować:)

Ostatnia edycja:
no wazy 9 kg :p hehehe
tez nie nosze jej na rękach, ale po schodach z mieszkania juz musze, bo sama zejdzie ze 2 piętra a dalej juz nie, a na spacer tylko w wózku
na szczęście ona sama siada na bujaki itp wiec tu nie ma problemu
najgorsze te schody :p ale spokooo od poniedziałku bedzie to tyllko 1 piętro :p
ojj 9 kg..kiedy to bylo hehehe:tak::-D
napewno troche ciezaru nie zaszkodzi :) chyba ze czesto bysmy to robily i podnosily duzo kg,
ja czesto widywalam u mnie w parku kobiete z duzym juz brzzuszkiem jak nosila swoja dwulatke na rekach i jakos nic sie jej nie stalo dziecko ma zdrowe i urodzone o czasie

ale jednak wole nie ryzykowac i nie robic zaduzo;) bo bym sobie tego nie wybaczyla chociaz lezec i pachniec tez nie mam zamiaru
wszystko z umiarem i glowa!:)

a twoja coreczka juz wie oo braciuszku lub siostrzyczce??:) moj wie ale chyba niedokonca rozumie ze naprawde mam te bejbi w brzuszku..jeszcze nic nie widac przeciez, ale on sie cieszy i caluje brzuszek hehe

Natalia wyrzuc te testy:) a jak chcesz sobie zrobic to kup sobie jakis w aptece. Mowie z autopsji, bo ja przed terminem miesiaczki robilam te z all paskowe po zecie, i mi za kazdym razem taki bladzioch wychodzil ze zastanawialam się czy on tam naprawde jest czy to tylko moja chora wyobraźnia widzi:) nastepnego dnia kreska była o tyle mocniejsza ze widzialam ją bez wpatrywania się pod swiatło pod kątem przy słonecznym oknie, ale tez byla baaaardzo blada. Nastepnego dnia polecialam do apteki i kupilam bodajże pink express taki test strumieniowy za 12 zl i o godzinie 14 krechy jak w morde strzelił:) a tego samego dnia rano robilam z porannego moczu te z allegro i kreski byly takie jak poprzednio, mega blade.

W takim razie taki ich feler chyba, bo już sobie prawie wmówiłam że u beta nie rośnie i dlatego cały czas takie blade są :no:

Ja też dźwigam to moje kochane 15kg. Chyba się tego nie uniknie przy małym dziecku :)

Jakoś słabo mi się zrobiło i głowa mnie boli, :baffled:

ewe dziekuje;):* wiesz co ja tez nie bylam na zadnej becie testy nie klamia a ja wiem ze jestem w ciazy:) z synkiem twz nie bylam ,skoro nie ma plamien jakis okropnych boli brzucha no to wszystko powinno byc ok jezeli o siebie dbamy
ja tez musze uwazac na brzuch zeby kopniaka nie dostac kilka razy prawie wycelowal..i

reklama
Do góry