reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

noo własnie to moze o ten piec mi chodzi ;p z reszta ja od razu mówiłam do meza ze nie bede łazić i palic w piecu :p hehe

a widac u was juz brzuch? czy nic a nic?:p

reklama
hehe ja mam dokładnie to samo,
w pierwszej ciązy brzuch widać dopiero było na początku sierpnia, a 1,5 miesiąca poźniej urodziłam :p hehe
tak to chodziłam w swoich normalnych ciuchach ;p
po porodzie miałam mniejszy brzuch niz przed ciaża, a potem jak narzady wróciły gdzie trzeba okazało sie ze wystaje mi brzuch i to nie tłuszczyk tylko po rpostu wystawał mi pociążowy brzuch, i mimo ćwiczeni nie dało sie go pozbyc, takze teraz na pewno bedzie u mnie widac wczesniej jakzacznie rosnąć :p

A mi widać :-D tylko szkoda, że to nie ciążowy a wystający bęc zapuszczony po ostatniej ciąży :rofl2:

Teraz się już nim nie przejmuję, bo wiem że coś tam rośnie :-p Ale teraz już sobie obiecuję i przysięgam- po drugim dziecku w końcu schudnę!

A mi widać :-D tylko szkoda, że to nie ciążowy a wystający bęc zapuszczony po ostatniej ciąży :rofl2:

Teraz się już nim nie przejmuję, bo wiem że coś tam rośnie :-p Ale teraz już sobie obiecuję i przysięgam- po drugim dziecku w końcu schudnę!

u nas identycznie! I mogę z czystym sumieniem zacytować Nosowską:
"znowu nie zdążyłam się odchudzić":-D

Ostatnia edycja:
hmmm, a ja sobie obiecuję, że nie doprowadzę siebie do takiego stanu do jakiego doprowadziłam w pierwszej ciąży :zawstydzona/y: ile z tego obiecywania będzie- zobaczymy w trakcie :-D, wiem jedno jestem na etapie szukania ćwiczeń dla kobiet w ciąży, ale jak będę miała tyle energii co teraz to obawiam się, aby nie za bardzo przytyć będę musiała duuuuużo spać, żeby nie siedzieć głową w lodówce :-D;-)

A ja mam takie pytanie z serii głupich :zawstydzona/y:

Czy któraś z Was robiła testy ciążowe kupione na allegro? Paskowe za 1zł.

Ja robiłam dwa. Oba z z moczu popołudniowego. Jeden 4dni od spodziewanej miesiączki, drugi 7dni po. Za każdym razem wychodzi bladziutka kreska :zawstydzona/y:

Jutro chcę powtórzyć z porannego moczu i mam nadzieję że wyjdzie gruba filetowa krecha...

Interesuje mnie oczywiście, czy wszystkie tak macie, ze ta krecha taka blada- bo te testy takie są, czy to u mnie ciąża jest tak malutka (albo fakt , że to nie z porannego moczu) i wychodzi jeszcze bledziutko?

Ostatnia edycja:
natalia ja mialam paskowe testy i ciazowe i ovulacyjne:) mialam bladsze kreski testowe i w jednych i drugich;))

a czemu robisz testy i sie stresujesz??:) jeden dwa testy wystarcza przeciez?jestes w ciazy:))):tak::tak::tak:ja robilam 2 testy przed @ i juz nie robie bo po co????
daj spokoj i ciesz sie ciaza:)

a mnie syn meczy staram sie nic nie dzwigac ale kurde nie da sie chyba z nim...zabardzo..a jak u was z tym?kompletnie nic nie nosicie czy pozwalacie sobie na jakis tam maly ciezar?

reklama
A ja mam takie pytanie z serii głupich :zawstydzona/y:

Czy któraś z Was robiła testy ciążowe kupione na allegro? Paskowe za 1zł.

Ja robiłam dwa. Oba z z moczu popołudniowego. Jeden 4dni od spodziewanej miesiączki, drugi 7dni po. Za każdym razem wychodzi bladziutka kreska :zawstydzona/y:

Jutro chcę powtórzyć z porannego moczu i mam nadzieję że wyjdzie gruba filetowa krecha...

Interesuje mnie oczywiście, czy wszystkie tak macie, ze ta krecha taka blada- bo te testy takie są, czy to u mnie ciąża jest tak malutka (albo fakt , że to nie z porannego moczu) i wychodzi jeszcze bledziutko?

jesteś w piątym tygodniu? to kreska powinna być raczej ciemna

ja miałam te testy z allegro, kupiłam 5 szt, jak przyszły to miałam 10dpo owulacji i od razu zrobiłam jeden popołudniu wyszła słabiutka kreska i zrobiłam jeszcze jeden to samo/ na drugi dzien z rannego moczu zrobiłam pozostałe trzy :p hehe
kreska tez była bardzo blada.. ale ja robiłam 4 dni przed@
a potem juz ich nie miałam wiec nie powiem ci czy to taki ich feler ze wychodza jasne :p

najlepiej kup sobie jakiś test w aptece
mi te z apteki wychodziły ciemniejsze niz te z allegro

Do góry