reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Anka: u nas też jak się skończył jeden chrupek to łapki wyciągała po następny :-D Ale ryku jeszcze nie było.

Ja ostatnio zainstalowałam bb na telefonie ale jakoś łatwiej mi na kompie. Ale w podróży to jestem dzięki temu na bieżąco :-D

Nie potrafię tylko znaleźć naszego wz na telefonie :-(

reklama
Wawka - ja też nie mogę znaleźć wz... Chyba nie ma takiej możliwości przez aplikację bb. Jedynie przez przeglądarkę. :-)

Leniwa niedziela, mam nadzieję...:o

Hej. U nas leniwa niedziela. Lenka dzisiaj zjadła 2 chrupki z hippa:) Kruczka Zdrowka dla Chłopców . Brr ospa:( Anka ,wawka ja korzystam z iPhone na BB i na WZ mam otworzono osobna stronę ale pierwszy raz wchodzilam z wiadomości w swoim profilu. Spróbujcie zmienić na normalna aplikacje w dolnym lewym rogu nie na mobilna.

Witam dziewczyny
Majka czuła się już lepiej i znów czuje się gorzej. Ma brzydki kaszelek idę zaraz po pracy z nią do lekarza. Noc nie przespana ale trudno. Podziwiam ja pomimo choroby jest żywa i uśmiechnięta ale mało śpi a jest zmęczona

Czy wy juz macie jakies upatrzone foteliki wieksze bo ja musze juz kupic ze wzgledu na nozki bo sie boje ze jej cos zrobie tak odstaja juz z fotelika wczoraj wracala w kolysce na lezaca zeby jak najmniej byly oparte na siedzrniu masakra maz w gazecie znalazl testy ale tam wsxystkie gwiaxdki maja akurat te bez pasow co nie polecacie i sama nie wiem musze na all zamowic bo w nasxym miescie sa takie tylko po 100zl wogole sklepy dla dzieci zamykaja dobrze ze pepko jest bynajmniej

U nas po leniwej niedzieli, nastał leniwy poniedziałek :-) mała grzecznie śpi od 10 min. to i tak długo jak na jej ostatnie drzemki. Wczoraj miałam dzień twórczy i zrobiłam- Uwaga- pierwszą zupkę dla Emi :-D szkoda tylko, że jej nie zasmakowała :dry: nauczona na słoiczkach...

Byłam z rana w ZUS-ie załatwić tą sprawę z dyskietką, dostałam zaświadczenie, że jeszcze przysługuje mi prawo do bezpłatnego leczenia. Poszło sprawnie i szybko, nawet m załatwił swoje sprawy, chociaż miałam wielką ochotę iść jeszcze na miasto- ale po 1 m musiał jechać do pracy, a po 2 wypłata w przyszłym tygodniu.

reklama
Zozolka - ja chyba kupię jakiś bez testów, do 300zł, niestety... Myślę o cotobaby... nie stac mnie w tej chwili na nic lepszego. :(

Dominuiczka - już wcześniej miałam się zapytać, skąd Ty się tak dobrze znasz na fotelikach? :)

Do góry