reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ladies - mój właśnie śpi. Odkąd skończył 10 miesięcy śpi tylko raz dziennie. Za zwyczaj od 12 do 13.30. Czasami już od 11, ale też max do 12.30.

No i mój też energiczny. Od tygodnia za nim biegam, bo tak zasuwa na rowerku biegowym. Ja nie wiem skąd on ma tyle siły.

A z tymi kopniakami Twojego małego -- mój wie, że tam w brzuszku jest dzidzia, ale póki jej nie widać to co go tam... Nasze kruszynki na razie sobie pływają 'w nas'. Jak już będzie brzuch i będą się się rozpychały tam w środku będzie gorzej. Tylko wtedy małemu wytłumaczysz, że dzidziuś daje piątkę i musi uważać ;) A w nocy.. Hmm.. Mi się zdarzały pobudki w 8-9 miesiącu ciąży na brzuchu!! A mały cały i zdrowy :)

reklama
aneta_85 - tak popatrzylam sobie na kwietniowki czy jest ktos moze znajomy i jest :) trzymam za Ciebie kciuki, za inne mamuski spodziewajace sie dzieciaczka tez oczywiscie :) Byc moze i ja do Was dolacze :) czekam jeszcze tydzien i robie test :) Mam nadzieje ze tym razem trojaczki z tego nie wyjda :szok::-):-D

Witajcie Kochane dziewczyny! Przeczytałam kazdą stronę od deski do deski i również chciałabym dołączyć:-) do radosnego grona Kwietniowych mamusiek;)

morgenrood jak zaszłam w ciążę z córką to mojemu mężowi marzyły się bliźniaki,i jak poszłam na USG to pierwsze pytał"jest dwoje?"
teraz się śmiejemy że jak mu się udało w końcu to będzie wesoło,bo Nelka będzie jeszcze malutka
Pozdrawiam wszystkie mamusie

I znowu grono się powiększyło :-)

Shy- to mi sie bardzo podoba- poznałaś nas i sie przyłączyłaś- super, że chciałaś się o nas tyle dowiedzieć:tak: Witam Cie serdecznie i spokojnej ciąży życzę:-)

Zabeczka
- witaj i gratuluję. Spokojnych 8 miesięcy życzę

madzioczek- Witaj serdecznie :tak: Aleś miała przejścia na początku ciąży.:szok::no: Życzę, aby teraz było juz bezpiecznie i spokojnie.

perełka
- nie mam żadnej upatrzonej herbaty imbirowej. Raz piłam gdzieś dilmach imbirową- nie dobra jak sam imbir ale coż...jak mi M kupi to jeśli tylko pomoże to będę pić.

U mnie nic nowego- niedobrze mi i głowa mnie boli :sorry2::baffled:

Dziewczynki tak sobie siedziałam i czytałam co naprodukowałyście,mała spała i tylko na chwileczkę przyłożyłam głowę do poduszki i kompletnie nie wiem jak to się stało,ale obudziła mnie mała przed chwilką jak się śmiała :)

smile sciagnelas mnie na ziemiE! i dodalas otuchy dziekuje!:))
a synek twoj tez widze do tych spiacych w dzien nie nalezy bardzo malo spi..moze tak jak moj niedlugo odstawi spanko
mamakruszynki ja to ciebie podziwiam!:) takie malenstwo masz w domku i teraz ciaza ,dobrze ze takie malenstwo spi w ciagu dnia...:tak:napewno musisz byc zmeczona,odpoczywaj :tak:

WITAM NOWE MAMUSIE!

a ja dzis mam mega lenia jestem taka zmeczona synek sie troche ze mna dzis wynudzil ..mam zero energii...:((narazie mdlosci brak jedynie cos tak lekko mnie bierze ale takie mdlosci to nic...

reklama
hej dziewczyny...mam pytanie...jestem w 9 tyg ciąży i zniknęło mi większość objawów...pozostały mi tylko bolące piersi, wstręt do mięsa i od czasu do czasu mdłości delikatne...czy któraś z was też tak ma albo miała?

Do góry