ok, no to cowieczorna prasówka
ladies co z tymi brzuchami, przeciez niemożliwe że tak rosną, a ja mam ciasne tak każde spodnie nagle, że zastanawiam się czy nie ubierać ciążowych żeby nic tam nie uciskać (trochę paranoja, może chociaż poczekam na potwierdzenie ciąży hehe
ale co tam co wiem co czuję, to wiem!
) no ja właśnie nie mam pojęcia jak to z owu było, ostatnie mi się rozregulowały cykle - poniżej 33 dni nie schodziły i skakały w górę. właściwie do lekarza się wybierałam z tym problemem żeby uregulować co trza, więc czekałam na @,a tu psikus
a Ty nie panikuj już. będę miała wyrzuty sumienia, że poruszałyśmy w ogóle takie pesymistyczne tematy.. będzie dobrze, nawet ja uwierzyłam, więc strzelam wirtualnego kopa w tyłeczek i głowa do góry
)
tak piszecie o kuchniach... ja bym zjadła ser pleśniowy opiekany z misztardą, dużo musztardy
white_orchid fajnie z tym albumem, ale myślisz że aż tak dużo usg będziesz mieć ?
aaaa19 zgodnie z obietnicą że koniec pesymizmu, tak tak tak!! zobaczę ją i już! basta
powodzenia jutro na wizycie
kruczka powodzenia w przygotowaniach
niezła nerwówka będzie ^^ co prawda szampana się nie napijesz na własnym weselu, ale za to będziesz mieć wyjątkowego gościa
) a robicie w ogóle weselicho jakieś jesli można spytać, czy coś skromnego?
mamakruszynki ale świetna ta mała jest
teraz zauwazyłam zdjęcie przy pasku
to taka kruszynka w rzeczywistości? nie będziesz mieć problemów żeby jej nie nosić za dużo?
klaudoos zazdroszczę... morze morze morze
)
krolewna super
) w ogóle ale mi się morda uśmiechnęła jak przeczytałam 'widziałam fasolinka jest śliczny'
rozbraja mnie to, ja to tylko widziałam jakąś kropkę, która może będzie pęcherzykiem ale też od razu pomyślałam, że jest po prostu cudowna
Aneta_85 witam
widzę, że rocznikowo jesteśmy równe i jeszcze potomstwo tak samo nazywamy
trzymam kciuki
ewwe a wiesz, ja o Tobie też
zwłaszcza jak stwierdził, że widzi kropkę która może będzie pęcherzykiem, od razu ta kropa to mi się skojarzyła z Tobą
jak wizyta???
ella1 3 razy poroniłam, nie 6. ale powiem tak, nie licząc jednego poronienia zatrzymanego gdzie miałam pusty pęcherzyk i konieczny był zabieg, dwa pozostałe przypisuje się raczej ciążom biochemicznym, które kobieta nie robiąc testu zrzuciłaby na spóźnioną @. tym bardziej, że wyniki wszystkie powychodziły ok. ale udało się z Fipem, wytłumaczyłam sobie że te wcześniejsze próby to Fip był, cały czas próbował się przedostać tu ale nie wychodziło, no i wreszcie się udało i teraz walić wsio jestem po prostu szczęśliwa
i staram się nie pamiętać o niczym. no i chcę jeszcze jedno takie szkrabiątko i już niczego chcieć więcej nie będę
ale Ci zazdroszczę tych 7 tygodni
) jak Ty sobie radzisz z tymi mdłościami przy tym bąku małym?
dzięki
perelka86 a powiedz mi bo widze po suwaczku, że u Cię też taka młodziutka ciąża, jak to wymierzyłaś? 4tc1dz to tak jakbyś teraz miała dopiero mieć @, czy coś źle rozumiem ;>?
zabeczka witaj
czy Ty w avatarze pijesz sączysz wino z kieliszka;>? oooo takiego wina bym się napiła do tego serka plesniowego z musztardą jeszcze
bakteria jak wizyta??
shy ale Ty już daleko, 8 tydzień
Tobie to dobrze
witaj
madzioczek witaj, no Ty się już strachu zdążyłaś najeść, uważaj na się
katarzyna no i pięknie
pscółka i spółka no ja też się cieszę, że powiedziałam. jest mi łatwiej jak mogę sie z tym dzielić otwarcie i radością i jakimikolwiek związanymi z ciążą schizami
tylko ja mam takie coś, że jeśli coś się nie tak dzieje to wolę być sama i żeby nikt o tym nie wiedział najlepiej, sama to przeżyć etc. dlatego chciałam te 12 tygodni przemilczeć. ale potem pomyślałam trochę i doszłam do wniosku, że jakby mi ktoś taki numer odwalił to by mi było strasznie przykro i chyba bym ukatrupiła. w końcu obydwoje mamy w tym swój udział.
cudnie z tymi bliźniakami
trzymam kciuki
) a może na kolejnym usg i 3eci się wyłoni
madiu a szkrabik trzydniówkę już miał? może to to? czy są jakieś inne dolegliwości oprócz temperatury? zdrówka dla malucha
jezu jak mnie kark boli. ale przestudiowałam całość. jestem z siebie dumna ;-P
coś się dziewczyny nie odzywają z wizyt, meldować sie najpóźniej z rana ale to juz!
dobrej nocy wszystkim