Dzizas jaką Wy macie produkcję!
Dzień dobry!
Nie ma opcji żeby każdemu odpisać więc wybaczcie lakoniczność.
Z tego co pamiętam-
Pscółka- Ty się nie stresuj naszymi strachami. Jak utraci się już jakieś maleństwo to nie ma opcji żeby o tym nie myśleć i się nie bać, ale skoro u Ciebie wszystko z fasolkami ok to po prostu ignoruj trochę te nasze narzekania i strachy bo my musimy sie czsem wygadać, żeby same się tak nie strsować;-)
Ladies-Co do ochrony brzuszka to wytłumacz smykowi kto jest w brzuszku i że musi uważać- już na tyle duży że zrozumie.
Kruczka- kod B oznacza ciążę. Takie zwolnienie prawie zawsze daje ginekolog a nie inny lekarz. L4 z takim kodem jest tj dziewczyny pisały płatne 100% a nie 80%. Jedyny problem żeby gin ci dał to zwolnienie jeśli nie ma wskazań. Lekarze na nfz mają często z tym problem- mi moja gin nie chciała dać w 1-szej ciąży, a prywatnie inny gin to w ogóle no problem. Teraz znów do niej chodzę ale nie potrzebuję zwolnienia bo nie pracuję. Lekarzem jest chyba bardzo ok, ale nie wiem czemu na nfz to jest problem taki ze zwolnieniem a prywatnie to już u innego nie było żadnego problemu.
Cytrusik- wspaniałe wieści!!!! Może a nuz się na prawdę uda!:-) 3mam mocno kciuki!! Nie wyobrażam sobie coś Ty kobieto przeszła 6x stracić okruszka:-( Oby teraz wszystko się udało!
Królewna- super że wszystko ok z fasolinką
Nie wim czy wit Ci pomogą ale oby. Ja się chyba zmuszę do herbaty imbirowej bo od wczoraj jestem zielona all day all night
ewwe- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! Prosze bardzo dużo kciuków!;-)
perełka86-to nie tak- mnie też mało kto personalnie odpisuje bo tyle nas że wszystko się myli.
Sama piszę ogólnie, a to nie znaczy że nie czytam albo ignoruje któreś wypowiedzi. Z przyjemnością czytam co u Was i co komu w duszy gra, tylko nie da się napisać do każdego z osobna, także uszy do góry, nikt Cię nie ignoruje i jak każda mamusia jesteś mile widziana
Dorotka- gdzieś Ty???;-)
A ja powiem tylko w bardzo cudzym słowie "zielono mi"
od wczoraj rana mi niedobrze all day all night
Dziś musze wysłać M po herbatę imbirową bo beznadzieja kompletna. Nie lubię jej bardzo ale jak ma pomóc to spróbuję bo bleee. Dziś rano byłam bliska przytulenia porcelanki ale nie było z czym
Poza tym ogólnie czuję się fatalnie. Mam chyba wszystkie możliwe na ten czas objawy. Dziś jeszcz eboli mnie głowa. Padłam o 22 i 5x w nocu na siku wstawałam- masakra normalnie. Byle do października i II trymestru.
Miłego dzionka życzę Wszystkim i każdej z osobna!