reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Co do paneli i płytek to Nef chyba już wszystko powiedziała. My mamy w części przejściowej salonu błyszczące płytki i nic nie widać. Można miesiąc nie myć, a i tak jest błysk :). Panele z kolei nadają się co drugi dzień do mycia. Małe dziecko jednak lubi bawić sie na podłodze.. a to lapę wsadzi do buzi i przejedzie po podłodze.. a to sie obślini :confused:.. a to jeszcze co innego i wszystko widać. Najgorsze są matowe, ciemne płytki u nas w łazience. Każda kropla wody na podłodze zostawia plamę :/

U nas juz nie pada śnieg. Rano padał, ale dużo nie nasypało.

reklama
A ja właśnie wróciłam ze spacerku, brrrrr jak super zimno na dworze i bielusieńko, troszkę napadało przez cały dzień :-) główka się troszkę dotleniła więc można dalej się relaksować :tak:

Jeśli chodzi o panele to mam takie średnio ciemne, najbardziej wkurzają mnie te koty co zbierają się 2 dni po ich umyciu, i oczywiście mój mądry K rąbał na nich choinkę rok temu i w nią nie trafił więc jest super widoczna dziura w przedpokoju, a w drugim pokoju spadło mu żelazko więc jest kolejny ślad, a na to już nie ma ratunku...
plamy miałam po żywicy właśnie od tej choinki, ale od gorącej wody z płynem jakoś zeszły...A tak to tylko ajaks i hejaa z mopem....
chyba zależy od czego są te ślady i plamy, ale generalnie panele są nietrwałe, ja mam chyba klasę ścieralności 5 i rysują się bez przerwy :((((

noooo, pustki . Mikołajkowo wszystkie wymiotło:-)

ja tu zerkam co pewien czas , ale miałąm wrażenie że sama jestem,:-D
młoda bawi się nowym prezentem , T śpi, bo znowu na noc idzie do pracy, więc ja tak się snuję

Wszamałam swój serniczek, trochę wcześniej posprzątałam, lezalam.Nudzi mi się. Chyba poszukam prezentow jakie chcialabym pod choinką, a najlepiej to chcialabym juz swojego maluszka. Jejku nie moge sie doczekac.

No mój R tez w pracy, wróci po 23 ;/ i mi sie nudziawi:zawstydzona/y: w tv tez nic nie ma specjalnego:baffled: A ze BB mam włączone cały dzień bo niepracujaca jestem to zerwaniu co chwila. Nieraz to jUz mnie oczy bolaly bo tyle było nastukane:tak: a dziś jak makiem zasiał :sorry2:

W lutym to ja juz torbe spakuje i jajko bede znosic. W kwietniu to juz calkiem. W zasadzie to nie mam nic jeszcze, pewnie w styczniu juz cos zaczne zbierac

reklama
Do góry