Karenka powodzonka na Usg
Kruczka tak trzymaj
chyba każdą z nas coś dopada, a jak nie to pewnie dopadnie, dla mnie odskocznią i inspisacją jest właśnie BB dlatego nie chce mi się czytać książek, wolę Was
Yoohoosek witam się bo się nie znamy, ale wiem o Tobie bo dziewczyny ostatnio się o Ciebie zamartwiały i wypytywały, także tutaj znajdziesz największe wsparcie
dużo słoneczka na co dzień życzę!!!
Iza dobrze że udało się z badaniami
nie żałuj sobie, pokrzycz a i tak zostanie Ci wybaczone hehe
Ella odpoczywaj, jedyny czas na brak wyrzutów sumienia ( ja mam je właśnie jak nic nie robię, głupia!!! )
Nef już jestem umówiona na środę z hydraulikiem z tymi kaloryferami, co roku są takie jaja, nie będę sama mieszać bo więcej nabrudzę niż pożytku z tego będzie :-) Ja już widzę dzieciaczki zasuwają u mnie w kombinezonach, wyglądają jak Sigma i Pi, ale to śmiesznie wygląda
a mycie w misce od razu kojarzy mi się z wakacjami na mazurach, faaajjjnie !!!
tiramissu terapia czekoladowa rozpoczęta, na gorąco!!! mniam;-)
pchla mi też się właśnie brzunio powiększył, ale fotkę rzucę w 20 tc w połówce..też mi wieczorem twardnieje i właśnie nie czuję konkretnych ruchów, czasem takie pukanie, a wczoraj miałam po prawej stronie twardą gulę, takie wypychanie, a potem przeszło...???
co do Świąt to szczerze Ci współczuję, ja je spędziłam raz w UK z obcymi ludźmi i nie było mi do świętowania, dobrze że jesteście razem z mężem
)) a nadrobicie za rok podwójnie
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&