reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Również Was witam :)
U mnie biało, mroźno, już czuć że mikołaj zbliża się wielkimi krokami :-)
A na dodatek mam zapowietrzone kaloryfery hehe więc w mieszkaniu jeszcze bardziej daje się odczuć nocne mrozy :-D
tak jest na spacerek trzeba się wybrać!!!

Miłego dnia brzuszki!!!

reklama
hej kochane,

u nas też śniegiem sypnęło, jaśniej za oknem mimo, że słońca brak :-) Amela dziś w przedszkolu, R w pracy a ja mam nadzieję ogarnąć dom po tygodniowym pobycie poza :-D...zobaczymy na ile mi się to uda...oczywiście urlop tydzień i sporo fakturek zaległych musze powystawiać, więc nie wiem czy mi się uda plan sprzątnięcia domu, ale trzeba być dobrej myśli...ba jeszcze nawet śniadania nie zjadłam :sorry: boszzz...

postaram się Was doczytać :zawstydzona/y: życzę zdrówka chorowitkom

miłego dnia

Witajcie kochane ja dzis od 5.30 na nogach :confused2: zaliczyłam wizytę u gina zaraz opiszę w odp wątku

Paulina_ - ależ mi apetytu narobiłaś.... mniammmm

myszka_1405 - paranormal hahah pisałam wcześniej, niby nic takiego ale kuźwa daje nie źle po wyobraźni ja zaliczyłam 3 ale w dzień :-D

mamakruszynki - gratuluję udanych zakupów

Nef - współczuję przepraw łazienkowych

Iśku - dziękuję, ja również życzę ci powodzenia :-). My z Mają też chodzimy do kina na 3d mamy ubaw jak łapie tymi małymi rączkami :-D polecam

aaaa19 - kochana bądź dzielna... trzymam kciuki

Oliwka 36 - zdróweczka życzę

krolewnazmarcepana - gratuluję autka ;-) no tak to teraz możesz sobie lizać lizaka przez papierek

Karenka - powodzenia

A u nas sniegu nie ma... ja chcę śnieg :rofl2:

Cześć Mamuśki, po długiej przerwie się odzywam. Nie wiem co we mnie wstąpiło, ale jakaś załamana ciągle jestem. Z moim K jakoś się dogadać nie mogę, w domu dalej nic mi się nie chce robić, podczytuję Was, ale sił na pisanie też nie mam :-(
Nie wiem nawet co mam pisać, jakoś nic się u mnie nie zmienia, ciągle to samo się u mnie dzieje, a w zasadzie to nic się nie dzieje...

Kruczka, przytulam, wiem co czujesz, jakieś 2 tygodnie temu miałam to samo...płacz, załamka, depresja, dość wszystkiego...jak masz możliwość umów się z kimś, spotkaj, zmień otoczenie, mi pomogło...pojechałam do Mamy na tydzień i już mi lepiej, zaczęłam znów się uśmiechać...czego i Tobie życzę, bo taki stan szczególnie w ciąży jest okropny :-(

reklama
mojemu miskowi tez sie marzy nowy tv i wlasnie ok 50'' ale niestety zmienimy telewizor dopiero jak zmienimy mieszkanie.... bo w 25 m 2 to nie mam gdzie go upchnac ;-) na razie 37'' musi nam wystarczyc ;-)

Do góry