reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Również Was witam :)
U mnie biało, mroźno, już czuć że mikołaj zbliża się wielkimi krokami :-)
A na dodatek mam zapowietrzone kaloryfery hehe więc w mieszkaniu jeszcze bardziej daje się odczuć nocne mrozy :-D
tak jest na spacerek trzeba się wybrać!!!

Miłego dnia brzuszki!!!

reklama
hej kochane,

u nas też śniegiem sypnęło, jaśniej za oknem mimo, że słońca brak :-) Amela dziś w przedszkolu, R w pracy a ja mam nadzieję ogarnąć dom po tygodniowym pobycie poza :-D...zobaczymy na ile mi się to uda...oczywiście urlop tydzień i sporo fakturek zaległych musze powystawiać, więc nie wiem czy mi się uda plan sprzątnięcia domu, ale trzeba być dobrej myśli...ba jeszcze nawet śniadania nie zjadłam :sorry: boszzz...

postaram się Was doczytać :zawstydzona/y: życzę zdrówka chorowitkom

miłego dnia

Witajcie kochane ja dzis od 5.30 na nogach :confused2: zaliczyłam wizytę u gina zaraz opiszę w odp wątku

Paulina_ - ależ mi apetytu narobiłaś.... mniammmm

myszka_1405 - paranormal hahah pisałam wcześniej, niby nic takiego ale kuźwa daje nie źle po wyobraźni ja zaliczyłam 3 ale w dzień :-D

mamakruszynki - gratuluję udanych zakupów

Nef - współczuję przepraw łazienkowych

Iśku - dziękuję, ja również życzę ci powodzenia :-). My z Mają też chodzimy do kina na 3d mamy ubaw jak łapie tymi małymi rączkami :-D polecam

aaaa19 - kochana bądź dzielna... trzymam kciuki

Oliwka 36 - zdróweczka życzę

krolewnazmarcepana - gratuluję autka ;-) no tak to teraz możesz sobie lizać lizaka przez papierek

Karenka - powodzenia

A u nas sniegu nie ma... ja chcę śnieg :rofl2:

Cześć Mamuśki, po długiej przerwie się odzywam. Nie wiem co we mnie wstąpiło, ale jakaś załamana ciągle jestem. Z moim K jakoś się dogadać nie mogę, w domu dalej nic mi się nie chce robić, podczytuję Was, ale sił na pisanie też nie mam :-(
Nie wiem nawet co mam pisać, jakoś nic się u mnie nie zmienia, ciągle to samo się u mnie dzieje, a w zasadzie to nic się nie dzieje...

Kruczka, przytulam, wiem co czujesz, jakieś 2 tygodnie temu miałam to samo...płacz, załamka, depresja, dość wszystkiego...jak masz możliwość umów się z kimś, spotkaj, zmień otoczenie, mi pomogło...pojechałam do Mamy na tydzień i już mi lepiej, zaczęłam znów się uśmiechać...czego i Tobie życzę, bo taki stan szczególnie w ciąży jest okropny :-(

reklama
mojemu miskowi tez sie marzy nowy tv i wlasnie ok 50'' ale niestety zmienimy telewizor dopiero jak zmienimy mieszkanie.... bo w 25 m 2 to nie mam gdzie go upchnac ;-) na razie 37'' musi nam wystarczyc ;-)

Do góry