reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

to my jestesmy na etapie paranormal activity ;-) mamy juz za soba 1 i 2 moze dzis damy rade z 3 ;-) ale nie powiem niby nic ale ja sie boje tego filmu ;-) brrrr :-)

reklama
Cześć brzuchatki,w końcu udało mi się Was podczytać:biggrin2:
Powiem Wam że jakby mnie tak w windzie wkręcili to padłabym tam trupem,albo co gorsze urodziła na miejscu.Ale z drugiej strony to nie poważne,bo jeśli ktoś miałby słabe serce,to poważnie mógłby zejść:no:
Ja też w ten weekend wychaczyłam wyprzedaże w big starze i kupiłam sobie taką tunikę do kolan,i dwie bluzeczki za grosze,bo było wszystko za połowe ceny:biggrin2:
Muszę się Wam pochwalić że kupiłam sobie dzisiaj telewizor,na który czaiłam się już trochę czasu,ma 51 cali więc będzie a czym oglądać,a ten z salonu damy sobie do sypialni:biggrin2:.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczorku:biggrin2:

a nam dzisiaj brodzik zacząl przeciekać:wściekła/y:
musieliśmy rozwalić kafla, jestem strasznie zła na kolesia, co nam robił remont 3 lata temu, bo miała być typowa rewizja na magnes (nawet te magnesy kupiłam), a on niby przykleił tego kafla lekko i niby miało być spoko z odbiciem go w razie awarii... i co? i drugi raz trzeba bić kafla!:wściekła/y:

Za pierwszym razem totalnie zatkał sie brodzik, a teraz zaczęło przeciekać, a że w ndz i baliśmy się, że zalejemy sąsiadów, sami zaczęliśmy tam grzebać i kafel był tak przyklejony, że nawet po zbiciu ciężko go było usunąć:wściekła/y: a koleś żle zamontował uszczelki!normalnie bym temu kolesiowi nogi z d... powyrywała.
Na szczęscie mam sporo kafli w zapasie. Ale cała niedziela do niczego:crazy:

mamakruszynki
super telewizor, teraz macie mini kino:tak:
moja teściowa ma taki TV, ale ona ma tak wielki salon, że on optycznie wydaje się mniejszy.... a u nas "na salonach" 42 cale wyglądają na duże:-D

Isku my tez niedawno zmienialismy telewizor na ledowy...
i wszyscy odwiedzający zauważają, ale nie nowy TV, a nową szafką pod TV:-D
Polecam szafki z mebli agata. Takie połaczenie typowego stolika telewizyjnego z ruchomym wysięgnikiem, idealna sprawa przy małych dzieciach - nie ma możliwosci wywrócić telewizora.

M własnie skończył zmieniać syfon. Chyba nie cieknie, ale i tak z montowaniem nowego kafla trzeba poczekać, aż wyschnie pod brodzikiem. teraz sobie zrobimy na magnesy.... a tego fachury to juz nawet nie wzywam, jak 2x spieprzył, to juz wolę kogoś innego brać.

Isku my go mamy na takiej skośnej ścianie z oknem, więc wysięgnik odpadał, a przez to, że stoi ukośnie do całego pokoju, to niemal nie wykorzystujemy tej ruchomości uchwytu, bo nawet z kuchni widać.

Przepraszam,że o sobie ale najadłam się dzisiaj okropnego strachu i nie mogę o niczym innym myśleć :no: Napisałam na wątku wizytowym co i jak , może wieczorem uda mi się dać znać jak poszło o ile nie padnę ze zmęczenia!
Buziaki dla mamuś i maluszków!!

Dzień dobry!! :-)

oj jak u nas śnieżkiem sypnęło..ładna zimka!
Młodemu się aż oczy zaświeciły jak to zobaczył heheh.

a tak to u nas chyba ok.
Humor dopusuje..jakiś większych dolegliwości brak. i czekamy na środową wizyte.
Miłego dnia

Witajcie brzuchatki:-)

U mnie weekend udany poza oczywiście przeziębieniem, które mnie dopadło i dzisiaj w pracy siedzę z toną chusteczek do naosa:-(
ja mam jutro wizytę to porozmawiam o tym przeziebieniu...

reklama
hej :)
nie odpisze każdej po nie pamiętam co:p
co do porodu i krwi, nie standaryzujcie znowu, bo dla jednej poród będzie czymś okropnym a dla innej niczym strasznym, jedna będzie widziała krew a druga prawie wcale to jest jak wyliczanka:confused2:
rózni l,udzie rózne progi bólowe

mąż zakupił mi samochód więc jeździć mogę tzn nie mogę bo nie ma opon zimowych a u nas własnie spadł śnieg:eek:

Do góry