reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Paulinka ja czasem również cieszę się chwilą spędzoną sam na sam i dobrze jest się troszkę stęsknić, tak dla dobra związku :tak: dlatego wczoraj hulałam sama, ale z z przyczyny niezależnej po prostu mój K się rozchorował :-( Owocnej nauki, a z czego tak zakuwasz?

Iza nie ma to jak zakończyć sezon andrzejkowo teraz można zbierać siły na święta :-D

Nef
kompletnie mi się nie chciało iść i to jeszcze samej, ale jak się towarzystwo rozhulało tu głupio było nie tańczyć, więc hejjjjja na parkiet i w sumie do pierwszej się pobujałam:-)
Racja trzeba korzystać, bo później już będzie różnie, no ja mam to szczęście że moja mama z serca przedszkolanka jest na miejscu i zawsze i chętnie przejmie pałeczkę :-)
A Gosiaczek może ma dzisiaj zły humor jak każda kobitka czasem, przejdzie :tak:
Ella oby wizyta szybko zleciała ;-) odpoczywaj kochana!!!
Beti Tonie również dużo zdrówka:-)
Ankzoc powodzenia na wizycie i oczywiści trzymam &&&&&&&&:tak:
Kto wie może zapowiada się aktorska kariera dla Mai :-)
AAA19 owocnej nauki, znam ten ból, bo ja zawsze się budziłam z ręką w nocniku, było wesoło :-D
A co do chęci imprezowania, kompletnie mi się nie chciało chociażby dlatego że nie miałam co założyć na siebie, ale jak to zwykle jak się nie chce iść to później nie chce się wracać :-)

reklama
alex Ja miałam wczoraj ten sam problem z ubraniem się jak szłam do teatru..jakoś się udało w coś zmieścić ale spódniczka mi tak odstawała przez brzuch :-D Policzyłam sobie i w zasadzie to nie mam żadnego egzaminu w sesji, muszę oddać tylko pracę pisemną i mam jedno zaliczenie. HURRA :-)

ankzoc ja tylko o tym słyszałam, ale też się boję obejrzeć, ja to jestem tchórz :p Ostatnio zaczęłam oglądać Matura to bzdura, taki program, w którym chłopak udowadnia, że nie za wiele wynosimy ze szkoły ;p

Spoko dziewczyny to nie horror po prostu wkrecają ludzi w windzie... nagle gaśnie światło i pojawia się dziewczynka jak z filmu the ring.. Jak się to ogląda to zabawne ale gdyby mnie tak ktoś wkrecił to bym padła na miejscu..

Ja też dziewczynki z the ring się boję najbardziej.

Alex jestem na etapie kończenie studiów inżynierskich, no i z racji skróconego semestru właśnie on się kończy. Także mam teraz zaliczenia z technologii robót, a później z klimatyzacji. Najgorszy egzamin za 2 tygodnie z Technologii wody i ścieków. Do tego w ciągu dwóch tygodniu muszę mieć prawie gotową inżynierkę, no i prezentację na obronę. Za 1,5 miesiaca czeka mnie egzamin z 3,5 roku studiowania, a mniej więcej za 2 miesiące obrona pracy, także mam teraz tego trochę.

Aż się pochwalę jaki mi dziś mąż obiad szykuje, a ja wściekle głodna to się doczekac nie mogę. No więc tak mamy roladki schabowe z pieczarkami, do tego kasza gryczana (podobno ma sporo żelaza), wędzony ser na gorąco i miks sałat z prażonym słonecznikiem. A jak w domu pachnie... umrę zanim się doczekam.

Ankzoc ostatnio widziałam to na fb, z racji tego że wiedziałam że to wkręt to się tak nie bałam, ale ogólnie współczuję wkręconym, sama bym chyba "popuściła:szok:"

aaa19 u mnie powoli zaczyna się problem z ciuchami, wczoraj udało mi się wytargać dwie niedrogie tuniki greenpoincie, w których na pewno jeszcze pohulam po ciąży, ale generalnie robi się lekka "lipa":tak:

Paulinka o to takich ciekawych rzeczy się uczysz :-D połamania pióra i języka na egzamach i będziesz Panią inz.

A mój K próbuje wkręcić mnie w oglądanie Dynamo-więcej niż magia, gościu ogólnie wyrabia cuda, jest magiczny, ale jakoś mnie nie porwał:-p

reklama
Do góry