Czesc dziewczyny! :-)
Bylam dzis na moim pierwszy USG:-):-):-)
Jest elegancki pecherzyk ciazowy o srednicy 10mm, a w nim pecherzyk zoltkowy o srednicy 2,7 mm:-)
Niestety serduszka jeszcze nie bylo widac (to 5 tydzien 3 dzien), ale podobno jak sie zglosze za tydzien to juz powinno byc widac
A poki co dostalam foty do dokumentacji
Chyba zaloze teczke
Kamien spadl mi z serca, ze to nie pozamaciczna, bo w tym roku mielismy w rodzince nieciekawe przejscia wlasnie z jedna ciaza pozamaciczna....
Noo w srode ide na pierwsza wizyte do ginki, ktora poprowadzi moja ciaze, wiec pewnie skieruje mnie na wszelkie konieczne badania i da skierowanie na kolejne USG
Dobrze, ze przez te 2 tygodnie mam w pracy wzgledny luz to nie ma problemu zeby sobie isc na badania czy wizyte w samo poludnie
a u mnie jakis bardziej uciazliwych objawow dalej brak.
od czasu do czasu cos mnie ciagnie w podbrzuszu, poza tym troche syfkow sie na twarzy pojawilo :/
ale najbardziej odczuwalnym objawem jest u mnie sennosc. na prawde mogalbym spac non stop
no i siusiu latam czesto... ciekawe kiedy w pracy cos przyuwaza
Byłam z małym w żlobku. W ogóle mnie olał i bawił się z innymi dziećmi ^^. Tak na zasadzie "Pani już podziękujemy". Za to bawił się ze mną Wituś pół roku starszy od mojego Antka. Chyba ten cały żłobek to strzał w dziesiątkę.
ja jestem ogromna zwolenniczka zlobkow
uwazam, ze zlobek bardzo wspomaga rozwoj dzieci i potem nie wyrasta jakis antyspoleczny osobnik
no a dzieci zaczynaja sie powoli uczyc w zlobku jak przetrwac w tym swiecie, co sie bardzo przydaje
2-letnia coreczka szwagierki uwielbia zlobek - jak tylko stanie w drzwiach to jest sprint do innych dzieci i zabawek
no i bardzo ladnie nauczyla sie jesc w zlobku kazdy rodzaj obiadu
nawet maja zbiorowe lekcja robienia do nocnika