reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie,
Natalia kciuki zaciśnięte, będzie dobrze.
Smile my już też powoli rozglądamy się za takim rowerkiem, chyba dostanie na gwiazdkę.
Ladies faktycznie szybko zaczęliście. Wiem jakie to przyjemne i kusi by kupować ;-) My chyba mamy z grubsza wszystko.

Dziś mi strasznie dokuczały wymioty, jechaliśmy autem i już szukałam miejsca na zatrzymanie, ale jakoś dałam radę. Mam też delikatne pobolewania w brzuchu i pachwinach.

reklama
nie kupuje ciuszkow:)tylko bardziej gadzety i buciki kupil mi moj M jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy no ale
ale jak zobacze jakas fajna okazje to szkoda nie wziac:) ja przesadna nie jestem i nienawidze przesadow:) bylam straszona w pierwszej ciazy ze moje dziecko bedzie rude(bo sie farbowalam) i ze beedzie mialo blizne lub znamie .. bo sie wystarszylam i zlapalam za jakas czesc ciala i raz porzadnie oparzylam...
dla mnie to mega smieszne i co ma byc to bedzie:) nie sadze ze losy mojego dziecka sie zmienia bo kupilam mu buciki czy ciuszka:)..czerwonej kokardki tez moj synek nie mial w wozku czy lozeczku jak to babcie nakazuja hehe:)

ja nie mam nic zabardzo dla dziecka wiec powoli kupuje zeby potem pod koniec ciazy nie latac i sie nie denerwowac:)
po synku wszystko sprzedalam...mam jedynie lozeczko i dostalam posciel od cioci i troche ciuszkow ale w sumie tyle co nic...i wszystkie dla dziewczynki...dlatego ciuszki zaczne kupowac jak poznam plec

ypra wspolczuje... mi juz mdlosci przeszly chociaz czasem przez chwile cos mnie zlapie..bola mnie piersi i zmeczona,spiaca jestem... szybko chodze spac i nie dam sie dobudzic...

wech mam niesamowity i wczoraj M sie ze mnie smial bo ledwie wszedl do domu aja wyniuchalam ze wcinal kanapke z subway hahaha

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, ale klachacie, trudno to zczytać w takich ilościach na raz :-)ale to jak lektura na wieczór i to całkiem niezła;-) w sumie komedia, dramat i obyczaj w jednym :-pjeszcze jakiś romans pewnie też się nawinie ;-)
ja jakoś trwam, nic się nie dzieje, pokuwa od czasu do czasu tak jakby w szyjce, piersi bolą, czekam do pon jak beta wyjdzie.

swoją drogą strasznie trudno się utrzymuje w tajemnicy ew. ciążę, o ile mąż chyba nic nie podejrzewa, o tyle moja mama nie mogła wprost się nadziwić, że nie napiję się z nią piwa dziś, bo sobie tak lubimy poklachać i się napić, a ja taka asertywna. stwierdziła, że normalnie by coś podejrzewała, ale że widziała mnie dziś z papierosem to odpada (wiem, wstyd mi:zawstydzona/y:, ale o ile alkohol odłożyłam, o tyle fajki tylko ograniczyłam, bo chyba bym ze stresu umarła do tego pon - jedno wiem na pewno, tak jak i w ciąży z Fipem, jak tylko się dowiem, że jest nie tknę już na pewno)

asik82 teraz doczytałam Twój post z wczoraj. musiałaś przezyć makabrę kochana :-(co innego jak nic z zewnątrz nie ma wpływu, ale błąd drugiego człowieka.. nie wyobrażam sobie tej wściekłości i żalu, który musiałaś przełykać :-(
wszystkim, które radziły mi betę dziękuję, robiłam w czw i czekac muszę do ... pon :/ co to się dzieje tutaj, w dodatku cena mnie zaskoczyła 25zł! to tak normalnie teraz? parę lat temu pamiętam, że płaciłam ok 15 góra, więc wolałam robić i powtarzać w kółko bad. z krwi niż test, a teraz testy po 5 zł już w aptece, a to tak podskoczyło :o

natalia_lila no właśnie się wczoraj zastanawiałam, co z Tobą, bo się nie odzywałaś. testy z moczu niestety mogą jeszcze wychodzić pozytywne nawet jeśli doszło do obumarcia etc, ale trzymam kciuki, nie odstawiaj tej luteiny, ja w jednej z poronionych ciąży odstawiłam (gin stwierdził, że jak zacznę plamić to mam odstawić i przyjdzie okres i tak też zrobiłam) a do dziś się zastanawiam czy ja po prostu nie odstawiłam przy zagrożeniu i sama pomogłam temu poronieniu zamiast podtrzymać jeśli były jakieś szanse..
no nic w każdym razie trzymam kciuki z całego serca

bliźniaki.. mi by się marzył chłopiec z dziewczynką :D ale w ogóle to podziwiam kobiety, które donoszą dzielnie ciąże bliźniacze, urodzą i jeszcze dadzą radę w opiece, naprawdę szacun ;) a jak komuś się zdarzają trojaczki, czworaczki, normalnie abstrakcja :-D

ladies podziwiam :D też bym chętnie na zakupy się wybrała, a na allegro to już w ogóle zasiadła i majątek wydała :D ale to trza mieć wybitnie optymistyczne nastawienie, tego mi zawsze brakowało ;)

cytrusik, 25 zl za bete?? to powiem CI ze tanio, ja mam bete za 40 zl:/ z 5% rabatu wychodzi 38 - więc to się nazywa drogo:) rozumiem ze wynikow bety z czwartku jeszcze nie masz?

nie własnie, dopiero w pon bedzie, głupawo trochę bo naet powtórki nie zrobiła, bo na sob wychodziło i lab zamknięty był..
no to mnie pocieszyłaś z tym 40 zł :D co za zdzierstwo, oni wiedzią że my i tak się będziemy badać i tak bo nie wytrzymamy jak nie posprawdzamy więc z nas skubią dranie jedne :-p

Witajcie dziewczyny. Natalie trzymam za was kciuki badz dobrej mysli i bierz ta luteine napewno ci nie zaszkodz a moze pomoc. Ja jestem na mojej dopochwowej od 10 dni i w sumie musze przez kolejne pare miechow.
Tak czy inaczej trzymam za was wszystkie mocno kciuki I obysmy dotarly do Konca w takim albo wiekszym gronie;)

Cytrusik, to sobie pomnożysz wynik z czwartku razy dwa ( taki powinien byc prawdopodobny wynik na sobote ) a wynik z poniedzialku powinien byc dwa razy wiekszy niz ten z soboty. To jest takie umowne 2x, bo moze byc troche mniej, lub troche wiecej. Wiec jestes w stanie to sobie porónac i ocenic:))

Kurde, no ja bete robilam juz 3 razy, wiec jestem w plecy 120 zl:) mam nadzieje ze nie bedzie juz potrzeby powtarzac bo mi kasy szkoda:))

Iwonaandry a ty czemu jestes na luteinie? ja w pierwszej ciazy ja bralam i tego nie nawidzilam, bo mialam wrazenie ze mi się "wylewała" i zawsze musialam latac to wc sprawdzac czy to przypadkiem nie plamienie. i schoizowalam przez to do samego konca:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry