reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ale pusto ..ehhh weekend wlasnie M pojechał do pracy i bedzie dopiero na 20 młodego polozylam spac ,bo byl juz marudny zdrzemie sie pewnie z 1h:)Mam chwilke spokoju:)

Z tymi zaparaciami to u mnie katastrofa:no:w I ciazy tez tak mialam przez to doszly hemoroidy:-(Mi nic nie pomaga,śliwki,chlebek z siemiem lnianym, woda nic a nic wizyte mam dopiero 11.12 powiem swojej lekarce moze cos poradzi:dry:bo ja juz nie mam pomysłu...czasem mi sie zdarza po 4 dni nie wypróżniać:zawstydzona/y:

reklama
smile super, ale duży z niego chłopak

na zgagę dobre mleko i migdały, tak słyszałam, mleko mi pomogło , migdały miałam w płatkach i nic nie zadziałały.

Ja też jadłam jabłka, ale na mnie nie działały, chyba że popiłam je szklanką wody przegotowanej :-) przestałam jeść jabłka jak sobie obsunęłam nimi dziąsło i nie mogłam przez tydzień nic jeść.
Najgorsze jest to, żw słodyczy mi się ciągle chce, wczoraj upiekłam dwa ciasta i dziś jest ich mniej niz pół :szok: choć jedno jest niespecjalne, ale za to drugie- śmietanowiec, palce lizać. Link wkleję na odpowiednim wątku.

hej

Ja jakoś nie bardo się czułam przez ten weekend, najpierw bolało mnie podbrzusze, a dzisiaj żołądek... dzidziuś kopie także nie panikuję...

Smile super synuś, jak on ślicznie mówi, moja bratowa ma 3latka chłopca i on bardzo mało, bardziej pojedyncze słowa... super:tak:

Iśku- ja juz na tym etapie ciazy z Alanem mialam 10kg:szok:ale teraz cały czas cos podjadam najgorsze jak człowiek siedzi przed TV:no:mialam 3 marchewki to ,młodemu obralam dalam mu jedna a ja zjadlam 2 :-)Czekaja na mnnie sledzie w sosie musztardowym i sie bije z myslami czy zjesc czy poczekac 2 h na M i zjemy razem obiad:)

Bishopka- wolisz chłopczyka?:-)

reklama
Do góry