reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny!

I po weekendzie ;-)

ja dzisiaj Młodego nie posłałam do przedszkola bo coś wczoraj nie wyraźny był. Wiec zabawowy dzień mnie czeka ;-) juz kredki wyciąga , farby, klocki...sam nie wie co hehe.

Miłego dnia:-)

reklama
Szkoda, że weekend tak szybko się kończy!I Pora wracać do rzeczywistości.
U mnie dzisiaj piękne słoneczko;)Ale szczerze chciałbym żeby trochę wymroziło może mniej byłoby wirusów i Wasze pociechy aż tak by nie chorowały. Moje maleństwo coraz częściej i mocnej daje znać o sobie!!Zauważyłam ,że reaguje na dźwięki;)
Życzę Wam przyjemnego dnia i całego tygodnia;p

Haj wszystkim
Mnie od wczoraj zaczyna jakiś katar męczyć. Mam nadzieje że nie przerodzi się to w coś poważniejszego bo nie widzi mi się leżeć w łóżku z gorączką :no: U nas też słoneczko świeci i bardzo ciepło. Ale niestety to już ostatnie takie dni podobno ma być mroźno.

Haj wszystkim
Mnie od wczoraj zaczyna jakiś katar męczyć.

Moze masc majerankowa? mi bardzo pomogla w przeziebieniach w I trymestrze i wlasciwie uratowala mi zycie w dniu slubu:) Polecam tez moczenie nog w cieplej wodzie z sola.

A u nas deszczowo...dzisiaj chyba odpoczywam po wczorajszych imieninach (ja-Katarzynka:).Maz malowal lazienke wiec troszke posprzatam, pokrece sie, obejrze jakis film, podjem truskawek (maz zdobyl bo taka mialam ochote)..a potem robie obiadek-u mnie dzis dorsz z domowym pesto, szpinakiem i zapiekana marcheweczka:) Zapraszam:))))

hej :)

witam nowe kwietniówki bo nie miałam okazji :D

nie miałam czasu w weekend bo wczoraj chrzcinyyy :p jeszcze prezent nasz nie dotarł i dzis chyba pojedziemy go zawieźć :D jak go kurier dzis przywiezie :szok::p
my już po porannej wizycie w lidlu, musiałam pędzić żeby kupić akcesoria samochodowe dla męża i taty :D jeszcze musiałam 20 min na fakture czekac:dry:
a poźniej jeszcze raz idziemy bo są grile elektryczne i chcemy kupić, ale ja sie nie znam czy on jest dobry czy nie wiec jak R wróci to idziemy :D
a teraz Maja wcina sernik a ja kanapki hahaha :p

nie moge sie doczekać środyyy bo mam wiztęęę :D
a ostatnio jakoś mnie tak brzuch pobolewa ;/

a zapomniałam co więcej miałam pisac :p

Cześć dziewczynki :)
Jak dla mnie to taka pogoda może się nie kończyć, ja zmarźluch nie lubię zimy. Dziś czeka mnei wizyta u lekarza i jakoś się boję. Jak zawsze chodziłam spokojnie tak dziś siedzę już jak na szpilkach.

Pchła ale pyszności gotujesz, u mnei smaków na jedzenie nadal brak, także jemy to co akurat znajdzie się w lodówce.
Beti nie daj się chorobie, może poleż w łóżku, herbatka z cytrynką, żeby Cię bardziej nie wzięło.
Shy patrz u mnie też dziś takie ładne słoneczko świeci i nawet ciepło jest ;) a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrowego maleństwa!

Ostatnia edycja:
I ja witam zycząc zdrowia zasmarkanym :happy2:
Zarejestrowałam się na środę na USG, mam nadzieję, że moja Świętochna pokaże czy ma jaja, czy nie :-D
Też byłam w mieście po kardiż do drukarki, ale że popatrzyłam tylko na nazwę, nie model, to wróciłam z moją ulubioną perfumą :-D w końcu na darmo nie mogę wychodzić z domu, zwłaszcza na L4 :-D

Witajcie:-D wczoraj wirczorkiem mąż przystawil głowę do brzuszka i dzidzi nas kopnelo 2 razy:-) ale super uczucie:) m cieszył sie jak dziecko:p beti mam nadzieje ze tam katar szybko zniknie. Spróbuj może olejku olbas.

reklama
Do góry