reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

aaa19 - ja takie małe buciki mam w centralnym miejscu pokoju, obok pierwszej fotki dzidzi, zawsze jak przechodzę to dziwię się, że to takie maleńkie :)

pchełka - miodzio, ja też często jadam, tylko w ciąży taki pasteryzowany, bo przed to kupowałam niepasteryzowany. A historyjka super- mnie wkurza jak mnie w pracy pytają "jak się czuję", odpowiadam po prostu "czuję się ... w ciąży":-D

U mnie na zasypianie działa nie oglądanie TV i czytanie książki, no i konsekwencja, nawet w weekend staram się kłaść o tej samej godzinie co w tygodniu.

Ja też wróciłam do kawy, tj. nie codziennie, tylko jak mam zjazd formy

reklama
Spróbuję na pewno i przegotowanej wody na czczo i jabłek, a nawet popiję wodą, tonący brzytwy się łapie i ja też będę musiała :D

Ostatnia edycja:
Dziękuje, dziękuje... Synek nam się na prawdę fajny trafił.. Mimo, że na początku dał nieźle popalić i 2 pierwsze miesiące życia płakał i darł się na przemian :p. W żłobu w swojej grupie on jedyny tak nawija. Wszystko powie co chce.. wytłumaczy.. pokaże co go boli.. Na spacerach mu sie buźka nie zamyka - wszystko opisuje :)

alex2 - obcięliśmy go raz w kwietniu leciutko i było ok.. w maju po wizycie u fryzjera wyglądał jak wojskowy... Mąż zabronił ścinania mu włosów :p. Mi tam on się też w dłuższych bardziej podoba. I myślę, że taka fryzurę mu już zostawimy.. chociaż mąż ma jeszcze inna wizję :p

Nie zazdroszczę wam problemów z zaparciami. Ja nie miałam i nie mam. Zgagi też chyba jeszcze w życiu nie miałam.

Obijam się pół dnia. Byliśmy na spacerze autem!!!!! Mlody się uparł, że chce autem to pojechaliśmy na budowę, a później odwiedzaliśmy rodzinę :p... Teraz się byczymy w salonie. Ja się zaraz wezmę za książkę, a mały układa puzzle :)

Smile_ zazdroszczę, w pierwszej ciąży też nic nie wiedziałam o tych dolegliwościach...i bez ciąży także, to dla mnie niemiłe zaskoczenie i przeżycie brrrrrrrrrrrrrr

Ja melduję, że żyje, ale brzuch mnie boli- kłuje, gniecie, ciągnie:baffled: i ogólnie do bani więc muszę leżeć- nic poważnego pewnie tylko te więzadła, ale no-spe wzięłam. Dzidzia do tego fika solidnie co nie pomaga na te dyskomforty. W każdym razie odezwę sie jutro. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę Wam.

Hej dziewczyny!
Czytałam Was wczoraj ale humorek miałam średni i w końcu nie odpisałam :-( Dzisiaj byłam z mamą na zakupach i wcale nie było dużo ludzi. Już teraz mam w czym chodzić :-p
A w TK Maxx były takie piękne ubranka dla dzieci...zakochałam się !! Nawet sukienki dla większych dziewczynek oglądałam i już sobie wybrałam taką co by i na mój ślub mogła córka założyć haha :-D

pscółka A u nas jako ozdoba stoją moje 1sze buciki a te piękne schowałam do szuflady, żeby się nie zakurzyły :-p
Smile Jaki Twój Antek jest duży! Super synek :tak:
Bishopka No na pewno będzie zdrowe! Nie ma innej opcji!!

Co do piwnych zachcianek- ja piwa nie znoszę, tak samo wina i innych więc za alkoholem mi nie tęskno:-p
A jeść to bym mogła ciągle..już ten brzuch taki duży( jak na mnie) ale przynajmniej miejsce mam zawsze w metrze :-D

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłotygodniowe wizyty!!!

Witam się na koniec weekendu.
Wróciłam od rodziców, fajnie tak w sumie nic nie robić cały weekend. W piatek z rana załtwiłam sprawy urzędowe, ale jak wiadomo nie obyło się bez problemów, fajnie tylko, że trafiłam na miłą Panią i dzięki niej udało się załtwić.
Ja też poszalałam z mamą na zkupach i wyprawka dla Kruszynki wzbogaciła się o nowe ubranka i kocyki :)

NIe dam rady Was nadrobić, przejżałam tylko tak pobierznie.
Smile_ cudowny Twój Antek

Miłego wieczoru i od jutra znowu jestem z Wami :)

Witam dziewczynki,
My po ciężkawej nocy,mała się budziła,ale to pewnie przez ząbka ,który wychodzi u góry,na szczęście nie płakała tylko się wierciła,w końcu ją wzięłam do łóżka i ładnie dospała do 7.Z łóżka jeszcze nie wstaliśmy,bo mamy giga lenia,ale chyba trzeba się ruszyć bo aż wstyd:-)
Smile synuś przystojniak,oj będzie łamał serca panienek:-)
Miłego dzionka życzę

reklama
Witam poniedziałkowo,

Słoneczko świeci, a my z Ami już od 7:00 nie śpimy :dry: Amelcia nie może tu spać, za głośno za oknem...samochody, szumy u sąsiadów...jutro z Mamą idziemy na zakupy po ciuszki dla Maluszka, już wylukałam, że w H&M w dalszym ciągu są te bezuciskowe skarpetusie po 14,90 za 3 pary i kilka fajnych kompletów bodziaków w bardzo dobrych cenach, w C&A także, więc jutro buszowanie po sklepach :-)

zaraz się z Ami ubieramy i idziemy odwiedzić moją przyjaciółkę, tą co miesiąc temu urodziła synka, już nie mogę się doczekać, przypomnę sobie jak wyglądają takie maluszki, bo poważnie to już zapomniałam :sorry2:

a tak z innej beczki: spóźnione ale bardzo serdecznie życzenia imienionowe dla wszystkich Kaś, Kasiek, Kasieniek ;-) Zobacz załącznik 518306

Shy dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń z okazji urodzin
Zobacz załącznik 518307
miłego dnia

Do góry