reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

smile pamiętaj że zaczyna się okres wyprzedaży, jak będzie miał chwilę czasu to na pewno wyszuka dla Ciebie jakąś perełkę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w niedzielę :)

Zamiast się uczyć, obijam się i znajduję milion powodów i czynności, żeby tylko nie zaglądać do książek ;P

alex2 ponoć zbyt duża dawka żelaza powoduje zaparcia, a w witaminach dla ciężarnych jest go dość sporo, mi lekarka poradziła, żeby brać witaminy co 2-3 dzień.

A co na zgagę? Wieczorem tak mnie pali, że nie rozstaję się z wodą... :(

Hej dziewczynki :)
My dopisujemy się do środowych wizyt, niestety dopiero na 19.00 mam :) widzę że w tym tygodniu codziennie jakieś newsy będą :)
mamakruszynki mi lekarz na pierwszym USG też powiedział że chłopak a na kolejnych już pół na pół a małe jak do tej pory nie chce współpracować i szeroko rozłożyć nóżek, ja tam dalej twardo dziewuszkę obstawiam :tak:
Dotkass ja zakupy próbuję załatwiać z rana póki w miarę pusto jest bo też aż się gotuję jak mam iść w zatłoczone miejsce :baffled: wtedy z góry już wiadomo że szału dostanę i nic nie kupię..
madan łączę się w bólu nicnierobienia, moje wczorajsze plany uprzątnięcia szaf skończyły się na planach właśnie a w tym tygodniu mam mało czasu i tak będzie się to za mną ciągnąć pewnie do Świąt :/

Ja jUz nawet jak rano wstaje to brzuszek jest wyraźnie wiekszy a po południu to jUz masakra:-) co do zaprc to na początku było najgorzej, a teraz to zależy:p jejku jak ja sie nie mogę doczekać Andrzejek:tak: idziemy do dziadka bo ma urodziny i imieniny w tym samym dniu:) i będzie babciny tort:-Dahhh tortt:))) za niedługo bede piekła rabarbarowe:-)

madan No ja na zgagę nie pomogę niestety bo nie wiem co to za uczucie, nigdy jej chyba nie miałam!!!

Co do nauki też by mi się nie chciało, codziennie sobie obiecuje że wezmę się za niemiecki albo

materiały z kursów, a tu dupa...robię wszystko inne :-)

Iśku - Wkleiłabym nagranie młodego jak dzwoni za pomocą pilota, ale ma 29mb :/

A z tymi cenami.. hmm.. W Berlinie w centrum za 3 duże pizze i napoje dla 5 osób płaciliśmy 32 Euro.. Różnica więc kolosalna.

Ja sobie codziennie mówię, że umyje okna dachowe, bo są szare!! Pewnie by się jaśniej zrobiło w salonie. Tylko natchnienia brak. Chyba poczekam na śnieg. Zasypie i będzie spokój :p

Smile, maluch wymięka :-D zwłaszcza jak wytłumaczył, że tatuś (chyba) miał wypadek -ała :-D

Mnie na zaparcia pomaga szklanka letniej przegotowanej wody na czczo, na zgagę nic nie działa, nawet leki :baffled:
Moja dzidzia sobie dziś w nocy urządziła brykanie, oczywiście wybiłam się ze snu, bo momentami mnie to łaskotało :-) Nic to, najważniejsze, że się rusza.
Dziewczyny, módlcie się aby lekarz miał wolne miejsce na środowe USG, żeby w ogóle przyjmował :happy:

reklama
Kochane, ja tylko sie witam, nadrobie jutro lece na imieninowa kawe z mezem, a to dla was na wesole dzien dobry:)

Załączniki

• cartoon14.png
    cartoon14.png
    32,2 KB · Wyświetleń: 53
Do góry