reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ooo to jak u nas. Gin nie chciał nic powiedzieć, bo nie zdradza przed 20 tygodniem, ale tak go męczyłam, że zdradził nam tajemnicę wcześniej. Kazał się jednak nie nastawiać i poczekać do połówkowego w czwartek :)

reklama
Phelania też mam usg w poniedziałek i już odliczam godziny, nie mogę się doczekać! Ja obstawiam córeczkę, ale mój D od kilku tygodni do brzuszka mówi Filipku :)

o 12.20, ponoć wtedy najlepiej widać- tak mi lekarz powiedział, heh :) Ilekroć byłam na usg Maluch miał nóżkę na nóżkę, złośliwiec :p

Phelania, a Ty o której??

czesc dziewczyny :)
widzę że kilka ma też badania w poniedziałek, ja też nie mogę się doczekać aż podglądnę naszego maluszka :)

Dzisiaj mieliśmy gości i w sumie dopiero teraz poszli i mogę coś podczytać :)powiem wam że czytanie Was to już taki rytuał, nawet jak nie mam weny to tylko co wieczór czytam co piszecie :)

Cześć dziewczynki,ja przed chwilą otworzyłam oko,i cud że moje dziecko nie zrobiło sobie krzywdy.Wzięłam ją do łóżka o 5:50,dałam jeść i poszłyśmy spać,i nie wiem jak to się stało że się nie obudziłam jak mała wstała.Normalnie od dwóch dni nie mogę się obudzić.Mój M pojechał do pracy o 5:30,ale na szczęście dzisiaj pracuje tylko do 13.OSTATNI RAZ POSZEDŁ DO DODATKOWEJ PRACY!!
Ja mam USG we wtorek,i też się nie mogę doczekać,ale też troszkę się boję żeby wszystko było ok,mnie lekarz na pierwszym USG powiedział że na 75% chłopiec,a teraz zobaczymy czy się potwierdzi,bo ja mam jakieś przeczucie że jednak dziewczynka.

reklama
Mamakruszynki- ja tez mam przeczucia na dziewczynkę, wydaje mi sie ze lekarz sie nie myli co do chłopca chyba ze sie nóżka owineła tam gdzie nie trzeba:-D

A ja ledwo co zyje poszlabym spac:no:6.30 to jednak zbyt wczesna pora do wstawania w niedziele:dry:M zaraz wroci z nocnej zmiany i idzie spac a ja z młodym...ehhhh

Do góry