reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Oliwka, nieźle :-D

Notka, wiesz, że nie wiem, musiałabym poszukać, podeślę Ci zaraz na prv naszą kuchnię...a sprzęt po sprzęt do kuchni zapraszam do formy mojego R (zawsze jakiś rabacik będzie ;-):tak:)

reklama
kupiłam sobie kilogram mandarynek ;d
tylko czekam az Maja pojdzie spac i sie bede zajadac ;d mam nadzieje ze takie dobre jak ostatnio :D i jeszcze mam grejfruta w lodówce mmmmMMMMmmmmm :D

nie gadajcie mi o kuchaniach bo ja jzu bym chciała mieć moją wymarzoną :D:D a naszczęscie z tego co sie moj mąż orientował to nas te meble tak duzo nie wyjdą tylko kiedy ja tą kuchnie bede miec ;(

krolewna z doświadczenia wiem, że lepiej zamawiać meble kuchenne na wymiar w firmach, powiem Ci, że nas wyszło tyle samo co w IKEA, w gorszej opcji, na dodatek, nic nie robiłam, bo przyjechali wymierzyli, potem przyjechali zamontowali, wraz ze sprzętem, nic nie chodzi, wszystko jest co do milimetra...siostra kupowała w IKEA kuchnie i po kilku m-cach już narzekali, bo tu im odstaje, tu coś chodzi, blat wogóle zapomnij :no:

krolewna z doświadczenia wiem, że lepiej zamawiać meble kuchenne na wymiar w firmach, powiem Ci, że nas wyszło tyle samo co w IKEA, w gorszej opcji, na dodatek, nic nie robiłam, bo przyjechali wymierzyli, potem przyjechali zamontowali, wraz ze sprzętem, nic nie chodzi, wszystko jest co do milimetra...siostra kupowała w IKEA kuchnie i po kilku m-cach już narzekali, bo tu im odstaje, tu coś chodzi, blat wogóle zapomnij :no:
wisz co nawet nie miałam zamiaru kupować gotowych mebli
my meble musimy miec na wymiar robione i chce sama wybrac wszystko wiec tylko takie wchodzą w gre :D a nam wyszło ze będzie 10 tys kosztować

Uffff, nadrobiłam Was, udało się.
Nie odpiszę każdej z osobna, ale parę rzeczy zapamiętałam, więc...

mamakruszynki grtuluję brzuszka, mam nadzieję, że mi też tak z dnia na dzień wyskoczy :)

white ja też nie widziałam wcześniej tej informacji o usg prenatalnym, ale jak przeczytałam Twojego posta, od razu zadzwoniłam i umówiłam się na sobotę rano :) Suuuuuuper!! Dzięki za info!!!

pscółka, moncia nie wiem co mnie naszło, ale znowu zaczęłam czytać Jeżycjadę!!! Stara baba a taką lekturę sobie znalazła! Zaczęłam jakiś tydz temu i już właściwie kończę, bo te książeczki wchodzą, raz-dwa.
Jak byłam młodsza, to postanowiłam że jak będę mieć córkę to da jej na imię Gabrysia :D hehe już mi przeszło z tym imieniem:D

Ja mam termin na 22.04, moja mama z 28 i mam paru znajomych z 'okolic' 22 więc wszyscy się przekomarzają i chcą mnie przekupić, żeby małe urodziło się w ich urodziny :p Jedna kumpela to już ma plan że jej 30-stkę połączymy z roczkiem maleństwa!!!

Hej dziewczyny

Lenka udanej wizyty!

Witam nową kwietniówkę!!

z Ikea to jestem zadowolona z różnych drobiazgów..i np komody też fajne udało nam się kupić. Zreszta Młodego pokój mamy prawie cały w Ikea kupiony.
Ale na kuchnię też się nie zdecydowałam i robiłam u gościa który tym sie fachowo zajmuje ;-)

Zapomniałam pochwalić się najważniejszym!!!

Leżę sobie wczoraj na łóżku ( na brzuchu) i gadam z mamą przez telefon a tu nagle czuję kopniaki!!!! I to nie takie delikatne kopu-kopu ale normalnie kopniaki takie, że z niczym innym się ich pomylić nie da!!!!!
Już od jakiś 3 tyg wydawało mi się że w nocy jak spokojnie leżę to coś tam czuję no, ale teraz mam 100% pewność!!!!

oj ja chętnie przeczytałabym jakąś ciekawą ksiażke, ale lektury bym do ręki nie wzieła, niestety szkoła potrafi doskonale do nich zniechęcić aż sie dziwie ze teraz lubie czytać
na pierwszym miejscu mam PLL i dopóki będzie je autorka pisała to będe kupować :D zajmują mi już całą półke na regale :D
a moj mąż swego czasu przywoził pełno ksi,ażek z pracy, ale większość nie w moim guście, choć kiedys też 'sto dni po ślubie' dostał to tez czytałam :D

a co do tych kompniaków to ja juz od jakiegoś tygodnia widze nawet jak mi sie brzuch rusza ;d

reklama
wisz co nawet nie miałam zamiaru kupować gotowych mebli
my meble musimy miec na wymiar robione i chce sama wybrac wszystko wiec tylko takie wchodzą w gre :D a nam wyszło ze będzie 10 tys kosztować
a dużą macie kuchnię? my mamy 10 metrów samą kuchnię, a z jadalnią 25 metrów, meble pełen połysk, różne unowocześnienia typu cargo, samozamykające się szuflady (tzw wyciszacze czy jakoś tak), systemy jedne z droższych i 12 tyś daliśmy 2 lata temu :tak:

yoohoosek, gratuluję

Do góry