reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie :-)

ja juz chce zeby był kwiecień :D
w ogóle święta wypadają zaraz pod koniec marca i ja juz przewidziałam, zezaczne rodzić wtedy własnie a w szpitalu będą pustki, nikogo na dyżurze nie bedzie :D haah:-D

jeszcze ten wozek musze sprzedać, choć ktoś go tam licytuje ale dałam za wysoką cene :p bo jak patrzylismy na używane to firmowe znane wózki za taką sprzedają :p
juz w przedpokoju nawet stoi nasz fotelik bo mi szwagierka oddała :-D
łóżeczko ustawione, jeszcze brakuje mi materaca ;p

krolewna Ty chyba podobnie terminowo jak ja...najlepsze, że mi termin przypada dokładnie w święta, bo wg USG na 31 marca, a wg moich wyliczeń 2 kwietnia :-D trochę mnie to przeraża, nie powiem :sorry2:

mm, jasne już dopisuję :-)

a ja już od jakiegoś czasu muszę spać na trzech poduszkach, znó zgaga nie daje mi żyć w nocy :wściekła/y:

Wiecie, a ja bym chciala rodzic w Swieta...jest spokoj, szpital nie jest taki glosny...teraz jak bylamw szpitalu na wszystkich swietych rodzila jedna dziewczyna i wszyscy sie nia opiekowali..

ja mam termin na 9 kwietnia a 11 moja mama ma urodziny:)Ciekawe....moze 2 dni malenstwo zaczeka?:)

Dziewczyny, mój Mały się pospieszył i urodził się w Wielki Piątek. Szpital pełniusienki, a tu świąteczna atmosfera, jajeczko itd. Tym razem też jest szansa, że urodzę na święta. Ginka mówi, że do 9.04 nie dotrzymamy. Jeśli tak się stanie, to będę miała okazję sprawdzić jak się świętuje w innym szpitalu :-D

Wiecie co, zapisałam się do szkoły rodzenia od 10.01 Nie brałam tego pod uwagę, myślę po co 2i raz. A tu mężuś pyta co ze szkołą. Weszłam na stronę szpitalu, przeczytałam program. No i jest i zwiedzanie szpitala i ćwiczenia. Poprzednio tego nie mieliśmy. I w sumie tak sobie pomyślałam, czemu nie ;-) Babcia posiedzi z Krzysiem, a my spędzimy czas we troje. Tak to czas leci, nie wyrabiamy się z niczym, a to będzie świetna okazja by skupić się na Maluszku :-)

reklama
Dzień dobry wszystkim :-)
Powiem Wam że wczoraj się trochę przestraszyłam. Gdzieś około 22 patrząc na TV zaczęło mi się kręcić w głowie, ręce i stopy zaczęły mi się pocić i serce waliło jak szalone. Myślałam że zemdleje. Położyłam się i po kilku minutach przeszło. Chyba ciśnienie coś szwankowało ale czułam się okropnie. W nocy spałam jak zabita. Ta pogoda taka zmienna że człowieka wykończyć może. Dzisiaj jak wstałam to już było ok ale jakoś nic mi się nie chce :-(

hello :-)

ja rodzilam swego drugiego synka przezd Swietami Bozego Narodzenia i to byl absolutnie magiczny czas :-D teraz jeszcze bardziej kocham grudzien i BN :-)
20 urodzilam a 23 bylismy juz w domku, a Swieta byly absolutnie magiczne i wyjatkowe :tak:

czas narodzin nie ma znaczenia dla mnie, najwazniejsze na swiecie by porod przebiegl zdrowo, by dziecko bylo zdrowe.... nie ma wazniejszych rzeczy na swiecie

zasypiam..... doslownie! wczoraj do 22h jezdzilismy za szafa,tzn szafa na spizarnie ;-) bo sie w kuchni sprzety i sloiki nie mieszcza, bylam wykonczona po powrocie do domu
a moglismy na Bonda isc..... :-p

A ja sobie datę urodzin moje córy sama wybrałam:-) Gin mnie pyta kiedy pomiędzy 22-15 marca to ja bez zastanowienie 23!:-) Ja urodziny mam 23 kwietnia a poza tym po prostu ubielbiam liczbe 23- nie wiem właściwie czemu- ot tak odkąd pamiętam;-)

Notka, następnym razem zamiast jeździć daj znać dam Ci namiary do rewelacyjnej firmy, nie drogiej i porządnej, robią wszystkie meble pod wymiar i na zamówienie, nam robili kuchnie, już wielu osobom podpasowało, którym daliśmy namiary :tak: to jakaś tam dalsza rodzina R

Oliwka, to petardowo ;-):-)

Termin miałam na 3 stycznia ale ona chciała 1-ego;-) najfajniejsze było to, że jak zajechałam do szpitala koło 2-giej w nocy to portier do mnie mówi, niech Pani ratuje honor szpitala bo jeszcze żadne dziecko sie nie urodziło u Nas i urodziłam pierwsza, pierwsze dziecko w tym szpitalu w Nowym Roku:-)

reklama
Dotkas Slonce, chetnie :-) chetnie! w przyszlym roku przymierzamy sie do wymiany kuchni, przyda sie :tak: maja moze jakas stronke??
ciezko o ladne, porzadne i nie_obciachowe meble i nie kosztujace fortune

Do góry