reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

pscolka, dzieki wielkie, zapisze sobie autorow i tytuly, ktore polecasz :-)
Macleana pamietam z domu rodzinnego, Brat byl fanem i milosnikiem ;-)
jak zdecydujesz sie na polskie kryminaly to polecam Zygmunta Miloszewskiego "Uwiklanie" - film kinowy na podstawie tej ksiazki nakrecili z Ostaszewska i Bukowskim i II czesc "Ziarno prawdy" bardzo mi sie podobaly

beti, ja tez Coelho lubie i mam prawie wszystkie jego ksiazki, dostalam od meza

moncia110, to pewnie Jezycjade M.Musierowicz masz w malym paluszku? :-D

pscolka, wczoraj w Tv pokazywali robota, ktory pracuje z dziecmi autystycznymi i obserwuja ze dzieciaki robia ogromne postepy, maja go wprowadzic do wszystkich szkol w UK

reklama
Ania z Zielonego Wzgórza najlepsza moja książka z dzieciństwa. Nie licząc Chłopców w Placu Broni. To były pierwsze takie poważne książki jakie czytałam i dlatego je tak pamiętam. Anie z Zielonego Wzgórza mogłabym też oglądać w TV non stop. Ostatnio w niedzielę leciała :tak::tak: to byłam cała happy

Nie mogę się doczekać jak będę czytała mojemu maleństwu bajki na dobranoc :-D

Jak chcecie sobie poprawić humory to proponuję włączyć TVN a tam u Drzyzgi o zespołach Disco Polo :szok: Natomiast nie wiem czy wytrzymam do końca odcinka bo ten rodzaj muzyki mnie strasznie irytuje

reklama
Notka, no więc mamy podobny gust, co do autorek :-) i z mamą Dorotki jeszcze... :-D
Beti, ja oglądałam pierwszą część a teraz w niedziele zapomniałam buuu :-(

A tak poważnie, to fajnie że że zostaje w nas coś z nastolatek i z tamtych pięknych czasów... :-)

No nic uciekam na to zebranie:baffled: ale pewnie zajrzę jeszcze wieczorkiem...

miłego popołudnia brzucholki... :-)

Do góry