reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
To ja jestem chyba jedną z nielicznych które nie lubią książek Coelho :no:
nie tylko ty.... ;-)
mamakruszynki, super ze sie juz nie martwisz, dlatego ja wole nie kupowac takich rzeczy, zeby sie nie denerwowac ;-)
slyszalam tez duzo zlych opinii o monitorach oddechu ktore sa coraz czesciej kupowane przez rodzicow.... czego ja nie polecam ;-)

a wogole zmieniajac temat chcialam powiedziec ze mam mega ochote na rzodkiewke i pomidory :szok: oczywiscie pochlaniajac je musze je solic za kazdym kesem ;-)
minio wlasnie wiezie mi 1,5 kg pomidorkow i 2 peczki rzodkieweczki :-D

dziewczyny z Krakowa, jesli ktoras z Was jest zainteresowana bezplatnym usg w ramach warsztatow prowadzonych przez dr Wiechecia to mozna sie zglaszac na 16 i 17 listopada :)
ja sie wlasnie zapisalam na piatek na 10.30 - moze jak juz tak beda sie uczyc na moim dzieciu to i plec zobacza :-)

tu nr pod ktory nalezy dzwonic https://www.facebook.com/malopolskieusg

jak tak patrze na plan warsztatow (http://www.malopolskieusg.pl/kursy-2012.html) to widze, ze trafie na czesc teoretyczna dot. Technika i podstawy badania serca płodu w Color Doppler, PW Doppler i M – mode w II i III trymestrze ciąży - faaajnie ;) przebadaja dokladnie dzieciowi serduszko ;)
w dodatku to bedzie duzy obraz na rzutniku na scianie zeby wszyscy widzieli. maz musi wykombinowac zeby isc pozniej do pracy - bedzie mial kino :-D

Ostatnia edycja:
a wogole zmieniajac temat chcialam powiedziec ze mam mega ochote na rzodkiewke i pomidory :szok: oczywiscie pochlaniajac je musze je solic za kazdym kesem ;-)
minio wlasnie wiezie mi 1,5 kg pomidorkow i 2 peczki rzodkieweczki :-D

to masz fajne zdrowe zachcianki, tę sól się wytnie hihi
a mnie znowu na słodkie.
Drożdżówki, ciastka i looody!! :-)
no i bardzo lubię też jogurty!

Za Coelho nie przepadam. Nie mogę się zupełnie wciagnąć w jego ksiażki. Próbowałam niejednokrotnie.
Ja coś w stylu Sparks, Cobem, Griffin.
Uwielbiam czytać :-)

ja dzisiaj robiłam porządki w ciuchach i powiem szczerze że prawie cała dniówka mi zeszła. Ale mam z głowy na jakiś czas :-)
mamakruszynki dobrze że się uspokoiłaś i wszystko jest OK

dziewczyny z Krakowa, jesli ktoras z Was jest zainteresowana bezplatnym usg w ramach warsztatow prowadzonych przez dr Wiechecia to mozna sie zglaszac na 16 i 17 listopada :)
ja sie wlasnie zapisalam na piatek na 10.30 - moze jak juz tak beda sie uczyc na moim dzieciu to i plec zobacza :-)

tu nr pod ktory nalezy dzwonic https://www.facebook.com/malopolskieusg

jak tak patrze na plan warsztatow (Planowane Kursy - Małopolskie Warsztaty Ultrasonografii w Położnictwie i Ginekologii) to widze, ze trafie na czesc teoretyczna dot. Technika i podstawy badania serca płodu w Color Doppler, PW Doppler i M – mode w II i III trymestrze ciąży - faaajnie ;) przebadaja dokladnie dzieciowi serduszko ;)
w dodatku to bedzie duzy obraz na rzutniku na scianie zeby wszyscy widzieli. maz musi wykombinowac zeby isc pozniej do pracy - bedzie mial kino :-D

Ja też idę- juz nasza koleżanka krakowainka tu tydzień temu o tym pisała i zadzwoniłam i się zapisałam, ale jeszcze maja zadzwonić do mnie z godziną na którą mam przyjść ;-)

Ja też idę- juz nasza koleżanka krakowainka tu tydzień temu o tym pisała i zadzwoniłam i się zapisałam, ale jeszcze maja zadzwonić do mnie z godziną na którą mam przyjść ;-)

oo to nawet nie widzialam :zawstydzona/y: tzn. widzialam ogloszenie na te pierwsze warsztaty listopadowe, ale jeszcze sie wtedy nie lapalam z tygodniami ciazy :-p a teraz wlasnie wrzucili znow ogloszenie na fejsa na warsztaty w ten weekend, wiec szybciorem zadzwonilam i mnie zapisali na konkretna godzine. to pewnie lada chwila i Tobie dadza cynk o ktorej przyjsc :-)

reklama
Do góry