reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dziewczyny przyszedł mi detektor tętna i dupa,bo ja serduszka nie słyszę,owszem słyszę przepływy pępowinowe,ale nie serduszko.Już się naprawdę zaczynam martwić czy wszystko ok.Mam dzisiaj wizytę u lekarza,ale On nie ma w gabinecie USG,więc nie podglądnę maluszka.

reklama
beti czytałam 11 minut, czytałam Alchemika ale gorąco wam polecam Natsuo Kirino " Groteska" jeżeli ktoś lubi kryminały... ten jest o prostytutkach;-) tak jak wspomniałam uwielbiam Alex Kava ale tu z kolei mroczne kryminały o seryjnych mordercach... i polecam wszystkim do przeczytania książki Wiktori Zender Strefa cienia: Trzy lata z psychopatą - historia prawdziwa i druga część strefa światła...

Notka - ja też sobie zapisałam:-D, z pewnością sprawdzę. Tak widziałam tego robota - pewnie coś w tym jest, że są bardziej przewidywalne. Mojej siostry syn jest niestety niemówiący, ale mamy wrażenie, że nie które zdania rozumie np. pokarz mamy nosek albo zawołaj windę. Tylko pytanie czy rozumie, czy po prostu nauczono go reakcji na dane "hasło".

moncia - Ania z Zielonego wzgórza i Mały książe to jedyne książki jakie przeczytałam więcej niż raz:-D

mamakruszynki - to weź ze sobą to urządzenie i poproś lekarza, żeby pomógł odnaleźć serducho;-)

mamakruszynki weź detektor na wizytę, na pewno doktorek będzie wiedział gdzie przyłożyć i szybko znajdzie serducho :tak:nie martw się!
To ja jestem chyba jedną z nielicznych które nie lubią książek Coelho :no:

Dziewczyny przyszedł mi detektor tętna i dupa,bo ja serduszka nie słyszę,owszem słyszę przepływy pępowinowe,ale nie serduszko.Już się naprawdę zaczynam martwić czy wszystko ok.Mam dzisiaj wizytę u lekarza,ale On nie ma w gabinecie USG,więc nie podglądnę maluszka.

KOchana, ja tez mam anglessound dopiero tydzien temu udalo mi sie na chwilke zlapac serduszko Maluszka. To naprawde ciezka i mozolna praca, ja szukalam ok 40 minut. Musisz jezdzic milimetr po milimetrze. Ja od paru dni tez nie moge znalezc, ale czasami dziecko sie tak ulozy ze nie znajdziesz-cierpliwosci:)

Jeśli nie słyszysz, to widocznie dzidzia się schowała za łożyskiem, być może masz je na przedniej scianie. Poza tym ja też czasami muszę szukać i znajduję je prawie w miejscu owłosienia:-D więc szukaj, czasami wystarczy kilka razy przewrócić się z boku na plecy, z boku na plecy i to działa - tak mi kazał robić lekarz.
A!! co ważne, to aby nie zakłócać odbioru należy nie robić pomiaru w pokoju w którym jest router wifi, czy włączony laptop!!!!!!

Dziewczęta byłam na wizycie i Pan Doktorek swoim urządzonkiem znalazł serducho:-)Ulżyło mi.
Lekarz powiedział to samo co Wy,żebym przyniosła detektor to On mi pokarze jak znaleźć serducho.Najważniejsze że bije:-)

reklama
Do góry