reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
ladies ja miałam na myśli wątek zamknięty jak już będzie - tu ja też absolutnie nic nie podam
zgadzam sie z toba zupelnie:)

lece po synka:))

jak ktoras ma fcb i chcialaby sie pokazac:) i dodac do znajomych to tez mozecie do mnie wyslac namiary na facebooka:) bo nk nie posiadam

jestem za, ale to może faktycznie poczekam na WZ i tam podam dane i kto będzie chciał to mnie znajdzie :tak:
Mam newsa dla was. Żona mojego kuzyna urodziła dzisiaj chłopczyka, hmmm teraz najlepsze 4,5 kg i 63 cm :szok: W ogóle miała być dziewczynka a tu taka niespodzianka :szok:

o widze ze szukamy sie na fb :p ja tez chce was zobaczyc :D
wysyłam Ci siebie mamo kruszynki :D

my choroby części dalszy :p
ale dzis jedziemy na usg genetyczne, a jutro jade oglądać wózek :p hehe
ogólnie to zdycham więc nie siedze przy kompie :p nie mam na nic siły...

mam nadzieje ze ten lekarz dzis powie ze dziewczyna :D
bo ja juz do brzucha Lenka wołam :p

tak niespodzianka, cały czas myśleli że dziewczynka a jedną już mają i jeszcze mówili że jak będzie taka ruchliwa jak ta pierwsza to oszaleją :-) a tu chłopczyk i to jeszcze taki duży.

2 godziny mnie nie było a nadrabiania dużo.
Ja zawsze zapominałam co której mam odpisać, ale skorzystam z Waszych pomysłów więc powinno być mi już łatwiej.

yoohoosek zdjęcia sukni pokażę, ale już po ślubie bo przyznam się szczerze, że na chwilę obecną nie mam żadnego, suknie miałam szytą, także nie ma jej w katalogach, a zdjęć jakoś wcześniej nie robiłam.

ankzoc
dziękuję, liczę na to, że chociaż nie będzie padało w sobotę.

beti jaki duży chłopaczek, gratulacje dla koleżanki

Co do poznania się na fb, to do dziewczyn co już wyraziły chęć wysyłam PW z danymi jak mnie znaleźć, a jak któraś jeszcze miała taką ochotę to czekam na waidomość :-)

ladies, ale się uśmiałam, jakby do Twojego mężanie dotarło...it's a boy...it's a boy yhy...po chwili pytanie Twojego męża" it's a boy? yes?" hehehehe, no boskie :-D

ja większość na fb mam, więc jak któraś jeszcze jest chętna a się nie mamy to piszcie na prv...ja pisze do mamykruszynki

reklama
no jak ktos jeszcze ma nk to piszcie na pw;-), bo ja na razie tylko tu mam... mamakruszynki jestem porazona ilością zdjęć:-)... ale bardzo miło sie poznać Dziękuję za zaproszenie... biorę się za zakładanie fb...:happy2:

Do góry