reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Wlasnie dzwonilam do swojego lekarza-u mnie badanie 3d kosztuje e160 plus e80 wizyta, czyli jakies 1000 zl...
Moge zrobic te badanie, nie mamy jakis problemow finansowych, ale osobiscie uwazam ze jest zbedne, za to moge kupic fajny przewijak czy lozeczko..Zreszta dzieci nie lubia tych badan, sa bardzo glosne z tego co slyszalam dla dziecka w brzuszku. Jelsi nie ma koniecznosci i lekarz nie zaleci to nie widze potrzeby by robic..

A pamietanik tez chce pisac....choc ciagle jakos w srodku sie boje...ale po polowkowym zaczynam:))) Wy piszecie bezposrednio do dziecka czy opisujecie zwyczajnie?:) Sama nie wiem jaka to powinno miec forme:)) Ale pomysl cudowny..

reklama
ja pępka nie mam, odpadł ostatniego dnia w szpitalu i niby go zabrałam, ale jakoś tak...wyrzuciałam bo mi śmierdział :dry::zawstydzona/y:

Notka
, a zapach pomarańczy, choinki i pastowanych podłóg na święta, boszzz od razu jak to czuję robię się taka maleńka, wracam do najmłodszych lat :-)

Ale płodzicie :szok: za trzy godziny 10 stron zapisać :szok: no wstydźcie się, wstydźcie się :-D:-D:-D
yoohoosek, mam tak tylko napisane, bo mój gin twierdzi, że inaczej nie może :-(

Pamietnik fajna sprawa, ja mam wszystko w ozdobnych kartonach pochowane.

a dla mnie ten pepek wcale nie jest ochydny..:)
ochydna bylaby smolka!:D haha:)
ale ja mam taki klips duzy a tam kawalek tej pepowiny poprostu nie wyglada to jakos zle bo uschlo:)taka mala kuleczka
zreszta to jest schowane w folicje

ja tez nie robie tego 3 d z powodu ze nie mam kasy tylko dlatego ze uwazam ze to jest zbedne.. a kase wole przeznaczyc na dzieciaki:)na zabawki , ciuszki.. :) albo co innego

pchla ja pisze poprostu pisze jakw danym dniu sie czuje..:) kiedy pierwszy kopniak ,czkawka... jakie mam dolegliwosci ciazowe itp..:)

może, może...ja całą ciążę od 3 m-ca miałam zwolnienie, ale z możliwością chodzenia, nie stanowiło to problemu :tak:
Widzisz, On twierdzi, że nie :confused: bo jak go skontrolują, to zapłaci karę. I bądź tu mądry. Może po prostu nie chce, a zmienić w tej mojej wiosce lekarza, to się nie da, bo same konowały.

reklama
Zapisałam się na to USG3D (znalazłam dobrego lekarza, do którego już ledwo ledwo udało mi się zapisać na grudzień:eek:), ale jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji (zrezygnować zawsze można).
Jakbym miała płacić 1000zł to w życiu bym nie robiła, ja już się zastanawiam nad 250zł, bo jak mam płacić tylko za 'bajer' to wydaje mi się że nie warto.
Zobaczymy.

Do góry