reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ladies ja może mam zbyt bujną wyobraźnię, choć jak czytałam kiedyś o porodzie lotosowym to... niedobrze mi na myśl o samym pępku :-p;-)
heheh:)) czytala,m ostatnio ze teraz jest taka moda
i czesto robia to celerytki ze lozysko przerabia sie na witaminy dla mamy
i sa barrdzo zdrowe...:confused::confused::confused:cena tego powala ..
a jedzenie wlasnego lozyska.. wzbudza u mnie niesmak....

reklama
Iśku dopiero teraz sie dowiedziałam że istnieje coś takiego jak poród lotosowy :szok:, nie wyobrażam sobie tego......

Dochodzę do wniosku, że to forum uzależnia, jak rano usiadłam przed kompem, to tak cały czas siedzę, bo albo piszę, czytam, nadrabiam inne wątki, ehhh muszę się zabrać za jakąś robotę!!!

heheh:)) czytala,m ostatnio ze teraz jest taka moda
i czesto robia to celerytki ze lozysko przerabia sie na witaminy dla mamy
i sa barrdzo zdrowe...:confused::confused::confused:cena tego powala ..
a jedzenie wlasnego lozyska.. wzbudza u mnie niesmak....

O boshhhhhe !!!!! Ja tylko przeczytałam pobieżnie o co chodzi w takim porodzie, ale żeby potem jeść własne łożysko..... Wolę witaminy z owoców i warzyw :eek:

Widzisz, On twierdzi, że nie :confused: bo jak go skontrolują, to zapłaci karę. I bądź tu mądry. Może po prostu nie chce, a zmienić w tej mojej wiosce lekarza, to się nie da, bo same konowały.
to jeszcze gorzej może udowodnić to co Ci wpisał, bo też mogą go skontrolować i zapytają na jakiej podstawie zaznaczył, że ciąża zagrożona zwolnienie leżące? musi udowodnić, może wystawić Ci zwolnienie bez konieczności leżenia bo np nie możesz się stresować w pracy itp...

Iśku dopiero teraz sie dowiedziałam że istnieje coś takiego jak poród lotosowy :szok:, nie wyobrażam sobie tego......

Dochodzę do wniosku, że to forum uzależnia, jak rano usiadłam przed kompem, to tak cały czas siedzę, bo albo piszę, czytam, nadrabiam inne wątki, ehhh muszę się zabrać za jakąś robotę!!!
oj uzależnia, ja nie mogę się oderwać a musze kilka rzeczy zrobić chcby nawet na kompie a się co chwila odrywam...:sorry2:

Dzięki Dotkass, tak mu powiem ale to dopiero w grudniu, bo dotąd mam zwolnienie.Może da się ubłagać.
Co do łożyska, to kiedyś czytałam, że dodają jakąś część do pomadek :szok: a ja tak lubię mazać usta :-D

yohosek
mam to samo! juz musze wychodzic po synka do przedszkola

a caly wolny czas przegadalam z wami!!!
hehe:))

a zobaczcie co mam jeszcze uwiecznione usg 20tydzien synek - YouTube
tutaj wlasnie dowiedzielismy sie ze bedziemy miec synka
i glupkowaty smiech szczescia mojego M

lece sie ubierac i po synka.. po drodze chyba pojdziemy na spacerek do parku..:) sloneczko dzis
dzidzius wlasnie mnie kopnal kilka razy wiec ma sie dobrze:) spacerek dobrze nam zrobi
buziaki dla was i do poklikania

Ostatnia edycja:
Dziewczynki co byście powiedziały jakbyśmy się znalazły na FB lub NK?widzę że niektóre już się znalazły.Jeśli będziecie chciały to wyślijcie na priv informację jak Was znaleźć:-)Pozdrawiam

reklama
ja wyslalam mamie kryszynki na priv:) nie chce aby na glownym watku byly moje dane... zdjecia itp.
wole pozostac anonimowa.. dla innych ;)

Do góry