reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja nk juz dawno nie mam :p z resztą fb tez mi sie juz znudził :p to było wielie boom jakieś 2 lata temu ;p

hahahaha do dzis pamiętam jak z mężem gralismy w farme hahah i pojechalismy w góry bez kompa tylko z iphonem i ni dało sie na nim grać i nam warzywka pousychały no zaraz sie chyba popłacze ze śmiechu jak sobie to przypomniałam :-D

reklama
Dobra ja też wysyłam swoje namiary na fb, ale ja taka średnia fejsbukara jestem, tylko jedno zdjęcie wrzucone (i to sprzed prawie 4 lat....) ale może teraz się poprawię D

No to przestajemy być anonimowe.
yoohoosek ja też ostatnimi czasy usunęłam większość zdjęć z fb, a to które mam to z przed roku, jeszcze okulary nosiłam, aż się sama zdziwiłam jak zobaczyłam.

Nie pamiętam, która to pisała, ale forum to pożeracz czasu, powinnam robić projekt a siedzę z Wami, chociaż to moje ostatnie chwilę kiedy mogłabym zrobić coś pożytecznego na uczelnie, bo przez najbliższy tydzień to co innego będe miała w głowie.

Cześć dziewczyny :) ale produkcja :szok: małe szanse na nadrobienie wszystkiego :/
yoohoosek
ja nie robię ani 3D ani 4D:tak:
ankzoc ale fotka :-D tez mam podobną, dostałam jako podstawę do reklamacji jakby córcia się synkiem okazała ;) zwłaszcza że miałam dużego stresa bo moja siostra na porodówce dowiedziała się że Zuzia z USG jest Bartusiem :-Da 3 różnych lekarzy obstawiało dziewczynkę...
A ja mam nk, fb też mam konto ale bez zdjęć bo jakoś tego nie ogarniam poruszania się i ustawiania prywatności na fb a nie chcę żeby każdy mógł sobie przeglądać moje prywatne zdjęcia :tak:też chętnie wymienię kontakt :) Miłego dnia dziewczynki!

hehe :D :p
ale dziwnie zobaczyć osoby które wczesniej jakoś sobie wyobrażałam w głowie :D:-D:-D
prawda??? a najlepiej jak sobie zupełnie inaczej wyobrażało się tą osobę to jest takie zaskoczenie :-D

no jak ktos jeszcze ma nk to piszcie na pw;-), bo ja na razie tylko tu mam... mamakruszynki jestem porazona ilością zdjęć:-)... ale bardzo miło sie poznać Dziękuję za zaproszenie... biorę się za zakładanie fb...:happy2:
ja nk też już dawno nie mam, najpierw miałam grono, później przeniosłam się na nk, ale chyba najdłużej wytrzymałam na FB, jak dla mnie najlepsze, ale jak pisze krolewna i to się nudzi, ciekawe co będzie następne?

No nie!!! Maiłam zabierać się za obiad i wieszanie prania a teraz nie dość że BB to jeszcze FB :-D:-D:-D:-D
Ja na nk też już konta nie mam.

no naprawde smiesznie was zobaczyc. Ja tez w sumie nie mam zadnych nowych zdjec, ale postaram sie cos z czasem powrzucac.

Odnosnie zdjec-wybieracie sie na jakies ciazowe sesje zdjeciowe w pozniejszym okresie? Ja na 100 procent, to super pamietka :)

reklama
Do góry