reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

No nie!!! Maiłam zabierać się za obiad i wieszanie prania a teraz nie dość że BB to jeszcze FB :-D:-D:-D:-D
Ja na nk też już konta nie mam.
:-D:-D:-D a ja miałam iść do sypialni z Ami ogarniać...i co? i siedzę, zaraz coś znów...nie dobra idę, bo nie zrobię nic, poważnie,muszę iść, nawet lapka na górę nie będę brała bo nic nie zrobię :-D

reklama
no naprawde smiesznie was zobaczyc. Ja tez w sumie nie mam zadnych nowych zdjec, ale postaram sie cos z czasem powrzucac.

Odnosnie zdjec-wybieracie sie na jakies ciazowe sesje zdjeciowe w pozniejszym okresie? Ja na 100 procent, to super pamietka :)
no ba, ja to daleko nie mam, bo do pokoju na górę, sama sobie zrobię...nie jedną już sobie robiłam, więc czemu nie taką :-p:-)

yoohoosek, mam tak tylko napisane, bo mój gin twierdzi, że inaczej nie może :-(

ja niestety też mam taki kod :-( co mnie bardzo stresuje bo muszę dziecko zaprowadzać i odbierać z przedszkola :(
no i ogólnie nawet na spacerek nie można wyjść :( i też lekarz twierdzi że chodzić mogę ale on inaczej nie może wpisać na zwolnieniu jak kod 1 :(

dotkass to ja do Ciebie przyjadę żebyś mi zrobiła sesję :p

Przyznaję śmiesznie Was zobaczyć, bo zupełnie inaczej sobie wyobrażałam, już same imiona są dla mnie zaskoczeniem !!!!!

Czesc dziewczyny!
Ja tylko na chwilę bo zaraz muszę uciekać na uczelnie. Ja też chcę Was zobaczyć na fb! Wysyłam paru PW a jak ktoś chce to niech do mnie pisze :tak:

Dzięki za rady w sprawie basenu, chyba się wybiorę w weekend trochę sie popluskać :-D

reklama
dziewczyny szalejecie :szok:

yoohoosek
pisalas, ze masz ten kojec z motherhood do spania. tak sobie wlasnie myslalam czy na pozniejsza ciaze nie kupic sobie czegos takiego jak juz brzuszek bedzie wiekszy (obecnie wole miec oparcie na plecy w mezu :-D) tylko mam taki dylemat... jak wysoko ma sie glowe na tej poduszce?? bo ja uwielbiam spac na kompletnie plaskich poduszkach, jak mam za wysoko glowe to mnie boli kark :cool2: czy ta poduszka raczej jest taka sztywniejsza ze wymusza zeby ta glowa byla wyzej czy mozna ja rozplaszczyc? jesli wiesz o co mi chodzi :-D

widzialam, ze poruszalyscie temat 3d/4d. ja w ramach abonamentu mam wizyty ze zwyklym usg i zgadzam sie, ze takie usg dobremu lekarzowi jak najbardziej wystarczy. dlatego i usg genetyczne i polowkowe robie w 2d, a pieniadze mam zamiar wydac tylko na takie dodatkowe usg dla wlasnej przyjemnosci, zeby sobie poogladac, nakrecic film na pamiatke itp. ale to dopiero w 23 tygodniu, bo wtedy podobno najfajniej widac. czesciej uwazam, ze nie ma sensu wywalac na to kasy, bo troche to kosztuje (ja zaplace 290zl...), a za te pieniazki mozna kupic fajne rzeczy dla maluszka czy zafundowac sobie sesje brzuszkowa ;)
a i tak ciesze sie, ze w ramach abonamentu mam fajna ginke, bo jak sobie pomysle ile musialabym wydac dodatkowej kasy jakbym chodzila gdzies poza abonamentem, placila za wszelkie usg, badania itp. to :szok:
wiec w sumie z takich rzeczy zwiazanych z ciaza wydamy tylko 290zl - cala reszta reszta w abonamencie :-)

ja dzis bylam na ciazowym pilatesie :-) przyjemnie :D
a o 17 warsztaty Bezpieczny Maluch :-) ciekawe czy to bedzie bardziej merytorycznie czy reklamowo :-p

Do góry