reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Notka, ja też mam pierwszy kosmyk włosów, nawet testy ciążowe :tak: bilety, opasak na rączkę, pierwsze skarpetusie takie mini, mini :-)...moja Mama dla mnie też trzymała kosmyk włosów, ząb, opaskę, to wszystko jest u mojej Mamy w domu :tak: pamiętnik też jest ale taki już po urodzeniu co się wpisuje pierwsze słowa, święta itp :tak:

reklama
Notka, ja też mam pierwszy kosmyk włosów, nawet testy ciążowe :tak: bilety, opasak na rączkę, pierwsze skarpetusie takie mini, mini :-)...moja Mama dla mnie też trzymała kosmyk włosów, ząb, opaskę, to wszystko jest u mojej Mamy w domu :tak: pamiętnik też jest ale taki już po urodzeniu co się wpisuje pierwsze słowa, święta itp :tak:

testy ciazowe i buciki tak tak :-) tez mamy na pamiatke ;-) tak wlasnie mezowi oznajmialam ze w ciazy jestem....malenkie buciki w pudelku a w bucikach test :happy2:
gadzety ze swoich narodzin tez mam, ale pamietnika ciazy moja Mama nie prowadzila ;-)

Notka no właśnie nie mam 3d w pakiecie, mam ogólnie prowadzenie ciąży, badania, usg 2d, genetycznego nie mam też, ale lekarz mnie wysłał do szpitala na to w I trym a z racji, że wszystko wygląda pięknie w II trym już nie robię (no chybaże prywatnie).

ja mam taki pamietnik ciazowy z 1 ciazy i teraz tez pisze...:) super sprawa
ja wogole sentymentalna jestem
mam schowany pepek ktory odpadl synkowi, opaski te z raczek ze szpitala , pierwszy loczek mojego synka i ubranko ze szpitala..
chowam tak te rzeczy i zbieram,..:D

patrzcie a ja tez mam testy ciazowe i opski na rączkę, nawet chyba gdzies schowałam pierwszy ząbek :-) itp... jejku no faktycznie musze zrobic takie pudełeczko i bedę miała wspanialy prezent dla syna na wspomniana 18-stkę

pscółka no wszystkie jestescie rewelacyjne, napewno skorzystam z Waszych pomyslów na odpowiadanie na posty:-D

lubie sie otaczac rzeczami materialnymi, pamiatkami, chomikuje wszystko, robie tysiace zdjec..... ale i tak uwazam ze to wszystko to nic.... najwazniejsze co w glowie zostaje...wspomnienie...slad wspomnienia.... mile skojarzenie...obrazki z dziecinstwa....przywolany obraz np zapachem pomaranczy na Swieta :-) ...gdyby tak pewnego dnia stracic wszystkie materialne rzeczy to i tak to co w glowie siedzi jest NAJWAZNIEJSZE

podobno zabkow nie powinno sie trzymac, nie wiem dlaczego ....
pępek i ja zostawilam, ale dla mnie to ohyda.... nie dam go dziecku :sorry2:
wlosy tez sa jakies takie....sama nie wiem, mam mieszane uczuca, ale zostawialm loczek ;-) w pamietniku-albumie jest mala kopertka na wloski wlasnie

reklama
hehe no ja mam taki pepek z klipsem .. ochyda no ale nie wyrzucE!:)
Dla mnie wiele znacza te pamiatki:))
i mam je schowane :)

Do góry