reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
:rofl2:

dziewczyny a macie coś takiego? ja np. czytam Was, bo oczywiście dodaję, że ciężko za Wami nadążyć i za chwilę chcę odpisać i nie pamiętam kto pytał heheh i musze pięć razy sprawdzić... wogóle nie mam pamięci w tej ciąży :rolleyes:
kochanie, pewnie, że mam, dltego zawsze czytając zaznaczam sobie plusik na dole obok cytuj każdego postu, na który chcę odpowiedzieć i wtedy albo odpowiadam pod cytatem jak teraz, albo piszę kasując cytat, ale nie umyka mi wiele :tak:;-):-)

:-)

tak moj gin twierdzi ze wszystko co najwazniejsze widac na 2D, a na 3D przelacza dla przyjemnosci rodzicow i fotek ;-)
czyli to co napisałam ;-):tak:

Oliwka 36 - ja dlatego otwieram sobie odp w nowej karcie i odp każdej po kolei ;-)I też niby mam 2 głowy a mimo wszystko czasami ciężko mi się wysłowić :-D

ladies - no chyba że uda ci się wywalczy jeszcze 1 usg;-) ale póki co trzymaj się wersji owocnego połówkowego usg

Dotkass - no to trzymam kciuki :-)

Notka - każdy widzi co chce :-D:-D:-D u nas sprzęt do usg teraz maje lepszy, ale jak byłam z Mają to nie robił szału... zresztą na 3d i tak trzeba iść prywatnie

heeeeeee no zwariowałaś :-D
zartuje oczywiscie tak jak pisalam wczesniej jak sie nie dowiem to bede musiala poczekac do porodu i bede miala fajna niespodzianke:)))
moj M nawet by tak wolal...
ale ja chcialabym wiedziec no jak kazda z nas
ankzoc dziekuje:)
a my mamy dzieci widze w tym samym wieku .. miesiac roznicy.. jak twoja coreczka reaguje na rodzenstwo???mowisz jej juz cos?

Ostatnia edycja:
kochanie, pewnie, że mam, dltego zawsze czytając zaznaczam sobie plusik na dole obok cytuj każdego postu, na który chcę odpowiedzieć i wtedy albo odpowiadam pod cytatem jak teraz, albo piszę kasując cytat, ale nie umyka mi wiele :tak:;-):-)

czyli to co napisałam ;-):tak:

mhmmm :tak::tak:
ja robie by miec piekna pamiatke :-) moi chlopcy z przyjemnoscia ogladaja swoje zdjecia z usg, zwlaszcza starszy, uwielbia sie przygladac i dziwic ;-) tak pieknie i wyraznie wszystko widac :happy2: i jak to mozliwe ze ma takie zdjecia jak byl w brzuszku.... magia! :-D

Oliwka też tak mam!!!
Najbardziej podziwiam ankzoc bo wydaje mi się że Ona wszystko pamięta i tak zawsze ładnie każdej odpisuje:-).

Co do tego USG3D mam właśnie mieszane uczucia, byłam zdecydowana że nie chcę robić, bo nie wiedzę sensu, a z kolei jak słyszę że można wyłapać jakieś wady to zaczynam się zastanawiać. Zapytałam też mojego lekarza, powiedział mi że na moim miejscu by zrobił, bo z racji, że chodzę do LuxMedu i mam abonament i nie płacę za nic to warto właśnie to badanie zrobić (od razu mówię, że mój lekarz nie robi 3d więc nie chodziło o to żeby mnie naciągnąć). No ale jak widzę że musiałabym dać ok.300zl za to badanie to trochę mi szkoda, z kasą nie ma problemu, ale wolałabym za to coś kupić dziecku i tyle.

Notka, ja z Ami miałam robione, ale nie płaciłam za nie, miałam to w pakiecie, teraz nie pracuję...nie stać mnie zwyczajnie na płacenie za USG...moja pamiątką dla dzieci będzie pamiętnik kobiety ciężarnej, który dla nich piszę, Ami już swój ma, jak skończy 16 lat to Jej wydrukują ostatnią stronę, żeby przeczytała...może nie będzie taka chętna przeżywać poród po tym jak to przeczyta :-D;-) w tak młodym wieku...żart oczywiście, ale mam zamiar Jej dać taki prezent jak będzie kumata, a może dopiero jak zajdzie w ciążę, wydrukuję i oprawię i dam jako prezent :-)

no a mój synuś wczoraj daje mi zgode do podpisania na prawo jazdy:szok: ja sie tak patrze na niego i zdziwiona moje maleństwo? prawko? :eek: a póxniej szok... jejku jaka ja stara jestem... przeciez on za chwile kończy 18-stkę

reklama
Do góry