reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
wiesz co ja moze mam krotsza przerwe bo ok 2-3 tyg ;-) ale my lubimy.lubilismy sie sexic.... a teraz jakos nie mozemy, no w sumie to bardziej ja niz misiek, ja szukam wymowek i wogole jakos tak nijak jest.... nie wiem czemu i dlaczego we mnie jest ten hm.... nie wiem nawet czy strach czy lek czy jak to tam nazwac, ale jest ciezko mi go wyeliminowac....
nawet czytalam o tym i sie doczytalam ze jak sie staralo o dziecko, u nas niby nie duzo bo 2 cykle, ale jak zaszlam to (zeby nie bylo tak wyczytalam!) to przestal mi byc potrzebny facet, mam 1 dziecko, z 2 w ciazy, do tego nastroje, hormony i facet poszedl w odstawke.... bardziej to sprawa psychiki, wiec trzeba przemyslec i nie byc "egoistka" w tej kwestii.... no ale dobrze sie czyta gorzej wprowadza w zycie ;-)

masz racje tez to czytalam.. i w sumie otworzylo mi to oczy bo nie chce mi sie nawet zajmowac moim mezusiem...
musze sie wziac za siebie bo szkoda mi juz go ...:zawstydzona/y:my tez lubimy nigdy nie mialam takiej przerwy ... no raz pod koniec ciazy i potem po porodzie..
ale pozatym zawsze mialam wysokie libido i to moj M mi odmawial czasem a nie ja

Witam się wieczornie,
Widzę że temat seksu się przewinął,ja w pierwszym trymestrze miałam mniejszą ochotę,choć nie mogę powiedzieć że żadną,za to teraz mogłabym na okrągło.Aż po nocach mi się śni:-)Ja nawet po porodzie nie miałam dużej przerwy,bo już trzy tygodnie po zgwałciłam męża.A później dostałam zjebkę od lekarza,bo ponoć trzeba odczekać 6 tygodni:-)
Idę się położyć,bo zaraz wróci M a przecież jestem obrażona:-)
Dobrej nocki

hej dziewuszki, widzę że temat przytulanek.. no ja się nie umiem przełamać :/ też cały czas myślę o tym czy jak pójdę się umyć 'po' to się nie okaże że plamię :zawstydzona/y:to już obłęd jakiś. do tego wcale nie czuję ruchów i jeszcze głupia chciałam zobaczyć jak tam szyjka i sama wczoraj się zbadałam o ile tak to nazwać można i jak dla mnie to jest totalnie miękka i rozpulchniona :baffled: dostanę szału do wt, bo dopiero we wt mam wizytę.

bu.

Cześć Mamuśki,
słuchajcie, nie wiem czy wam to pomoże, ale rozmawiałam ostatnio o tym z moim lekarzem i pytałam, czy mogę uprawiać seks, bo też sie bałam plamienia itd. Powiedział, że bez problemów, oczywiście tak, ale w miarę możliwości to nie za "ostro", żeby penetracja nie była bardzo głęboka, a taka normalna. Powiedział, że plamienie po seksie nie jest czymś strasznym, że to normalne, że po tym i po np. badaniu ginekologicznym kobieta może troszkę plamić, bo szyjka macicy jest bardzo delikatna i czasem od samego dotyku krwawi, ale to nie jest groźne. Powiedział, że trzeba się martwić, jak krwawienie występuje samoistnie, czyli od niczego. Ja mu całkowicie wierzę i bardzo mnie uspokoił. Zaraz tego samego dnia po wizycie, uprawiałam z moim K seks, taki normalny, jak przed ciążą i nic się złego nie działo, nawet jednej plamki krwi nie było. Dlatego kochane moje nie bać się, tylko lecieć przytulać tych mężów, niech oni też mają trochę więcej przyjemności :-)

czesc brzuchatki,
a wogole to wy juz w gumach? bo podobno zalecane jest od II trym zeby kochac sie w gumie, zeby nie doszlo do przedwczesnego porodu.... zreszta to ze sex wywoluje porod to jest udowodnione, zazwyczaj lekarze zalecaja go przeterminowanym ;-)

a tego to nie słyszałam, że w ciąży trzeba w gumce, wiem, że chodzi tu o oksytocynę, ale nie sądziłam, że seksem można wywołać poród już w II trymestrze.

a tego to nie słyszałam, że w ciąży trzeba w gumce, wiem, że chodzi tu o oksytocynę, ale nie sądziłam, że seksem można wywołać poród już w II trymestrze.
o oxytocyne i zawarte w spermie jakies (nie wiem czy dobrze napisze) prostaglandyny ktore takze wywoluja porod, sama nie wiem jedni mowia tak inni nie.... i badz tu madra :zawstydzona/y:

reklama
Do góry