czesc dziewczyny!
my juz po hallowen
maly szczesliwy tylko niestety pogoda nam nie dopisuje deszcz i wiatr okropny...
dzidzius rusza sie codziennie i kilka razy kopie w ciagu dnia wiec ciesze sie ze daje codziennie o sobie znac
a jak nie daje to klade sie na pleckach i po chwili dostaje kopa
dziewczyny mam do was pytanie bo juz sobie nie radze sama z wlasnym glupim dosc problemem..no wiec nie moge wogole przelamac sie i uprawiac seksu
chcialabym bardzo ale jest blokada boje sie ze pojawi sie plamienie po stosunku albo cos niedobrego sie stanie.. w 1 ciazy szalalam i nic sie nie dzialo
a teraz mam taki dziwny lek... i niepokoj..
z drugiej strony ile mozna bez przytulanek wytrzymac??? moj M cierpliwy ale ja nie czuje sie z tym dobrze...
i zaczynam juz lapac jakies dolki
ma tak ktoras??? kurde pomocy potrzebuje !
krolewnazmarcepaana znam ten kawal dobry!!
hehehe
myszkaja tez z miesem mam roznie..
czasem poprostu mi nie podchodzi i jem danie bez miesa.. a ze moj M to miesozerca typowy!
to wydlubuje sobie mieso i jem bez albo gotuje sobie cos innego hehe
czasem mi poprostu smierdzi zwlaszcza kurczak nie wiem czemu.. ale zmuszam sie do jego jedzenia chociaz troche dla dziecka....
lenka
moj synek tez nienawidzi wrecz takich syropkow ostatnio kupilam lipomal i pomogl nam
na lekki katar i kaszel
jest naturalny z wyciagu lipy
dotkass ja tez lubie makarony a owoce jadlabym non stop!!!
a taka pupa to fajna pupa!
co do syfkow od poczatku ciazy mam masakre na twarzy... okropnosc! terz kilka dni mialam spokoju myslalam ze 2 trymestr sie zaczal i przeszlo i nastepnego dnia obudzilam sie z kilkoma znowu...