reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

no fajnie ze masz bliziutko ;-) ja do przedszkola mam 15 km :szok: hehehe ;-) wiec spacerek odpada :-D ale to dla tego ze mala nie dawalam do otwocka tylko do warszawy :-) ale na razie nie chodzi, i nie wiem kiedy zacznie.... ;-) moze ja przepisze (kolo domu mamy przedszkole) ale nie wiem bo od przyszlego roku chcemy ja oddac do zerowki ale do podstawowki.... nie ma sensu zeby chodzila 3 rok do przedszkola.... zreszta nie ma co ukrywac bierzemy takze pod uwage koszta.... i nie ukrywam ze szkola zdecydowanie taniej wychodzi wzgledem przedszkola, a wiki, jak na swoj wiek juz troche umnie wiec powinna dac sobie rade :-)
co do bucikow o u nas w przedszkolu jest cieplutko wiec dalismy jej sandalki : Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://images.sklepy24.pl/94975918/11109/large/obuwie-profilaktyczno-korekcyjne-1003-5-aurelka-rozmiar-25-sandaly-niebiesko-rozowe-.jpg ma krzywizne klan i mimo swojego wygladu zdecydowanie poprawilo jej stan :-)

reklama
my tez mamy Befado :-) ale nie tenisowki tylko a' la sandalki
u nas w przedszkolu goraco okropnie i tenisowkach nozka byla spocona
bardzo lubie Befado, dobra, porzadna firma

tiramissu, witaj :-D
no ja sie nie dziwie ze pogoda Cie u nas zaskoczyla ;-)
ja bylam na Wyspach Kanaryjskich w podrozy poslubnej 7lat temu, cudnie bylo :-) chcemy tam wrocic z dzieciaczkami

Dotkass, wow! tak daleko od cywilizacji mieszkasz :shocked2: ... 3km przez las aaaaa ...... i to jedyna mozliwosc ? a jak wracasz wieczorem do domu samochodem, to rozumiem ze tez przez las do Was sie jedzie?

kupilam magnez z wit B6 :-D ...wreszcie!

Dotkass wiem że mam wszędzie blisko do Fifa przedszkola mamy 1,5 km okrężną drogo ale po prostu dziś kiedy miałam wielki karton z tortem plus torba ze smakołykami dla 17 dzieciaczków i młody marudzący że musiał założyć czapkę nie ta co chciał i ten nieszczęsny samochód to dla mnie za dużo na raz ale już Wam nie smęce

Lecę zaraz po małego

Aneta, ja od dłuższego czasu kupuję Amelci buty w Deuchmanie i nie narzekam, nic nie przemięka, nie rozkleja się, Amelcia nie niszczy butów, więc raczej z nich wyrasta i kupujemy wtedy kolejne, a te albo będą dla drugiej dzidzi jeśli okaże się dziewczynką, albo...oddam, sprzedam :tak:

nas ortopeda przestrzegal by dzieci nie chodzily w butach po sobie.... nawet jak sa malo zniszczone, powiedzial by zniszczyc by nie kusilo...

na zime my kupujemy butki ecco lub geox, dzieciaki to wiadmo, co roku nowe,ale my dorosli latami te buty mamy, sa nie do zdarcia

no nie stety nie kazdego stac na takie buciki ecco ;-)
ale my nie nazekamy, wazne ze malej jest dobrze wygodnie i nozka sie nie poci :-)
zreszta ja wole kupic czesciej i wydac i tak duzo mniej ;-)

ale my nie nazekamy, wazne ze malej jest dobrze wygodnie i nozka sie nie poci :-)

myszka, cena tylko przy zakupie przeraza ;-) ja 7 rok mam swoje zimowo-gorskie buty i podejrzewam ze kolejne 7 lat beda mi sluzyc :-)
no ale fakt, co kto lubi :-) ja wole miec mniej a na dluzej

Dotkass, wow! tak daleko od cywilizacji mieszkasz :shocked2: ... 3km przez las aaaaa ...... i to jedyna mozliwosc ? a jak wracasz wieczorem do domu samochodem, to rozumiem ze tez przez las do Was sie jedzie?
:-D:-D:-D widzę, że wyobraźnia Ci ruszyła...znów mój skrót myślowy, las jest, ale jest normalna asfaltowa droga, lasu nie wiele, 3 km to od domu do trasy, na wieś niby dwa razy na dobę przyjeżdża autobus, ale w takich godzinach, że śmieszne :tak:

Dotkass wiem że mam wszędzie blisko do Fifa przedszkola mamy 1,5 km okrężną drogo ale po prostu dziś kiedy miałam wielki karton z tortem plus torba ze smakołykami dla 17 dzieciaczków i młody marudzący że musiał założyć czapkę nie ta co chciał i ten nieszczęsny samochód to dla mnie za dużo na raz ale już Wam nie smęce

Lecę zaraz po małego
smęć ile chcesz, no i wiem, rozumiem :tak:

dokładnie, ja Ami co prawda kupuję czasem buciki ecco, ale to raczej jak nie mogę znaleźć czegoś na specjalną okazję, efekt taki, że założy je raz :dry: szkoda mi kasy, nawet jak ją kiedyś miałam nigdy nie kupowałam czegoś co zaraz będzie już za małe...no ale cóż może nie każdy dostał kiedyś porządnie po du.pie by się nauczyć (kiedyś Wam opiszę to może zrozumiecie o czym mówię)...fakt, że jeśli chodzi o adidasy, to jak już pisałam ja sama mam fioła na tym punkcie i Amelci też kupujemy zawsze firmówki, od urodzenia (adidas, nike, puma)...

Notka, jeśli chodzi o noszenie butów po kimś, to fakt, że się ponoć nie powinno, ale jeśli dziecko nie ma wady, ja szczerze nie widzę w tym nic złego, moja Ami nie wykrzywia nóg jak chodzi :tak: i buty jakbym postawiła na półce w sklepie nawet nie zauważyłabyś, że były chodzone ;-)...moja siostra i Jej synowie, jeden po drugim jakieś buty nosił, a nie mają żadnych problemów (o kasę też tu nie chodzi, bo na nią nie narzekają i stać ich by nie jednemu kupować geox'y co najmniej co tydzień, pytanie tylko po co?)

myszka, cena tylko przy zakupie przeraza ;-) ja 7 rok mam swoje zimowo-gorskie buty i podejrzewam ze kolejne 7 lat beda mi sluzyc :-)
no ale fakt, co kto lubi :-) ja wole miec mniej a na dluzej
a Ty pisałaś o sobie, jak dla siebie to ok...ale dla dziecka które w mgnieniu oka z nich wyrośnie- jak dla mnie lekkie przegięcie, do tego ceny butów dla dziecka są prawie jak dla dorosłego a niekiedy i wyższe

reklama
Do góry