reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
mam pytanie do mam przedszkolaków

jakie buciki sprawdzają się najbardziej, zwłaszcza zimą?

Czy takie typowe kapcie
np. kapcie dziecięce - Marki - DEICHMANN

czy raczej trampki
np. Buty dziecięce kapcie obuwie domowe BEFADO r. 22 (2681400319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

z tego co widziałam na fotkach z przedszkola raczej dziecfi mają trampki, ale boję się, że mojej będzie za zimno, no i raczej jej się w takim nożka poci

zonqa, potwierdzam, impreza na bank super, więc się nie martw, a z samochodem, szkoda gadać zawsze coś się dzieje, gdy najbardziej jest nam potrzebny :dry: jak to mówią, "złośliwość rzeczy martwych"

Nef, moja Ami nie ma ani takich, ani takich...ma zwykłe tenisówki na białej podeszwie, na rzepy zapinane, nogi Jej się nie pocą, ani nie marzną, w ciepłe dni to biegają dzieciaki na bosaka, szczególnie w lato ...my mamy coś w tym stylu http://allegro.pl/tenisowki-kapcie-dzieciece-befado-208x006-r28-i2695703859.html

Ostatnia edycja:
zonqa przytulam i współczuję...Ty to i tak masz ok, bo wszędzie w miarę blisko, a ja jak zostanę bez samochodu to do trasy do PKS mam prawie 3 km przez las, w zimę...brrrr, a potem stoisz przy trasie i marzniesz :dry:

Hej dziewczyny, właśnie wróciłam z dwutygodniowego urlopu, z czego pierwszy tydzień poświęciliśmy na przeprowadzkę do domu (w końcu koniec wynajmowania! :-):-D) a drugi spędziliśmy właśnie na kanarach na Fuerteventura (a tu widzę temat bieżący, co za niespodzianka) było wspaniale i tak wypoczęłam a tu śnieg hehe. No ale nic to! Jak wyjeżdżałam to sobie tak myślałam, że pewnie będzie temat nowego macierzyńskiego dyskutowany, ale doszło w między czasie 100 stron i nie mam siły nadrabiać- wiecie czy nas to dotyczy? Ewentualnie jakby komuś się chciało króciótko streścić albo podesłać linka, będę wdzięczna :) Pozdrówka!

Witajcie!

Zonqa, wszystkiego naj dla Filipa :tak: No a jeśli chodzi o autko, to ja wiem o czym mówisz. Mamy starego transportera 3osobowego, i wiecie on jest w sumie dobry, ale tak mnie niesamowicie ten "żęch" wkurza. Mężasty zapala go niemal pstryknięciem palcami, a ja siedzę i próbuję go zapalić, i siedzę i klnę na ten samochód, że nie może być normalny jak inne autka. Zaczynam w ogóle żałować że go mamy.

U nas młody też chodzi w Befado, chociaż muszę powiedzieć że na jesień kupiliśmy mu marne, bo niby ze skóry, wysoka cholewka itp, ale kiedy chodzi po mokrej trawie, czy nawet kałuży, to środek buta ma mokry. Następnym razem kupimy na zameczek i mam nadzieję że będzie wtedy ok.

Mam nadzieję, że reszta mam i pociech zdrowa i szczęśliwa :tak:

reklama
tiramissu, super, że już na swoim i zazdroszczę udanego wypadu na Kanary :tak::-)

Aneta, ja od dłuższego czasu kupuję Amelci buty w Deuchmanie i nie narzekam, nic nie przemięka, nie rozkleja się, Amelcia nie niszczy butów, więc raczej z nich wyrasta i kupujemy wtedy kolejne, a te albo będą dla drugiej dzidzi jeśli okaże się dziewczynką, albo...oddam, sprzedam :tak:

Do góry