reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hejka!
A my wrócilismy z Krakowa, jeszcze w sb rano jak sie obudziłam i zerknęłam za okno, to mówiłam Mkowi, że nie jadę (mimo, że spakowana), ale mnie dziadyga namówił:cool2:

no i w sb zamiast zwiedzać kraków, to zwiedzałam galerie krakowską - tak lało:-D
po południu mimo deszczu poszlismy na wawel i rynek, a wieczorem to myslałam, że nie doczłapię do hotelu.

W ndz - śnieg, ale juz lepiej, bo nie padało, byłam z młodą u smoka dużego, a na małego mnie naciągnęła:-D
A w rynku frajda, bo obsiadło nas stado gołębi, pooglądałyśmy z bliska piekne koniki z bryczki, a Pan z radiowozu policyjnego puscił nam niebieskie światełka (bo słyszał jak młoda o tym gadała). No wiec ja trochę zmarzłam, ale dziecko przeszczęśliwe:-D

Nadrobię was jutro, a teraz do wyrka:tak:

reklama
dostalam kopa wlasnie az podskoczyla gulka na brzusiu i chyba jest ok wogole czuje jakby mi sie tam wiercil i breakdance tanczyl haha pierwszy raz alesie ciesze
Gratuluję

to jest link do muzyki dla bobasa :-)
WRZUTA - Muzyka dla bobasa - katalog myszka1405
a tu instrukcja jak sciagac caly katalog z wrzuty :-)
Jak pobrać całą playliste z wrzuta.pl [HD] - YouTube
a tu jak pojedynczo pliki :-)
https://www.youtube.com/watch?v=8EwQOQy-0J4&feature=related
:-D
powinno byc 48 plikow - 4 strony :-)
Super... dziękuje
hejka!
A my wrócilismy z Krakowa, jeszcze w sb rano jak sie obudziłam i zerknęłam za okno, to mówiłam Mkowi, że nie jadę (mimo, że spakowana), ale mnie dziadyga namówił:cool2:

no i w sb zamiast zwiedzać kraków, to zwiedzałam galerie krakowską - tak lało:-D
po południu mimo deszczu poszlismy na wawel i rynek, a wieczorem to myslałam, że nie doczłapię do hotelu.

W ndz - śnieg, ale juz lepiej, bo nie padało, byłam z młodą u smoka dużego, a na małego mnie naciągnęła:-D
A w rynku frajda, bo obsiadło nas stado gołębi, pooglądałyśmy z bliska piekne koniki z bryczki, a Pan z radiowozu policyjnego p
uscił nam niebieskie światełka (bo słyszał jak młoda o tym gadała). No wiec ja trochę zmarzłam, ale dziecko przeszczęśliwe:-D

Nadrobię was jutro, a teraz do wyrka:tak:
Szkoda że pogoda wam nie dopisała ale najważniejsze. ze i tak było. miło

A tak w ogóle to Dzień Dobry.. ja właśnie się próbuje zwlec z łóżka..ech jak mi się nie chce.. Muszę przygotować fruzię na te pasowanie... normalnie jestem z niej taka dumna :)
Miłego dnia

Dzień dobry poniedziałkowo:-),my miałyśmy dzisiaj pobudkę o 6,ale za to taką że można wstawać.Córka wstała w łóżeczku i pięknie gaworzyła,a jak podniosłam głowę to zaczęła się śmiać na głos:-)Moja ślicznota:-DOd wczoraj ma faze i mówi cały czas kot,a mama nie chce powiedzieć:no:
ankzoc gratuluje przedszkolanki,tylko nie płacz za bardzo żeby dziecka nie wystraszyć,choć pewnie to bardzo wzruszający moment.:-)
Nef super że wyjazd Wam się udał,szkoda że pogody nie było bo zobaczyłybyście więcej.A Kraków ma swój urok:-)
Chyba najwyższy czas wstać z łóżka i się troszkę ubrać:tak:

witam się kochane,

u nas za oknem piekny mróz, aż miło wyjrzeć przez okno i zaiwsić wzrok na drzewkach i innych roślonkach, które pokrył mróz...jak dobrze, że nie muszę wychodzić, Ami też zostawiłam dziś w domu, bo w przedszkolu jeszcze nie za bardzo grzeją i wolałam nie ryzykować, tymbardziej, że w tygodniu jedziemy do Mamy i będziemy po cmentarzach latać :tak:

ankzoc, gratuluję pasowania Majeczki :-)

ladies, gratuluję pierwszego kopniaka od życia ;-)

mamakruszynki, no bywa, ale wiesz od kota do mamy już blisko, więc lada dzień ;-)...moja Amelcia jako pierwsze słowo jakie powiedziała to było "meciele" i do dziś dnia nie wielmy co oznacza, ale nadal nas bawi :-D

miłego dnia

Hej Dziewczyny, u nas troszke po weekendowych przezyciach....w sobote rano strasznie zaczelo mnie kuc z lewej strony brzucha zjadlam nospe i w sumie po godzinie przeszlo...POtem wrocilo na chwilke a potem juz w ogole...Mama jednak kazala mi jechac do spzitala i chuchac na zimne, bo to dziecko i nie wolno ignorowac...W szpitalu bardzo sie mna przejeto, zrobiono mi badanie, pobrano wymaz, mocz itp. natomiast nikt nie zrobil mi usg i dopiero dostane na nie skierowanie w tym tygodniu (!). Nie wiem czy nie widzieli zagrozenia dla dziecka czy co...Natomiast jak lekarka mnie badala i dotykala brzucha dokladnie mnie bolalo w tych miejscach gdzie macica sie rozrasta..Nie wiem czy taki bol jest normalny i kurcze nie wiem co to..Krwawien nie mam, i mysle ze skoro przeslzo mi po nospie to moze to faktycznie bole miesni..hm...was tez boli po bokach czasami?
Oczywiscie chcieli mnie zostawic na obserwacji, ale nie zostalam, nic mnie juz nie bolalo, a lezenia na patologii ciazy to ja dziekuje...powiedzialam ze mieszkam 5 minut od szpitala i jak zacznie bolec to wroce...U nas dzisiaj swieto wiec i tak nikt by mi nie zrobil zadnych badan...hm..mam nadzieje ze dobrze zrobilam..

W kazdym razie milego dnia Kochane, u mnie tez zimno choc bez sniegu...dzis wybieram sie po kurtke na zime, te co mam ledwo zapinam../

witajcie brzuchatki;)
Ja na chwile bo mam masę roboty w pracy do tego dopadło mnie choróbsko i głowa ćmi okropnie;( .Najgorsze ze na zwolnienie nie mogę pójść.Buziaki

reklama
Pchła, współczuję przeżyć weekendowych, mnie boli brzuch, ale wiem, że to z rozrastającej się macicy, nie kłuje, zwyczajnie pobolewa

Shy, zdrówka kochana

Do góry