reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

dostalam kopa wlasnie az podskoczyla gulka na brzusiu i chyba jest ok wogole czuje jakby mi sie tam wiercil i breakdance tanczyl haha pierwszy raz alesie ciesze

reklama
moim zdaniem to NIE jest prawidlowe zachowanie w ciazy !!!!:szok::no:
czemu nie?to normalne ze sie czuje ruchy tak nisko!nic mnie nie boli czuje takie delikane rozpychanie wlasnie w tym miejscu wczoraj tez czulam tak jakby cos mi ''siedzialo'' nad koscia lonowa i ''przeszkadzalo'' dzidzius musi lubic taka pozycje.z break dance napisalam tak dla smiechu.. ale czuje jakby mi cos przeszkadzalo i delikatnie sie wiercilo...no czuje ze dziudzius sie obkreca itp...
pamietam ze z synkiem czulam jakby chcial wyjsc normalnie przez pochwe nieraz

a czemu mowisz nie prawidlowe???
nie prawidlowe to sa chyba plamienia i skurcze???a nie ruchy dziecka:)))widocznie musial sie obudzic i sobie bryka leze juz dlugo i czekam,... i sie doczekalam

Ostatnia edycja:
a ja to w ogóle zrozumiałam że ten 3letni skarb /bo to chyba też synek?/ którego masz w pasku ladies, że to on Cię tak kopie w plecy :szok: i już zbladłam czemu się tak dajesz :-D pozdrawiam dziewczynki, ja tylko na moment wskoczyłam, odezwę się jutro

no tak on mnie kopnal w plecy a ja sie nie daje wlasnie powiedzmy ze zostalam zaskoczona.. maly bawil sie z tata a mi sie oberwalo troche
naszczescie to plecy i naszczescie nie boli..:)
ale jak to juz przerwazliwiona matka , sie zdenerwowalam

aha czyli juz wszystko jasne myszka zrozumiala ze to dzidzius wbrzuszku mnie kopnal w plecy?hehhe
ale zamieszanie:)))

no nie wazne skoro dzidzius pokopal mnie po tej sytuacji to znaczy ze jest ok!:) a ja sie ciesze z pierwszych pozadnych ruchow dzidzi

Ostatnia edycja:
reklama
hehe wiecie co, o tej porze już chyba kiepsko z naszym kontaktowaniem chyba :-D w końcu to tak jakby była juz 22.30 ;-)
hehe no jak widac to prawda ze kobiety w ciazy wolniej mysla:D
ostatnio wlasnie czytalam taki artykul..:) i co do mnie czesto sie sprawdza

Sorryy dziewczyny za zamieszanie:) teraz bede pisala jasniej:) bo w sumie myslalam ze jak napisze''syn'' to bedzie jasne bo jeszcze nie wiem kto mi tam siedzi w brzusiu

Ostatnia edycja:
Do góry