reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ooo jak milo!:) czytam was ciagle dziewczyny i was nie opuscilam jednak nie mam czasu zeby tak z wami pisac:(bo mOJ SYNCIO ma ferie teraz siedziw domu do tego jestesmy przeziebieni...:(((
i wogole jakas taka sie zrobilam nie do zycia..:) humorzasta nerwowa i sama siebie denerwuje juz...:-D
widze ze piszecie o cycuszkach moje tez urosly stanik mam juz wiekszy
..
3 dni temu rano jak sie przekrecilam na drugi bok dostalam trzy takie szybkie pukniecia w brzuch na dole obok biodra... wieczorem kolejne jedno.. pukniecie... a i dzis rano kolejne ale znowu dzis przy samym spojeniu lonowym na srodku
tak sie zastanawiam czy to dzidzius czy jelita albo cos innego???
w ciazy z Bryanem czulam takie laskotki smieszne:) ale byl to 18 tydzien tutaj 16 wiec moze najpierw czuje sie takie stukanie?pekanie banki?wogole czuje jakby mi cos siedzialo nad tym spojeniem lonowym.. jak siedze mam takie uczucie..
??
fajnie ze jest u was snieg... u mnie nie ma ale za to juz zimno.. w domu mam dzis masakrycznie zimno a ogrzewanie co smi sie nie chce wlaczyc... musze poczekac na mojego M

to my w 16 tygZobacz załącznik 511168

Ostatnia edycja:
reklama
witam niedzielnie,

u nas też śnieg, więc postanowiliśmy wykorzystać dzisiejsze słoneczko i wyszliśmy poodśnieżać a Amelcia zabrała się za budowanie bałwana i obrzucanie nas śnieżkami, było superaśnie, kolejny dzień miło spędzony :-)

ladies, jak super, że się odezwałaś, myślałam, że uciekłaś już od nas na zawsze :tak::dry:

my dziś wieczór znów z Harrym Potterem

dobrej nocki i do jutra do poklikania :-)

ladies jaki Ty masz dorodny brzuszek,cudny:-)
Ja odbyłam dzisiaj popołudniową drzemkę,mój D zajął się małą,a teraz ja z Nią walczę żeby wytrzymała do 19,co po zmianie czasu nie jest proste.
Dzisiejszy dzień minął leniwie,i jak dla mnie bardzo szybko,na szczęście mąż przegnał moją poranną chandrę i jest nieźle:-)
Wczoraj z siostrą oglądałyśmy świetny film,"Ciekawy przypadek Beniamina Buttona",ja na końcu oczywiście się popłakałam,ale polecam.

Witajcie kochane ja też żyję :) u nas niestety nie ma śniegu, ale wczoraj z Mają byłyśmy w kinie na bajce Żółwik Sammy 3d. Dzisiejszy dzień spędziliśmy u moich rodziców niestety ja cały czas musiałam leżeć tak mnie bolał kręgosłup :( nie wiem jak jutro wstanę do pracy...

A właśnie muszę się wam pochwalić jutro idziemy na pasowanie Mai na przedszkolaka... Dzieci przygotowały występ tylko że ja terazz tak sie wzruszam że pewnie będę płakać jak zobaczę moją fruzię. :)
Pozdrawiam was serdecznie...

myszka ja również jestem chętna :)

dotkass super dzień, tak rodzinnie :)

U nas tak na spokojnie bylismy chwile na dworze ale straszna plucha i dość ślisko na tym błocie więc za dużo nie powędrowaliśmy bo po 2 upadkach Niko był cały mokry :) A teraz wspólne wygłupy w domku - malowanie farbami, budowanie kolejki, wyścigi autami :) i szaleństwo i łaskotki tak u nas mija dzień :)

reklama
to jest link do muzyki dla bobasa :-)
WRZUTA - Muzyka dla bobasa - katalog myszka1405
a tu instrukcja jak sciagac caly katalog z wrzuty :-)
Jak pobrać całą playliste z wrzuta.pl [HD] - YouTube
a tu jak pojedynczo pliki :-)
https://www.youtube.com/watch?v=8EwQOQy-0J4&feature=related
:-D
powinno byc 48 plikow - 4 strony :-)

ale milutka:)
i mnie jakos uspokaja..:))

dziewczyny wiecie moze czy uderzenie w plecy ma jakis zwiazek z dzieckiem
moj synek tak uwielbia sie wyglupiac ze jak siedzialam na sofie a on za mna 3 razy przywalil mi kopa w plecy:/

Do góry