reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cześć
Cieszę się z kolejnych tygodni ciąży... one tak szybko mijają:-)
Wczoraj z siostrą zrobiłyśmy mamie niespodziankę. Obie się zjechałyśmy na jej 50 latek z torcikiem bezglutenowym (specjalnie dla niej) i kwiatkami. Rodzice byli zaskoczeni.
A jechało się ciężko, cały czas sypał śnieg....
Pozdrawiam

reklama
Ooo, dzięki Ci Klaudia za wpis o biuście :-D co do wielkości, to się nie wypowiadam :zawstydzona/y:bo wstyd, ale chodzi o bóle, jako, że jestem po przejściach to kiedy przestały mnie boleć piersi zaczęłam się nakręcać :-( a to one kiedyś przestają boleć, zapomniałam :-)

Hej dziewczyny :-)
u nas sypnęło śniegiem..Młody od rana w oknie...on chce na sanki i koniec :-D

a wczoraj poczułam ruchy mojej małej kulki :-) i na pewno to nie były jelita hihi.

Miłej niedzieli życzę :-):tak:

Cześć dziewczynki,w mnie też biało:-) Moja córka dzisiaj pierwszy raz widziała i dotykała śniegu,ale nie zrobiło to na Niej jakiegoś szczególnego wrażenia:-).Mnie dzisiaj jakaś chandra dopadła,i to w sumie nie znam konkretnego powodu:no:Mam nadzieję że jak mężuś wróci z pracy to mi przejdzie,a mam nadzieję że będzie koło 13.
Zachciało mi się dzisiaj rosołku,więc właśnie się gotuję,spróbuje małej dać troszeczkę,nie powinno jej nic być.
Spokojnej niedzieli życzę:-)

My dziś zaplanowaliśmy spacer, bo w końcu we dwoje mamy wolny dzień, ale ciekawe czy nam się ten śnieg nie rozpuści i nie będzie chlapy bo to już nie tak fajnie.

Cześć dziewczyny :)
U nas również biało my wczoraj szaleliśmy na śniegu Niko zachwycony śniegiem skakał i robił ślady swoich nóżek w sniegu :) Dzisiaj u nas jeszcze leży duuużo śniegu ale on topnieje i straszna plucha więc raczej z Nikosiem się nie ruszymy z domku bo na kalosze trochę za zimno a zimowych wyższych bucików jeszcze nie zakupilismy dla niego.
Oj dziewczyny ten czas tak szybko leci że właśnie wczoraj sobie tak myślałam że za 2 tygodnie z hakiem będzie połowa ciąży, a pamiętam jak niedawno się witałyśmy na forum i przeżywałyśmy pierwsze wizyty i pierwsze usg.

Ostatnio w ogóle się nie pojawiają ladies i madzikowska wiecie co u nich? czy wszystko ok?

reklama
Hej hej!
U mnie też się robi plucha okropna, chyba tylko mój pies jest zachwycony śniegiem :-p ja dzisiaj idę na Bonda do kina..a tłum pewnie będzie okropny..

aneczka właśnie dawno do nas nie zaglądały..

Do góry