reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cześć dziewczyny :)
mamakruszynki mnie (.)(.) nie bolały na początku ciąży tak jak dokazują od jakiegoś dobrego miesiąca :/ powiększyć też się powiększyły ale tragedii jeszcze nie ma ;)
Iśku mnie tez wiruski dopadły, dziś mąż w domu więc nie wychodzę z łóżka a co! ;) a że dzień sprzątania widok męża z mopem bezcenny ;)
Nad morzem w nocy trochę śnieżku spadło ale teraz nie ma już nic :/ ja spodnie ciążowe kupuję w C&A - można trafić na fajne promocje, ostatnio ala bojówki kupiłam za 28 zł :)
Miłego dnia!

reklama
Witam sobotnio...,
U nas sypie od samego rana i ani na chwilę nie przestaje... Jest już całkiem pokaźna pierzynka... A ja dziś o 7 rano miałam jazdę i powiem wam że w taką pogodę jeździło mi się fatalnie, a we wtorek kolejny egzamin buuu :no:

Ale teraz za to odpoczywam sobie, a mąż gotuje obiadek a to powiem wam widok bezcenny... :-)

Mój biust niestety bardzo mi dokucza, ale za to ku uciesze męża rośnieee ;-)i czas zakupić większe staniki...:-D

Dziewczynki, zdrówka życzę dla wszystkich chorych i kichających a dla wszystkich przyjemnego dnia... :-)

Witam
u nas też snieg pada ale wszystko się topi

Cyce bolą, stanik też już większy kupiłam, M zadowolony , a co:tak:

zdrówka wszystkim chorowitkom życzę

pozdrawiam

mamakruszynki oj cycusie...na początku bolały mnie same sutki, dotknąć nie mogłam...a teraz od paru dni jak zdejmuję stanik to aż syczę :/...najlepsze było moje dziecko, ponieważ ja sie nigdy nie kryłam z nagością to wie jak wygadałam, i jak sie ubierałam jakis czas temu rao do pracy moje dziecko tak patrzy i patrzy i mówi mamo ale tobie cycusie urosły o_O a ja zonk ha ha ha bo w sumie aż tak dużo nie urosły ...ale może sie nie znam ha ha ha ha

Karenka Ty się nie martw tylko ciesz,że cycuchy nie bolą:-)
Ja wróciłam ze szpitala od babci,w Poniedziałek najprawdopodobniej wyjdzie ze szpitala.Mała pierwszy raz została z teściową,a ja o mało zawału nie dostałam,a spieszyłam się że o mało nóg nie połamałam.Teściowa się zachwycała że bardzo grzeczna była:-)
Dziewczynki nie chorujcie,zdróweczka Wam życzę:-)

Hehe, jak się Was czyta to można otrzymać kompleksową pogodę z całej Polski prawie ;)
W Bydgoszczy niestety śniegu brak, ale na szczęście deszczu też nie ma. Ale jak zdawałam mężowi relację gdzie macie śnieg to się oboje zaczliśmy łudzić że może i do nas troszkę białego puchu przyjdzie choć na chwilkę :)

A skoro już się biustami chwalimy ;), to u mnie jak u malbertki - niewiele było i niewiele przybyło ;)
W pierwszej ciąży liczyłam na fajny biuścik, ale niestety - tylko naokoło słyszałam: "ale biust to Ci nie urósł" ;) - chyba nie tylko ja na to czekałam, hehe :)
Za to zarówno poprzednio jak i teraz - mam bardzo wrażliwe sutki.
Sam biust zaś urósł mi pokaźnie dopiero po porodzie - aż się śmialiśmy z mężem, że do mnie nie pasuje... ;)
A poza tym co za pożytek z takiego biustu, skoro najpierw jest bardzo wrażliwy, a potem pełen wyciekającego mleka... mąż i tak nie będzie miał się jak nim nacieszyć ;)

Cytrusik – ja dzisiaj miałam usg(więcej na właściwym wątku), ale dzidzi było odwrócone do nas plecami i też lekarz miał problem żeby usłyszeć serducho;-). Ja w zeszłym roku kupiłam na tyle dużą kurtkę, że wygląda jak normalna (z paskiem), ale brzuszek spokojnie się w niej zmieści. I jest mega ciepła bo z pierzem gęsim:-D
Asiak – mam tak samo tj. jem, bo wiem, że muszę. Aczkolwiek dzisiaj kupiłam sobie pierogi z truskawkami, które już tygodniami za mną chodziły i… wzrokiem to bym jadła, ale w smaku to tak jak wszystko zawód:-(. Jedyne co to kanapki z białym serem i pomidorem mi tak naprawdę smakują.
Ella – a u mnie waga stała przez 2 tygodnie (co do 100g), a dzisiaj spadła mi z 79,2 na 78,4, dwa razy mierzyłam. Lekarzowi podałam wczorajszą wagę, bo się przestraszyłam, że opieprz dostanę, że schudłam. W ramach dotuczenia się zamówiłam kilogram rogali marcińskich – jutro mamy mieć gościa z Poznania:-D.
Smile – odn. spodni z H&M, ja ten spadający pas wkładam pod biustonosz:-D

Witam wieczorkiem,

My dziś spędziliśmy cudowny dzień, było cudownie, za oknem pięknie biało, co prawda wieje wiatr, ale uśmiech nie schodzi mi z twarzy, R jest przecudowny, oglądaliśmy filmy, wtuleni w siebie, ech oby tak już zostało :-):tak:

myszka
, ja zawsze miałam fazę buty, buty musiałam kupić firmowe, zresztą jeśli chodzi o sportowe tak mi pozostało...ale ciuchy i innego rodzaju buty szczerze to wolę kupić więcej, albo częściej ale tańsze i zgadzam się, że często płaci się za metkę, a ja się pytam, kto mi zagląda pod spód? zesztą sorry, ale nie należę do ludzi, którzy muszą się pokazać...wyrosłam już chyba z tego, kiedyś być może miałam taką fazę jak byłam młoda, ale w sumie dla siebie, a teraz uwielbiam skoczyć czasem do lumka i zostawić tam stówkę i wyjść ze spodniami i koszulą NEXTa prawie nie noszoną, a przynajmniej oryginalną, bo nie będę miała obawy, że na jednej imprezie spotkam kogoś w tym samym :-)...zresztą im jestem starsza tym mniej rozrzutna i oby tak pozostało ;-):-D

miłego wieczorku

Hej dziewczyny!
U nas weekend też fajnie mija.
Akurat męża już nie ma prawie tydzień musiał jechać posprawdzać prace do norwegii, ale dajemy radę z Młodym.
Dzisiaj pogoda beznadziejna..deszczowo, szaro buro.

co do biustu to mój sie zrobił superowy :-D na początku bolał..ale teraz już nie. i w końcu jest większy hihiih.

Zdrówka życzę wszystkich przeziebionym. Oby choroby szybciutko mijały!!!

o wstawię Wam foto jaka piękna zimka z Norwegii :) Zdjecie dzisiaj rano robione

Załączniki

• Zdjęcie0040.jpg
    Zdjęcie0040.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Dotkas Cieszę się, że u Ciebie już lepiej :-) a co do pieniedzy..ja niestety należałam do rozrzutnych ale od kiedy wiem o dzidzi to sobie wszystko przeliczam na "co kupiłabym za to dla dzidzi" i tylko na jedne sexy majtki się skusiłam haha :-D
monic To ja jadę do Ciebie bo u nas jest paraliż komunikacyjny!!

Dobrej nocy!

Do góry