reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam się sobotnio:-)U Nas ciemno,leje i wieje,mała obudziła się o 7,otworzyłam oko i stwierdziłam że ciemno więc pewnie koło 5 jest,i kazałam dziecku iść spać:-)Oczywiście średnio mnie posłuchała,i wytargała mnie za włosy:no:(jej łóżeczko jest nad Naszą głową),i cóż było robić,trzeba było wstać.
Muszę jechać dzisiaj do babci do szpitala,ale średnio wiem jak to zrobić logistycznie,mąż w pracy do 23:30,moja mama też w pracy do popołudnia,samochód D zabrał,a ja nie mam z kim małej zostawić,a bardzo bym nie chciała brać jej do szpitala.Liczę że teściowa przyjedzie,to jej podrzucę i pojadę busem.
Dziewczynki czy Was też tak cyce bolą?Mnie na początku nie bolały,a teraz wielkie jak balony i bardzo drażliwe.
Idę na jakieś śniadanko,do później:-)

reklama
mamakruszynki- mnie bolały, swędziały, mrowiły i były napuchnięte, a teraz jakoś od paru dni nic......nie bolą, nie swędzą......trzeba się martwić?:-(
Iśku-wzajemnie, zdrówka i raz jeszcze zdrówka, ja z katarem chodzę 2 tydzień
pozdrawiam sobotnio, pochmurno, deszczowo i depresyjnie:tak:

u mnie też sypie śnieżek :D uwielbiam zimę!
wczoraj podczas oglądania TV poczułam pierwszy raz ruch dziecka, jakby uderzył w ściankę macicy, albo coś takiego. Nie da się tego z czym innym pomylić, mąż od razu rękę do brzucha i on też chce poczuć :D

miłego weekendu Wam życzę :)

w Krakowie deszczowo, ale widziałam wczoraj zdjęcia z Suwalszczyzny, to tam zasypało ;-) ale śnieżek szybko topnieje, ja lubię zimę ze śniegiem, ale nie cierpię pluchy, mokrych butów i nogawek, blee

ja robię sobie weekend w łóżku, jak mi nie przejdzie choróbsko, to idę po weekendzie do lekarza po antybiotyk :-( bo tym kaszlem i katarem wykończę siebie i maluszka :-(

co do piersi, to ja mam takie dni gdzie je odczuwam, trochę pobolewają i są nabrzmiałe, ale dziś na przykład jest ok ;-) jestem nie przyzwyczajona do takich wielkości piersi, więc się śmieję do męża, że mam nadzieję, że mi wrócą do mojej wielkości po ciąży i że nie staną się zbyt obwisłe, ale to podobno zależy od właściwości skóry ;-)

Cześć Brzuchatki!

Wpadłam życzyć Wam udanego weekendu bo jak zwykle będę zabiegana i pewnie nie będzie czasu na kompa. U nas śniegu brak...niesty...julisia i ja nie możemy sie już doczekać- uwielbiam prawdziwą zimę ze śniegiem :) Poza tym ok. Katar chyba alergiczny mnie męczy od wczoraj, a poza tym dziś wziełam ostatnie pól tab. duphastonu i koniec z tym badziewiem! :-) Mam nadzieje, ze również z mdłościami! Choć odpókac i tka jest lepiej na szczęście.

Uważajcie na siebie i brzuszki!

Cześć dziewczyny :-)
U mnie piersi zrobiły się ogromne, mąż się cieszy heh;-) ale na szczęście przestały boleć, bo wcześniej to dotknąć nie można było... ja też męczę się z katarem już z trzy tygodnie i tak zależy od dnia raz lepiej, raz gorzej:confused:
We Wrocku też pada śnieg z deszczem a ja biorę się za sobotnie porządki :dry: bo w tyg pracuję i sprzątam tylko tak pobieżnie....
Mąż pojechał do swojej babci coś tam naprawić a ja biorę się za mietłe :sorry:

Miłego dnia

reklama
Witam się sobotnio i ja ;-)
W Warszawie sypie śnieg, biało za oknem ale wieje okropny wiatr i jest 0 stopni więc to żadna przyjemność wychodzić z domu dlatego nie zamierzam :-p
Smile ooo dzięki, to chyba się następnym razem za takimi rozejrzę jak mówisz, że są lepsze. Ja brzuszka już trochę mam ale troszkę mi ta guma się zsuwa :-(
myszka Wiadomo jak to jest z ubraniami. Cena nie jest równa dobrej jakości..ja to nawet teraz nie chodzę bo zewsząd mnie zaczynają otaczać obcisłe sylwestrowe sukienki, w które bym nie weszła :-p Ja np swój ukochany sweter kupiłam w lumpie za 30 zł a dodam, że jest dobrej firmy( nie ma jej w PL) i jest z angora i kaszmirem ;-)

Co do piersi to ja też mam większe..czuję się aż nienaturalnie. A pamiętam czasy jak byłam płaska jak deska a wszystkie koleżanki miały i zazdrościłam haha :-p

Do góry