reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
to chyba tylko ja sie objadam niedrowym zarciem ;-) wlasnie zjadlam paczke crunchipsow o smaku paprykowym ;-) a wczesniej zrobilam sobie taka goraca polewe z kakao i margaryny :-D

włosy zostawiam na jutro ha ha dzis juz mi sie nie chce po pracy. Dwa dni temu noca reką przywaliłam w drzwi i obiłam kostkę, środkowego palca i mnie tak łapa ćmi :/
AAAAAAA poczułam KROPKA :-) kreci sie.
z diety ...śledzikow nie lubie brrr....za to sok z kiszonej kapusty i kapucha sama...tak troszkę nie za dużo ale sa momenty, że musze zjeść bo nie moge ha ha :-) a w pracy musze miec mandarynkę, żeby własnie cos kwaśnego...ciekawa jestem jak tam moj piasek w moczu :-( pije ile moge ale litr to piwa moge na imprezie a nie herbaty czy czystej wody brrrr....zawsze mialam z tym problem zeby wciągnąć 2,5 litra dziennie :-(

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki,wróciłam z szmateksu i chwalę się płaszcz na zimę+płaszcz na teraz+sweter grzybek, sweter tunika+legginsy+koszula 83zł.
jestem zachwycona, nawet za jeden płaszcz w sklepie zapłaciłabym dużo, oj dużo więcej..
także dobrze, że mnie natchnęło :-D
w sumie zdziwiłam się bo u nas w lumpeksie kurtki to takie zawsze jakieś jak na starego chłopa wszystkie,a tym razem grzybki i bombki, rozkloszowane różne, no cud miód dla brzuszka przyszłego
może nie super extra stan, ale w same raz na te pare miesięcy

to już się pochwaliłam :-D to teraz dodam tylko , że cholernie zachciało mi się przez Was pomarańczy :p zmykam, bo kręgosłup mi pada po tych 2h szperania, ale polecam :-) ależ sobie można humor poprawić za grosze :-)

myszka, w pierwszej ciąży jadłam mega niezdrowo, miałam taką fazę, tą ciążę też zaczęłam zupkami chińskimi i chipsami, wczoraj wciągnęłam zapiekankę z kebabem, pyszka...ale ze względu na to, że teraz mieszkamy na wsi, a w mieście żadko bywam, więc nie kusi mnie tyle ile kusiło mnie z Ami jak w Wawie mieszkałam, tam do gina do Centrum Hanlowego chodziłam a w centrum oczywiście McDonald's i inne diabelskie przybytki ;-):-D kusiły, wołały i musiałam zjeść zawsze po wizycie :-D

Felidae, współczuję palca, oby nie był złamany, ja kiedyś kilka tygodni chodziłam ze złamaną kością paliczkową środkowego palca prawej ręki, bolało, ćmiło, ale dopiero po chyba 2 tyg poszłam na prześwietlenie, bo opuchlizna nie schodziła, okazało się że kość paliczkowa złamana...no i pistolecik w postaci gipsu został mi założony ;-)

cytrusik, ale super, zazdroszczę takiego wypadu do lumpka, chyba ja muszę się wybrać poszperać za jakąs kurtką

ja już zaliczyłam lody i jeszcze mi się chce,mój kochany mężuś kupił pyszne Carte D'or takie ShotType1_328x328.jpg i takie 25005_carte-dor-twarozkowy-z-sosem-malinowym-i-kawalkami-biszkoptow-450ml_120414084859.jpg smakują jak ciasta, pyszne...kurcze ślina kapie na klawiaturę idę po kolejną dokładkę :-p

Ostatnia edycja:
Dotkass ja szlam w nocy z tabletką do młodego i pięści miałam tabletkę...i taka zaciśniętą dłónią walnełam w kant drzwi ( nie wiem czy drzwi mają kant) i akurat kostką... złamane nie jest...ale mam pięknego siniaka ha ha

co do tych zachcianek to któraś dziś wspomniał a szarlotce i tak mnie wzięło że ją upiekłam, i wsunęłam pół brytfanki. :-D

cytrusik Jak to zakupy humor poprawiają haha !! A takie okazje cieszą bardziej ;-)
Felidae Gratuluję pierwszych ruchów i współczuję z powodu ręki :-(
Dotkas Ja polecam haagen dazs o smaku cookies&cream :-D Są taaaaaaaakie pyszne ! Szkoda, że mają taką brzydką cenę :-(
myszka Ja wcinam właśnie laysy solone :-D

Aaaa zapomniałam się pochwalić, że ja też poczułam dzidzię! Super uczucie!! :tak:

reklama
Powiadacie, że już po 9kg macie na plusie. Ja na wagę wole nie wchodzić. Jak nic znów będzie 30kg więcej. Moja mama mi powiedziała, że średnio miała 30kg przy ciąży. Najmniej jej sie trafiło przy siostrze - 27kg. W ciąży była 5 razy. I tylko ze mną sie opychała, bo później już nie było kiedy. Obstawiam, więc że to genetycznie uwarunkowane. Ja w sumie jem tak jak przed ciąża. Różnica taka, że na śniadanie jem bułkę bądź musli. Wcześniej nie jadłam nic. No i zastanawiam się czy to nie trochę przez te wszystkie kwasy foliowe i inne witaminy tak mi się tyje..

Płaszczyk ciążowy mam s pierwszej ciąży. Ogólnie jest jeszcze za duży na mnie, ale myślę że w takim tępie szybko w niego wrosnę. Myślałam o zakupie jakieś parki, ale nie znalazłam fajnej, która by się nadawała. Liczę, więc na łagodna i krótką zimę.

Dotkass - u nas w domu tylko takie lody jemy. Teraz jednak dałam szlaban na wszelkie takie zakupy... Może skończy się tylko na jakiś 25kg na plusie :p
Felidae - współczuje. Może przejdź się z palcem na jakieś prześwietlenie czy coś takiego. Chociaż nie wiem czy w ciąży można.

Ach. Chciałam się pochwalić, że od kilku dni czuje takie fajne bulgotanie. Codziennie wieczorem o tej samej porze :). Uspakaja mnie to. Jutro jadę na wizytę. Oby wszystko bylo w porządku.

Do góry